arkadaşlar arabamı modifiye etmek istiyorum azıcık.cam filmi ve plakayı hallettim sırada krom kapı kolları çıtalar marşpiyeller depo kapağı bağaj açma kolu ve ön panjur kromlarını en uygun ve kaliteli nerden bulabilirim.şeffef stop da lazımda ona şimdilik gücüm yetmez.bunlar kaça malolur şeffaf stop hariç.ben hataydayım ama internet üzerinden nasıl alabilirim?yada bu ürünü satan birileri var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim...
GOLF 4 hastasıyım ben ya...
İnşallah uygun parçaları bulursun bize resim koymayı unutma
bende hastasıyım sonunda kavuştum ama hala biyerde gördümmü bakıyorum:)
bence o arabaya modifiye hiç yakışmıyor. benim en yakıştırdığım şey golf pasific görünümü ve xenon far.
Aradığın şeylerin imalatını biz yapıyoruz , kapı çıtasını nerden alırsan al bizim malımızı alıcaksın.
Hazır denk gelmişken ben sana yardımcı olayım en uygun fiyata halledelim , msn den ulaşabilirsin bana .
BENCE BU SÖYLEDİĞİN AKSESUARLARLA MODİFİYE ETME BENİM FİKRİM ARABAYI MAHVEDERSİN.BİR KERE NİKELAJ AKSESUAR AZ VE ÖZ KULLANILIR Kİ BU DA GOLF IV TE DEĞİL MERCEDES TARZI ARAÇLARDA .O ARAÇLARIN BİLE SPORLAŞTIRILMIŞINDA NİKEL AKSAMLAR KAPATILARAK YAPILIYOR.YANİ ARAÇ SPOR OLMASI İÇİN ÖNCELİKLE SHADOW OLMASI ÇOK DAHA GÜZEL.BU ARADA ARABAN NE RENK O DA ÇOK ÖNEMLİ .GOLF IV ÜN ALMANYADA YAPILMIŞLARINI ÇOK GÖRDÜM.HATTA ALMANYADA QOTTINGER FİRMASINADA GİTTİM .NORMAL BİR GOLF 30-35 BİN MARKKEN YAPILMIŞI 64000 DM TI VE ÜZERİNDE BİR TEK NİKELAJ BİLE YOKTU.BENCE ARACI GÜZELLEŞTİRMEK İSTİYORSAN İLK OLARAK GOLF IV ÜN ORJİNAL KAUÇUK GTİ TAMPON ALTI EKİNİ ALARAK BAŞLA,DAHA SONRA ARABAYI 3 VEYA 4 CM ALÇALTAN YAY TAKIMINI AL,SONRA GÜZEL BİR EGZOST BAŞI VE O KASANIN ORJİNAL BBS PETEK GTİ JANTINI .ARKAYA STOP TA TAKACAKSAN HELLANIN KARARTILMIŞ ORJİNAL STOPUNU VEYA YENİ ÇIKAN İÇİ NİKELAJ DEĞİL SİYAH OLAN VE LEDLİ OLAN STOBUNU TERCİH ET BAK OZAMAN BİR EŞİ OLUYOMU
quote:
Orjinalden alıntı: crackpot
arkadaşlar arabamı modifiye etmek istiyorum azıcık.cam filmi ve plakayı hallettim sırada krom kapı kolları çıtalar marşpiyeller depo kapağı bağaj açma kolu ve ön panjur kromlarını en uygun ve kaliteli nerden bulabilirim.şeffef stop da lazımda ona şimdilik gücüm yetmez.bunlar kaça malolur şeffaf stop hariç.ben hataydayım ama internet üzerinden nasıl alabilirim?yada bu ürünü satan birileri var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim...
EVET BU FARLARDA ACAYİP ŞIK BENCEDE BULURSAN KAÇIRMA .VE BAK DİKKAT ET FOTODAKİ ARABA SÖYLEDİĞİM GİBİ TAM SHADOW VE NİKELAJ YOK.NASIL PSİKOPAT DURUYOR Dİ Mİ