Şimdi Ara

Golf 7 Sıfır Araç Alımı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Size Seat İbiza 1.2 TSI 105hp DSG Style öneririm. 37.500 TL pazarlıkla 37.000 TL

Perde hava yastığı ve ESP (+yokuş kalkış desteği+lastik basınç sensörü) paketi ile alırsanız hiçbir donanım eksiği kalmıyor ve fiyatı 38.500 TL.

Hem ekonomi hem performans. Deneyin öyle karar verin.

bu araçta düşünülebilir açıkcası seat vw zaten aynı ortaklık çatısı altında birleşiyor. ama ibizanın kasası biraz görecelidir tabi çoğu kişi sevmez zevk meselesi ama polo ya koymuyorlar 1.2 tsi açıkcası buda ibizanın farkı diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

quote:

Size Seat İbiza 1.2 TSI 105hp DSG Style öneririm. 37.500 TL pazarlıkla 37.000 TL

Perde hava yastığı ve ESP (+yokuş kalkış desteği+lastik basınç sensörü) paketi ile alırsanız hiçbir donanım eksiği kalmıyor ve fiyatı 38.500 TL.

Ne yalan söylüyeyim Vw dışında bir araç düşünmüyorum ( Sıfır alacağım tek araç) Seat güzel araba ancak ibiza ne yazık ki hoşuma gitmiyor tip olarak..Leon güzel ancak ona da o kadar para veremem vereceksem yine golf daha mantıklı...

Seat,Skoda,Wolksvagen hepsi aynı çatı altında üretilir bütün altyapıları birebir aynıdır ve skoda fabia II'e de bakın derim ama Evli olduğunuz için hb araçlardan ziyade sedan araba bakmanızı öneririm gerek skoda octavia olsun yada yeni çıkacak olan benimde düşündüğüm rapid olsun fiyat/performans oranında sizi tatmin edecektir

• quote:

quote:

Ne yalan söylüyeyim Vw dışında bir araç düşünmüyorum ( Sıfır alacağım tek araç) Seat güzel araba ancak ibiza ne yazık ki hoşuma gitmiyor tip olarak..Leon güzel ancak ona da o kadar para veremem vereceksem yine golf daha mantıklı...

O kadar para derken leon golfden fersah ucuzdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanşi 40 bin tl üzerine çıkılacaksa seat için değil Vw için çıkılmalı, alınacaksa da golf alınmalı diye düşünüyorum.İkinci eli daha sağlam sanıyorsam.Ayrıca Okulda felan Golf deyince herkesin tepkisi aynı, herkes biliyor bu aracın kalitesini ancak aynı şeyler malesef aynı segment diğer araçlar için malesef mümkün değil..Bu aralar Golf alamazsam incelediğim poloyo da clio 4 iyi bir alternatif gibi duruyor ancak verdikleri tüketim değerlerinin şişirme olduğunu düşünüyorum...
  • Bagaj probleminiz yoksa, Golf 7 tsi 140 +Dsg alın, şükredin ve keyfinize bakın.
  • Golf 7 için ne zaman satışa başlayacaklar bilgisi olan var mı?
  • 40000 tl ye sansliysaniz trendline 1.2 tsi 85 hp ancak alabilirsiniz golf 7 icin. Golf 6 da suanda fiyatiyla cok uygun aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 4 Ekim 2012; 23:46:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yanşi 40 bin tl üzerine çıkılacaksa seat için değil Vw için çıkılmalı, alınacaksa da golf alınmalı diye düşünüyorum.İkinci eli daha sağlam sanıyorsam.Ayrıca Okulda felan Golf deyince herkesin tepkisi aynı, herkes biliyor bu aracın kalitesini ancak aynı şeyler malesef aynı segment diğer araçlar için malesef mümkün değil..Bu aralar Golf alamazsam incelediğim poloyo da clio 4 iyi bir alternatif gibi duruyor ancak verdikleri tüketim değerlerinin şişirme olduğunu düşünüyorum...

