Şimdi Ara

golf alacaklar için öneriler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
32
Favori
126.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size bazı tercihlerimizi ve bütçemizi yazıp en optimal şekilde öneri sunmanızı isteyeceğim. Zahmet olacak ama bu forumda Golf söz konusu oldu mu işinin ehli diyebileceğimiz yegane kişilerden birisiniz.

Öncelikle bütçemiz 75 bin lira civarı. Tercihlerde ise kesinlikle olmazsa olmazlarımız, TSI araç, DSG, park sensörleri, geri görüş kamerası, bluetooth telefon bağlantısı. Bunlara ilaveten bi xenon ve u led farlara da hayır diyemiyoruz, alarm ve keyless entry'de hoşumuza gitmedi değil. Bu bilgiler ışığında sizinde eklemek veya belirtmek istediğiniz öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacımız var.
  • Selamlar, 2013 ve 2014 confortline larda usb girişi varmı dır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

Selamlar, 2013 ve 2014 confortline larda usb girişi varmı dır acaba?

Composition media opsiyonu varsa vardır yoksa yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

Selamlar, 2013 ve 2014 confortline larda usb girişi varmı dır acaba?

Composition media opsiyonu varsa vardır yoksa yoktur

Peki başka çözümü var mı usb den şarkı dinlemek için?
  • SILVERSHADOW kullanıcısına yanıt
    Tevazu göstermek değil hakikaten bu internet aleminde sürekli bi haber çıkıyor.her şeyide takip etmek gibi bir durum olamaz takdir edersiniz.acaba burdaki arkadaşlardan benim gözümden kaçan bir bilgi var mı diye sordum tamamen.golf 8 diye fotoğrafları paylaşılan görseller zaten daha önce de varmış golf 7 denmiş o zaman da.neyse artık ne zaman gelirse gelsin.golf de çok kayıp olmuyor nasılsa.ben ki i30 alıp 15bin arar etmişim varsın 3-5 de golf zarar ettirsin.
    Cok tesekkurler hocam, bugun bayideyiz. Bakalim nasil bir fiyat verilecek, %4-5 indirim gelse de 1.4 motoru alabilsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de aranıza hiç ummazken katıldım. Bilgi olsun diye geçiyorum belki yardımcı olur sizlere.
    Ankaradan fiyat aldım haziran için beyaz opak 1.2 tsi comf. için 57.500 idi daha tam pazarlık yapmamıştık. Eskişehirde gelecek bir arabayı yakaladık.
    Beyaz opak Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Manuel Comfortline..................................................................................58.600 TL
    Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri).............................................1.520 TL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Liste Fiyatı:.....................................................................................................................................60.120 TL
    Yapılan İndirim Oranı........................................................................................................................... %3,5 (%3 zaten kampanya indirimi :( )
    Yapılan kampanya İndirim sonrası Tutarı........................................................................................... 58000 TL

Aracı hemen teslim almam gerektiğinden böyle oldu yoksa Eskişehir e gidip gelmezdim ama oradaki bayiyi asla tavsiye etmem arkadaşlar.
    Tek bir hediyenin lafını bile yapmıyorlar haberiniz olsun. Gidip 200 lira için de eğilmeyin boşverin.
    Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hepinize.

• Johnny B. Goode J kullanıcısına yanıt
    Heyecanla haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacafc

Arkadaşlar ben de aranıza hiç ummazken katıldım. Bilgi olsun diye geçiyorum belki yardımcı olur sizlere.
    Ankaradan fiyat aldım haziran için beyaz opak 1.2 tsi comf. için 57.500 idi daha tam pazarlık yapmamıştık. Eskişehirde gelecek bir arabayı yakaladık.
    Beyaz opak Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Manuel Comfortline..................................................................................58.600 TL
    Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri).............................................1.520 TL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Liste Fiyatı:.....................................................................................................................................60.120 TL
    Yapılan İndirim Oranı........................................................................................................................... %3,5 (%3 zaten kampanya indirimi :( )
    Yapılan kampanya İndirim sonrası Tutarı........................................................................................... 58000 TL

Aracı hemen teslim almam gerektiğinden böyle oldu yoksa Eskişehir e gidip gelmezdim ama oradaki bayiyi asla tavsiye etmem arkadaşlar.
    Tek bir hediyenin lafını bile yapmıyorlar haberiniz olsun. Gidip 200 lira için de eğilmeyin boşverin.
    Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hepinize.

