Şimdi Ara

Golf 7 halojen led dönüşüm yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hocam ellerinde H7 kalmamış herhalde. Aksesuarcılarda orijinal Philips kutusunda çakma ürüne mi denk geliriz?

Alıntıları Göster
    kutunun köşesinde çok küçük bi yerde kontrol kodu var, üzerini tırnakla kaziyorsunuz alttan çıkan kodu sitesine girip orijinal ürün mü kontrolü yapıyorsunuz, eve geçince kutudan resim atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Peki son olarak hafif gün ışığı led var mıdır göz yormayacak, yağmurda da daha güzel gösterecek yoksa beyaz led iyi midir? Çok teşekkürler.

Kesme biçme yoksa direkt bunu alıyorum araçtaki ampulün takılı olduğu üniteyi sökeceğiz sanırım. Anca elektrikçi yapar onu.

Alıntıları Göster
    Doğal renkte (4300k) led var ancak ülkemizde yok aliexpresden almak gerek. Beyaz da sıkıntı olmaz, her araçta sökmeye gerek yok bazıları kolay bazıları zor. Elektrikçilere filan gidebilirsiniz yada far ayar makinesi olan yerlere götürün hem montajı hem ayarı yaparlar.
    urun.n11.com
    Photon Mono 7000 lümen H1 H4 H7 H8 H9 H10 H11 HIR2 HB3 HB4 Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/xenon-far/photon-mono-7000-lumen-h1-h4-h7-h8-h9-h10-h11-hir2-hb3-hb4-P162702781

Photon da iyidir, Philips bulunamazsa Photon veya Stark alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutBG

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-golf-7-sag-sol-xenon-far-takimi-839118463/detay
    Şöyle çıkma orjinal parça çok daha iyi olur bence
    Bu gayet uygunmuş hemde orjinal. Taiwan malı piyasada bolca var. Orjinal bulması zor oluyor ama bulunursa onu almak daha iyi

• quote:

Hocam ellerinde H7 kalmamış herhalde. Aksesuarcılarda orijinal Philips kutusunda çakma ürüne mi denk geliriz?

Alıntıları Göster
    Golf 7 halojen led dönüşüm yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkürler. Yarın falan bir aksesuarcılara bakayım o zaman.

• rica ederim, iyi geceler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Doğal renkte (4300k) led var ancak ülkemizde yok aliexpresden almak gerek. Beyaz da sıkıntı olmaz, her araçta sökmeye gerek yok bazıları kolay bazıları zor. Elektrikçilere filan gidebilirsiniz yada far ayar makinesi olan yerlere götürün hem montajı hem ayarı yaparlar.
    https://urun.n11.com/xenon-far/photon-mono-7000-lumen-h1-h4-h7-h8-h9-h10-h11-hir2-hb3-hb4-P162702781

Alıntıları Göster
    Hocam Philips bulamazsam Photon da bakabilirim madem. İlginize çok teşekkürler. İşi bilen far ayar makinesi olan bir yere götüreyim madem.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Alıntıları Göster
    Philips fiyat farkı kadae kalite ve uzun ömürlülük sunuyormu daha azmı ısınıyor bende geçmeyi düşünüyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Philips fiyat farkı kadae kalite ve uzun ömürlülük sunuyormu daha azmı ısınıyor bende geçmeyi düşünüyorum ama

Alıntıları Göster
    Kafa yormaya değecek kadar fark yok aralarında, kaliteli markalar olduktan sonra aralarından istediğinizi veya bulabildiğinizi alabilirsiniz.

• Paşaoğlu mersinden fiyat aldım 1 yıl garantili ben muğladayım niken marka 1 yıl garantili uzun kısa sisler 450 TL almayı düşünüyorum biraz araştırıp

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutBG

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-golf-7-sag-sol-xenon-far-takimi-839118463/detay
    Şöyle çıkma orjinal parça çok daha iyi olur bence
    Bu far seti tak çalıştır ise bence en iyi çözüm. Fiyatı doğru ise çok uygun. LED yerine bunu yapardım ben olsam. Yazılım değişikliği isteyebilir...

K.

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Aracımı muayene ettirirken sordum far yıkama olmadığı için sıkıntı olur dedi görevli led takarsan sıkıntısız geçersin dedi o yüzden led dönüşüm yoluna gittim

• Hocam taktır gitsin.HLXG Led Megane 3 Birader taktı.Yegenin Megane 4 e taktı.İnternetten birkac tane sattı.Gelen arkadaslara yardımcı oldu Linea ya falan taktı.
    İc aydınlatmaları Led yaptı.Biraz el beceriniz varsa kendiniz bile yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.