Şimdi Ara

GOLF'E LPG TAKTIRIYIM MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACINIZA TAKTIRACAGINIZ MARKA ÇOK ÖNENLİ MARKA SEÇİMİ İÇİN AŞAGIDA Kİ TABLOYU KULLANIN A VE GARANTİ ŞARTLARINI MUTLAKA YAZILI ALIN

ÜRÜN TANITIM ÇİZELGESİ

TEMİZLENEMEYEN ENJEKTÖRLER TEMİZLENEBİLİR ENJEKTÖRLER

PİS GAZ KULLANININDA
    SÖKÜLÜP TEMİZLENEMEMEKTEDİR. ENJEKTÖR GARANTİ SÜRESİ
    DEGİŞMESİ GEREKMEKTEDİR.
    GARANTİ DIŞI KALABİLİR.
    30.000 KM 60.000 KM 100.000 KM

ENJEKTÖR ÇALIŞMA HIZI

1,7 ms 2 ms 2,5 ms 2.7 ms 3 ms 4 ms 4,5 ms 5 ms

DÜNYA'DAKİ LPG UYGULAMALARI
    DÜNYADAKİ HAVA KİRLİLİGİNİN%50 SEBEBİ ARAÇLARDA KULLANILAN KİRLİ YAKIT
    ALMANYA:LPG FİYATINI 7 YIL SABİTLEDİ VE 600 EURO MONTAJ YAPTIRANA DEVLET TEŞVİK OLARAK GERİ ÖDÜYOR.
    İTALYA :ARACINA LPG SİSTEMİ TAKTIRAN ARAÇ SAHİPLERİNE TEŞVİK İÇİN 600.EURO PARA ÖDEMESİ YAPIYOR.
    İNGİLTERE :KRALİYET AİLE'Sİ TÜM ARAÇLARINI LPG'Lİ KULLANIYOR.
    LONDRA:HAVA KİRLİLİGİNİN YOGUN OLDUGU GÜNLERDE BENZİNLİ VE DİZEL ARAÇLARIN TRAFİGE ÇIKMASINA İZİN VERİLMİYOR.
    DİZEL YAKIT BENZİNDEN PAHALI.
    FRANSA:
    1.ARAÇI 3 YAŞIN ALTINDA OLMAMAK KAYDI İLE LPG MONTAJI YAPTIRAN ARAÇ KULLANICISI 2.000.EURO MONTAJ BEDELİ GERİ ÖDENMEKTEDİR
    2.ŞİRKET ARAÇLARININ TÜMÜNÜN DÖNÜŞÜMÜ HALİNDE DÖNÜŞÜM BEDELLERİN TAMAMI VERGİDEN DÜŞÜRÜLMEKTEDİR.
    3.3.000.EURO ŞARTI YENİ ARAÇ SAHİPLERİNİN 8 YILDAN YAŞLI ARAÇLARI VARSA BU ARAÇLARI HURDAYA VERMELERİ KARŞILIGINDA
    ALABİLİYORLAR.
    4.ARAÇ MUAYENESİNDEN PARA ALINMIYOR.
    5.LPG'Lİ ARAÇLARDAN OTOPARK ÜCRETİ ALINMIYOR.
    6.LPG'Lİ ARAÇLARDAN OTO YOLLARDAN BEDEL ALINMIYOR.

• taktır kpg yi ve daha sonra bize de dua et
  • ARKADAŞLAR ARACINIZA TAKTIRACAGINIZ MARKA ÇOK ÖNENLİ MARKA SEÇİMİ İÇİN AŞAGIDA Kİ TABLOYU KULLANIN A VE GARANTİ ŞARTLARINI MUTLAKA YAZILI ALIN

ÜRÜN TANITIM ÇİZELGESİ

TEMİZLENEMEYEN ENJEKTÖRLER
    PİS GAZ KULLANININDA
    SÖKÜLÜP TEMİZLENEMEMEKTEDİR.
    DEGİŞMESİ GEREKMEKTEDİR.
    GARANTİ DIŞI KALABİLİR