Aramıza hoş geldiniz.
    Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 14 Haziran 2016; 18:42:04 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 14 Haziran 2016; 18:42:34 >
  • 1.2 tsi Midline plus donanım ile composition media + dynaudio + u-led bixenon + light assist + geri görüş kamera + kessy + ışık görüş paketi almak mümkün mü ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 14 Haziran 2016; 18:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW

quote:

1.2 tsi Midline plus donanım ile composition media + dynaudio + u-led bixenon + light assist + geri görüş kamera + kessy + ışık görüş paketi almak mümkün mü ?

Composition media :Evet
    Dynaudio: Hayır
    U-Led Bi-xenon: Evet
    Dinamik Light Assist : Hayır
    Geri Park Kamerası: Evet
    Keyless: Evet
    Işık Görüş Paketi: Evet

@MINERVAL

Teşekkürler peki hocam dynaudio ve dla alınamamasının sebebi nedir , discover media bile alınsa dynaudio mümkün değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

quote:

1.2 tsi Midline plus donanım ile composition media + dynaudio + u-led bixenon + light assist + geri görüş kamera + kessy + ışık görüş paketi almak mümkün mü ?

Composition media :Evet
    Dynaudio: Hayır
    U-Led Bi-xenon: Evet
    Dinamik Light Assist : Hayır
    Geri Park Kamerası: Evet
    Keyless: Evet
    Işık Görüş Paketi: Evet

@MINERVAL

Teşekkürler peki hocam dynaudio ve dla alınamamasının sebebi nedir , discover media bile alınsa dynaudio mümkün değil mi ?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILVERSHADOW -- 14 Haziran 2016; 18:43:37 >

Hocam hakkınız ödenmez .Ellerinize sağlık. .

• değerli Hocam yazılarınızı bir çırpıda okudum bizleri aydınlattığınız için gerçekten çok teşekkürler. bende sizin gibi 1.2 comfrt aynı paket ve renkte golfu bu hafta siprarişini vermek istiyorum merak ettiğim konu bu %3 lük kampanya indirimi haziran veya temmuz ayında anca gelecek olan golf için geçerli olacak mı ? malum erzurum bayi %3 de inatçı sanki o 3 ü de kendi yapmış havalarında onu da alamassakkk oooooo :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfncskn
    değerli Hocam yazılarınızı bir çırpıda okudum bizleri aydınlattığınız için gerçekten çok teşekkürler. bende sizin gibi 1.2 comfrt aynı paket ve renkte golfu bu hafta siprarişini vermek istiyorum merak ettiğim konu bu %3 lük kampanya indirimi haziran veya temmuz ayında anca gelecek olan golf için geçerli olacak mı ? malum erzurum bayi %3 de inatçı sanki o 3 ü de kendi yapmış havalarında onu da alamassakkk oooooo :D :D

İndirim işleri kader kısmettir.
    Öngörüde bulunmak şu koşullarda çok zor.
    Haziranda bir seçim var.
    Euro ve doların durumu muallakta.
    Fakat bunu kendime çok görmem...
    Malum Bir olay olur biter, ekonomistler ve sosyologlar hemen size bunun nasıl zorunlu biçimde gerçekleştiğinin açıklamasını yaparlar.
    Olaylar olup bitmeden önce bilen yok.
    Geleceği öngörecek varsa da kendine saklayıp çok zengin bir adam olur...
    Benim size önerim. Şimdi gemiyle gelen çok sayıda araç var. Mutlaka bu istediğiniz araç vardır. Bayileri aramadan önce Volkswagen'in ana sayfasında Canlı destek kısmına kayıt olup aradığınız aracın özelliklerini söyleyin yeter. Biz donanımları göremiyoruz derlerse. Yanlarındaki 3 haneli açıklamaları da isteyin aradığınız sürüş konfor paketi donanımının kısaltması "WYP"
    Cesaretinizi toplayıp nispeten "yolların durumunu da göz ardı etmeden" yakınlardaki illerdeki bayileri arayıp sorun. (İstanbul elbette uzak.)
    Ben dahil onlarca kişi var tanıdığım başka ilden araç alan. Alacağınız fazladan %1-%2 bayi indirimiyle uçakla alacağınız ile gider dönüşte yer uçağıyla döner ve gidiş dönüşünüz bedaya gelir hem de zevki sefasını da ilk günden sürerek gelirsiniz.
    Hayırlısı olur dilerim

