Şimdi Ara

Golf 7 1.6 tdi hantallık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
17.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COUPE KAÇA GİTTİ KARDEŞİM İSTİYORDA ÖYLE BİR ŞEY SATIŞI NASIL
  • triger kullanıcısına yanıt
    40 bine gitti aslinda hakki 42 43 ama hemen satilsin diyenuyguma verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golf.7

1.6 tdi 110luk golf sahibiyim. Almadan önce tüm c segmenti araçlarla teste çıktım. Ben de renault'un dci motoru kadar hantalını görmedim. Megane olsun kadjar olsun gitmiyor araba. Spor modda bile hantal. Hoparlörden yapay bir motor sesi geliyor spor moda alınca sadece

sizin arkaya hiç fluence yapışmadı heralde

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    90 hp bir aracın çok tatmin etmemesi normal gibi sanki daha küçük olan Polo'da var şuan 90 hp motor. Ben çok kötü performansı olacağını düşünmüyorum ama bi hantallık olacaktır illa ki.
  • bence siz gayet performans istiyorsunuz evvela o motor bunu sunmaz sadece gider iyi gider fazlası yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.6 tdi 110luk golf sahibiyim. Almadan önce tüm c segmenti araçlarla teste çıktım. Ben de renault'un dci motoru kadar hantalını görmedim. Megane olsun kadjar olsun gitmiyor araba. Spor modda bile hantal. Hoparlörden yapay bir motor sesi geliyor spor moda alınca sadece

1.5 dCI gayet seri motor hocam. Az yakar çok kaçar hesabı tam bu motora göre.

• Seri falan değil hocam anca symbolde seri olur hafiflikten dolayi. Az yakmasina laf yok ama seri falan da degil baya hantal.

• quote:

Seri falan değil hocam anca symbolde seri olur hafiflikten dolayi. Az yakmasina laf yok ama seri falan da degil baya hantal.

Çevremde başka Renault modellerini kullanan var.Onlarda aynilarini diyor.

• golfü 90lık almak hata, 250 nm sınırındaki motorları neyse onu almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Hacı chiptuning attır 140 bg olsun. Katalizörü de kırdır, egr yi kapat. Yakıtı da düşüyor katalizör olmadığı için.

Hocam olabilir fakat motora hic bir zarar olsun istemem. Bi zarari olur mu motora yazilim atinca?

Eksozu tekrar yakmadığı için faydası olur. Satarken çıkma katalizör takıp satabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf hız arabası değil.

Sadece konfor için yapılmış bir araç.

90beyygirden fazla bir şey bekleme anca 105 beygirden umud edersin.

• Bu durum vw yada golfun hatasi degil. Motor gitmiyor. Yoksa vw ve golf en mukemmel marka ve model.

Ayrica bir reno bir vw den asla iyi olamaz. Karsilastirma yaparken bile passat 2.0 dizel ile sumbul 1.4 benzinliyi karsilastirmalisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dci motor tdi motordan her anlamda performans,yakıt,sorunsuzluk gibi konularda birkaç gömlek üstündür.
    Aksi yönde Vw nin de malzeme kalitesi,konfor,güvenlik vs gibi konularda renodan üstün olması gibi
    Bunlar rekabet eden araçlardır fanatikliğe gerek yok.

Golf 7: 1.6 TDI (110 Hp)(250 Nm /1500-3000 dev) - 195 km/saat maksimum sürat
    Megane 4: 1.6 dCi (130 Hp)(320 Nm / 1750dev) - 201 km/saat maksimum sürat

Sonuç açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mRcan. -- 17 Mayıs 2017; 17:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Dci motor tdi motordan her anlamda performans,yakıt,sorunsuzluk gibi konularda birkaç gömlek üstündür.
    Aksi yönde Vw nin de malzeme kalitesi,konfor,güvenlik vs gibi konularda renodan üstün olması gibi
    Bunlar rekabet eden araçlardır fanatikliğe gerek yok.

...Mercedes gibi büyük bir markanın dci motor kullanması gibi...

• Arabanin her vitesinin orani uzun, motor da gucsuz olunca cigersiz tidiay ortaya cikmis oluyor

• Evet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Arabanin her vitesinin orani uzun, motor da gucsuz olunca cigersiz tidiay ortaya cikmis oluyor

Hocam sen f1 fitesle Schumacher geçmiş adamsın

Tdi kimmiş?????

• güvenilir bir firmaya yazılım yaptırılabilir. 120 hp olandan tek farkı yazılım.

• performans istiyorsan dizeli değil 1.4 tsi olanını tercih etmeliydin.
    vw dizeli perfomans değil yakıt tüketimi odaklı kullanıyor.
  • quote:

Nick yorum uyumu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.