TEMİZLENEBİLİR ENJEKTÖRLER

ENJEKTÖR GARANTİ SÜRESİ
    30.000 KM 60.000 KM 100.000 KM

ENJEKTÖR ÇALIŞMA HIZI

1,7 ms 2 ms 2,5 ms 2.7 ms 3 ms 4 ms 4,5 ms 5 ms

DÜNYA'DAKİ LPG UYGULAMALARI
    DÜNYADAKİ HAVA KİRLİLİGİNİN%50 SEBEBİ ARAÇLARDA KULLANILAN KİRLİ YAKIT
    ALMANYA:LPG FİYATINI 7 YIL SABİTLEDİ VE 600 EURO MONTAJ YAPTIRANA DEVLET TEŞVİK OLARAK GERİ ÖDÜYOR.
    İTALYA :ARACINA LPG SİSTEMİ TAKTIRAN ARAÇ SAHİPLERİNE TEŞVİK İÇİN 600.EURO PARA ÖDEMESİ YAPIYOR.
    İNGİLTERE :KRALİYET AİLE'Sİ TÜM ARAÇLARINI LPG'Lİ KULLANIYOR.
    LONDRA:HAVA KİRLİLİGİNİN YOGUN OLDUGU GÜNLERDE BENZİNLİ VE DİZEL ARAÇLARIN TRAFİGE ÇIKMASINA İZİN VERİLMİYOR.
    DİZEL YAKIT BENZİNDEN PAHALI.
    FRANSA:
    1.ARAÇI 3 YAŞIN ALTINDA OLMAMAK KAYDI İLE LPG MONTAJI YAPTIRAN ARAÇ KULLANICISI 2.000.EURO MONTAJ BEDELİ GERİ ÖDENMEKTEDİR
    2.ŞİRKET ARAÇLARININ TÜMÜNÜN DÖNÜŞÜMÜ HALİNDE DÖNÜŞÜM BEDELLERİN TAMAMI VERGİDEN DÜŞÜRÜLMEKTEDİR.
    3.3.000.EURO ŞARTI YENİ ARAÇ SAHİPLERİNİN 8 YILDAN YAŞLI ARAÇLARI VARSA BU ARAÇLARI HURDAYA VERMELERİ KARŞILIGINDA
    ALABİLİYORLAR.
    4.ARAÇ MUAYENESİNDEN PARA ALINMIYOR.
    5.LPG'Lİ ARAÇLARDAN OTOPARK ÜCRETİ ALINMIYOR.
    6.LPG'Lİ ARAÇLARDAN OTO YOLLARDAN BEDEL ALINMIYOR.

• taktir taktir!! hic bisecik olmaz!! das gibi binersin!!
    anasini satim kici kirik sahine 98 den buyana takili ve biniolar hic bise olmadi!! dusun 8 sene once takildi hala kullanilio!! yok motor omru gidioo hikaye bunlar!!
  • Geç bile kalınmış bir karar 2005 honda cıvıc var 500 km de taktırdım 30000 yaptımperformansta hiç değişiklik yok hiçfark yok inan bende ehopo arkadaşımız gibi işinin ehli olan bir firmaya taktırdım.Bana montaj yaptığımız kişilerden referans alabilirsin hemde internet sitesine girip iseteğiniz aracın sahibiyle görüşebilirsiniz denildi haaaa şimdi hondayı satıp passat alcam onada taktırcam umarım reklam kokmazwww.morgazotogaz.com gir bak kolay gelsin
  • HİÇ TEREDDÜT ETMEYİN TAKTIRIN AMA MUTLAKA TARTARİNİ SIRALI SİSTEM OLSUN KESİNLİKLE MEMNUN KALMAZSAN İSTEDİĞİNİ SÖĞLE TAMAM MI NE PRFORMANSTA NEDE BAŞKA HİÇ ŞİKAYETİN OLMAYACAK .
  • burnuma reklam kokuları geliyor

ben taktırdım. arabamdan soğudum. saat gibi çalışan cliom bozuldu,tamir de olmuyor. sorunu bilen yok.
    ha yeni araç olarak ben de 2003-2004 golf4 düşünüyorum. ona da lpg taktıracağım. ama genel merkezde. kafaya koydum. ben bartındayım, taa istanbula gidecem lpg için.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 12 Eylül 2006; 17:47:10 >
  • subaru 3.0 'a ve Honda typeR a taktırmış adamlar. aracını en az senin kadar düşünüyorlardır sanırım... bu arada typeR 220 hp...