Daha satın almadan elden çıkarmayı zaten düşünüyorsanız buradan tavsiye istemeniz yanlış bir durum kullanım için bir araç bakıyorsanız fiyat/performans aralığına göre size tavsiye ve yorumlarda bulunuyoruz golf ve passat elbette herkesin binmek isteyeceği araçlardır ama ayırdığınız bütçe ile aynı klasmanda daha dolu ve uygun araç alıp ve cebinize kalan para ile rahat rahat km yapabilirsiniz satmak istediğinizde'de bizim gibi düşünen insanlara denk gelerek aracınızı elden çıkarabilirsiniz

• 1.2 TSI 105 Ps Bluemotion LPG oluyormu ? ve bu araç dizelmi,benzinmi ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

- Kasım ayındaki fuarda satışına başlanır, yani Aralık ayında almak isterseniz alabilirsiniz...

- Ancak yeni çıkan bir aracı ilk birkaç partide satın almanızı tavsiye etmem.. Golf 6 ilk çıktığında ben ilk partiden satın almıştım, şansıma sadece cam motoru arızası çıktı ilk serilerde, garantiden değiştirdiler.. Ancak BMW 3 serisinde ilk parti araçlarda direksiyon titreme problemi var, henüz düzeltilmedi... Yani bu örneklere bakarak, yeni piyasaya çıkan bir aracı ilk bir sene satın almamanızı tavsiye ederim...

- Benzinli - dizel olayına gelince, Golf 7 için konuşursak dizele gerek yok... TSI-140 hp gayet başarılı, performansına oranla yakıt tüketimi rekor derecede düşük zaten...

- Bütçe meselesine gelince, o sizin ailevi durumunuz, en iyi siz bileceksiniz..

- Krediyle araç alımını asla tavsiye etmiyorum.. Cebindeki para kadar araba almak en doğrusudur...

tsi140hpnin yakit tuketimi dusuk diyen arkadas ne kadar harcamayi dusuk kabul ediyor sormak lazim.8-9lt sehir ici kursunsuz yakar sizce dusukse OK.
    bunu 2 kez 130.00 km devirmis ve tsi lari iyi bilen biri olarak yaziyorum.
    polo dizel sehir ici klimasiz 5,3-5,8 klimali 6,1-6,7 yakar. tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

bence poloyu geçiniz alım satım işi için 2.el almıştım 13 gün bende kaldı trendline ve parasının karşılığını vermediğini düşünüyorum 2 hava yastığı vardı. opsiyonlar eklenince güzelleşmeye başlıyor ama fiyat 45.000TL'yi geçiyor eğer bütçeniz varsa golf 7 çok hoş olur. golf 4'ün modern versiyonu gibi geliyor bana tutar bu araçları da.

b sınıfı düşünürseniz polo yerine marka imajını takmazsanız yeni clio 4 çok iyi bir araç araştırın derim 0.9lt motor 90hp turbo abs esp yokuş kalkış desteği hız sabitleyici alaşım jant vs hepsi var. en önemlisi 4.2lt ortalama benzin tüketimi var.

polonun 45000tlyi gecen modeli ancak sifir tdi dsg alirsaniz olur.
    bu arada bahsettiginiz polo 1.2 degilse trendline olmasi mumkun degil,zira 1.6larin hepsi comfotrtline geliyor.
    golf ve polo arasinda tabii ki sinif ve fiyat farki var,alicinin zevkine ve alim gucune kalmis.
    0,9 renault. motorunun onerilmesi icin biraz deneyim dinlemek lazim

• Çok çok önemli bir ayrıntıyı da atlamamak lazım. Golf 7de sadece 1.4 benzinlinin arkası bağımsız yani yol tutuşuna önem veren mutlaka 1.4 benzinli almalı bence. Ne dersiniz?
  • hocam memur ailesiyiz diyorsunuz, kolay kolay satmaz ve kolay kolay yenisini almazsınız kanımca.. almışken golf 7 alın derim. polo da işinizi görür ama aralarında fersah fersah fark var...
  • Hocam bebek olduğunda hb araba aldığına pişman olursun. çünkü senin için en önemli şey bagaj kapasitesi olacak. ben de senin gibi düşünüyordum ama bebek olduktan sonra artık sedandan başkasına bakmıyorum hatta sedanlarda bile bagaj kapasitesi hangisinde daha fazla ona bakıyorum. bu yüzden size tavsiye edeceğim araç vw jetta 1.2 tsi comfortline.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.