Şimdi Ara

GOLF 7 COMİNG LEAVİNG HOME HAKKINDA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle hassasiyet ayarı maalesef yok. Kullanılan donanımların kalitesi veya fonksiyonlarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Menü içerisinde bu sensörleri aktif / inaktif etmek için seçenekler mevcut bunlara bi bakabilirsin ama değişeceğini sanmıyorum. Sonradan takılan malzemenin gerek kalitesi gerek araç elektronik sistemine uygunluğundan dolayı olduğunu düşünüyorum.
  • Ben ender elektronikten kargo ile getirttim. İstanbul dışında yaşadığım için. Vw çalışkan oto' montaj yaptırdım. Bende de aynı sorun var. Coming home ve leaving home çalışmıyor.
    Menülerden girdiğimde "Bu özellik henüz aktif değil" yazıyor. Bugün pazar olduğu için Ender elektroniği arayamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizard_k

Ben ender elektronikten kargo ile getirttim. İstanbul dışında yaşadığım için. Vw çalışkan oto' montaj yaptırdım. Bende de aynı sorun var. Coming home ve leaving home çalışmıyor.
    Menülerden girdiğimde "Bu özellik henüz aktif değil" yazıyor. Bugün pazar olduğu için Ender elektroniği arayamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Muhtemelen montajdan sonra sistemden aktif etmeyi unutmuşlardır...tekrar uğrayın hallederler....Bu arada yetkili servise montajı nasıl yaptırdınız,tanıdık falan mı vardı?
    Ayrıca montaj için ne kadar ücret aldılar...son olarak Ender'e ne ödediniz....özelden yazarsanız sevinirim.....
  • Arkadaşlar merhaba. Benim mevcut sorunum ender elektronik tarafından giderilmiş bulunuyor. Yazılımsal bir problemmiş şu an düzgün çalışıyor. İlgililere duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.