GOLF'E LPG TAKTIRIYIM MI?

bu da TYPE-R ın resmi

• ah ulan bi para olsa ben de bnm golf4 e taktırıcam ama yok bence hiç durma hocam bnm yerime de taktır
  • arkdaşım bencede istanbulda güvenilir yerlerde taktır. teknik imkanları seçenekleri faha çok en azından sorunlar çözüme daha rahat kavuşur. sıralı LPG de hiç bir sorun yok. bu sorun çıkmıyo anlamına gelmez tabi en çok dikkat edilmesi gereken nokta nerede taktırdığınızdır. aksi taktirde baş ağrıtabiliyor. emin ellere emanet edin ilk ayar önemli. onun dışında başşka bi problem yok saygılar..
  • arkadaşım bnce taktır bi sıralı sistem lpg ondan sonra dilediğingibi gez toz bak ma sen yok zararlı prformans tan düşürüyü falan kullanan arkadaşlarım gayet memnun yarı yarıya fark var arada aklını kullan . azkullan ama benzinli olsun diyenlere şaşıyorum
  • jetta'ya,vectra'ya bağladıklarını gördüm
    golf'e takılsa da bişi olmaz
    üstündeki motor klasik 1.6 mpi 8 subaplı motor
    taktırırsan iyi edersin
  • ya bız 95 model e200 e taktık
    6-7 aydır sorunsuz calısıyor
    saglam bı fırma bul ve taktır. kımseye kulak asma devır ekonomı devrı.

benım tavsıyem
    sıralı sıstem taktır ve arabanı cok zorlama
    ozellıkle plastık manıfoltluysa
  • Bugun 2004 model megane II gördüm sıralı sistem LPG var, sahibiyle bayaa konuştuk. Adam öve öve bitiremedi şehir içi 150 bin falan yakıyormuş yaklaşık 15bin kmdir LPGyle kullanıyormuş hiç bir sorunla karşılaşmamış. Sonra LPG döşüm işi yapan hemşerimiz ustanın yanına gittim onla konuştum bana sıralı taktıkları arabaların listesini gösterdi, her marka araba var hatta 2005 5.20 ye bile takmışlar hayret ettim
    Sıralı sistemi profesyonel olarak çalışan işinin ehli ustalara taktırırsan hiç bir sorun olmayacağını sanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

ya bız 95 model e200 e taktık
    6-7 aydır sorunsuz calısıyor
    saglam bı fırma bul ve taktır. kımseye kulak asma devır ekonomı devrı.

benım tavsıyem
    sıralı sıstem taktır ve arabanı cok zorlama
    ozellıkle plastık manıfoltluysa

kesinlike haklısın.ben lpg li focus la 2. viteste 100 e bastım,pistonları dağıttım.aman dikkat!
  • o 10000 yapıyosan taktırma diyenlere de aldırma benzinle 10000 yapıyosan lpg ile en az 20000 yaparsın heryere arabayla gidersin

belki bu yüzden motor ömrü kısalabilir zaman olarak ama km olarak bişey olmaz
  • yapma etme, golf'e lpg'mi takılır
  • şu lpg neye takılır bi türlü kavrayamadım. ona taktırma buna taktırma. millet benzinli arabyala korkarak 10 sene bineceğine lpg li arabayla deli gibi binp 5 yılda arabayı yeniler. her yanı golf olsa ne olacak altı da üstüde 20-30 milyar.. millet 5.20 passata mersoya taktırıyo. x5 ler dolaşıyor.. yakıttan tırsıyo millet. ya benzinle ford ka ya binersin 1.0-1.2 ya da böyle büyük araba golfe boraya binersin lpg ile.
    quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

yapma etme, golf'e lpg'mi takılır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.