Şimdi Ara

Golf 7 R vs Golf 7 GTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ucuz olaydı da bir golf R'ım olaydı diye kim içinden geçirmezdi ki? Kapris yapmayalım dürüst olalım, deri recarolar, dev diskler, adaptif şasi, 4 çeker sistem, çok iyi hızlanma değerleri, söyle 80-90bin gibi fiyatlara satılabilseydi çok kişiye ıslak rüyalar gördürürdü R ama malesef istenen 3 artı 1 daire parası olunca red light'ta camekanlara bakan ameleler gibi oluyoruz anca..
  • Bu arada yukarıdaki videoda hızlanma değerleri aynı gibi görünse de r'ın 0-100 verisi 4.9, gti'ın 6.4. Testlerde r 5, gti da 6-6.2 saniye civarlarında 0-100'e çıkmakta.

Burada da 435i ile karşılaştırması var:

Tam yer uçağı ama çok pahalı namuzsuz.

• düşük hıza yakın yürüdüler r yüksek hızda açıyor

video daha önce de yayınlanmış olabilir. benim asıl merak ettiğim konu golf R gibi 280hp'lik araç varken neden 220hp'lik gti'ın üretimine gerek duyuldu? veya neden sadece gti üretilip R gibi 280hp yapılmadı? Cevap:Gtı R yerine geçse fiyat artıcak böyle oldu mu kimin hangisine parası yeterse onu alır
  • 2000cc vergi diliminde uçmasa şimdi bu araçlar alınabilir seviyelerde olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam kuzenimin 525xdrive turbo patlattığında ikame araç olarak 520D vermişlerdi ruhsatında 184hp yazıyordu makyajsız kasa da.

Hala da makyajlı kasa da 184lük geliyordu tanıdığım bir Abi aldı onda vardı.

Fiyat listesinde 190 yazıyor hocam onun için söyledim ben. Galiba temmuzdan sonra güncelleme geldi motorlara Almanyaya göre 2015 model oluyor ama bize göre 14 hala.
  • VW mail attim.golf r için helalinden 90.000 teklif ettim
    Bakalim ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken36 -- 31 Ağustos 2014; 19:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

2000cc vergi diliminde uçmasa şimdi bu araçlar alınabilir seviyelerde olurdu.

Bu gene iyi, saçma vergilerimiz yüzünden s3 180, m135i de 230bin liraya satılıyor.
  • Gti bana biraz daha günlük kullanım makinesi gibi geliyor.

Ayrıca 90 bine dizel 1,6 alınabiliyorken 2.000 cc vergisi olmasına rağmen gti fiyatı hiç de fena sayılmaz.
    Kazığın boyunu siz hesaplayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 31 Ağustos 2014; 20:01:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.