@rfncskn

hocam önerileriniz için de teşekkür ederim bir kaç bayi aradım ama sonuç alamadım sipariş usülü beklemeye karar kılldım :D

1.2 comfortline kurşun gri ,,,, sürüş konfor paketi,,,, highline jantı (dijon) ,,, 5.8 media,,, bunlar olsun istiyorum hergün sıfır araç alamıyoruz malum bari istediğimiz gönlümüz olsun beklemek te tatlı telaşesi olsun 2 lira da fazla olsun yapacak bişey yok dimii :)) hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: rfncskn

değerli Hocam yazılarınızı bir çırpıda okudum bizleri aydınlattığınız için gerçekten çok teşekkürler. bende sizin gibi 1.2 comfrt aynı paket ve renkte golfu bu hafta siprarişini vermek istiyorum merak ettiğim konu bu %3 lük kampanya indirimi haziran veya temmuz ayında anca gelecek olan golf için geçerli olacak mı ? malum erzurum bayi %3 de inatçı sanki o 3 ü de kendi yapmış havalarında onu da alamassakkk oooooo :D :D

Istediginiz aracı bulamazsanız bence 2 ay bekleyin doları bilmem ama aylık 60 milyar euro ile varlık alımı yapan bir Avrupa Merkez bankası varken euro 2.60-2.90 arası gider gelir ekstra bir hükûmet krizi çıkmazsa ama Murat Hocamın dediklerine de kulak vermek lâzım çünkü burası Türkiye. ..Erzurum'daki bayiden % 3'e ilave % 1 alırsanız ki gezmek amacınız da yoksa bence ordan alın zaten % 1'de yakın nakliye gideri vardır bayiye. .

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır 1.2 comfort manuel golf bakıyorum. Düşündüğüm opsiyonlardan dolayı sıfır almayı planlıyorum.

-1.2 comfort manuel
    -sunroof
    -durban ve spor yay
    -bixenon uled far
    -sürüş konfor
    -5,8" medya

bunlarda karar kıldım diyebilirim. acaba bu kadar doldurmak satarken zarar ettirir mi diye aklıma geliyor fakat şöyle bir hesap yaptım;

-u-led ve sunroof farkı her zaman eklenebilir bunlar her modelde fark çünkü,
    -durbanı 16" dover ile takasa koysam anında gider diye düşünüyorum,
    -sürüş ve 5,8" için zaten vereceğim fark sanırım 1500tl civarı tutacak (yanılıyor olabilir) o da highline almaya değecek bir fark değil.

SILVER hocam yukardaki opsiyonlar ile fiyat konusunda yardımına ihtiyacım var, comfort donanımlar çıkıp yukarıdaki ekleyince son fiyatı tam kesitremiyorum?

Teşekkürler

Değerli Hocam;
    Öncelikle Hoşgeldiniz.

Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Comfortline.........................................................:58.600 TL
    Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri) ......: 1.520 TL
    18 Durban Alüminyum Jantlar 7.5JX18_Lastikler 225/40 R18........................: 1.900 TL
    Tam boy çelik stepne (düşüldükten sonra) ................................................: -176 TL
    Yer tasarruflu stepne(1G6).......................................................................: 118 TL
    Panoramik Açılır Cam Tavan.....................................................................: 3.100 TL
    Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları ..............................................: 3.315 TL
    Composition Media 5.8 inch ekran Bletooth arayüzü
    (5 inch Composition Color düşüldükten sonra) ZCA....................................: 982 TL
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Anahtar teslimi Liste fiyatı........................................................................:67.839 TL

Ben derim ki; bu güzelliğe elektrikli katlanır aynalar yakışır.
    Anahtarın açma veya kapatma tuşuna basınca zzzzzzt diye açılır ve kapanır.
    sıkışık yollarda aynalarınıza çarpmalarını engellersiniz.
    Her park ettiğinizde aracın etrafında dönüp durmazsınız.
    Elektrikli katlanır aynalar...................................................Kodu:6XQ........: 872 TL

Bu hesaplamada bi yanlışlık mı var?67.839 tutmuyor ki bu opsiyonlarla.indirim alınmış fiyat mı bu?
    bir de bu 5.8 almaya değer mi 1000tllik bi donanım mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 14 Nisan 2015; 16:05:29 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.