Şimdi Ara

Golf mu Astra mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hoca siz alismissiniz,Vw yeni kasa dye sari fari beyazla degistirilmis 20 yil evel uretilmis zerre sekli olmayan arabalara kucak dolusu para bayilarak servislerde öpülmeye bu zihniyetle devamedin hocam aracin fyati kadar servs bakim parasi ödeyin belki ilerde akillanirsinz..

Hayatınızda vw servisine gitmediğiniz belli. Bakım parası aynı segment megane ile kafa kafaya nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yudevil

Hocam ben hepsinin deneme sürüsüne katıldım ford hariç , pejonun dizeli güzel ama sesi çok alıyor mesela araba rahat ama motor sesi rahatsız edecek düzeyde, hyundai alacaktım ben ama korktum herkes çok yakıyor vs dedi tabi testten anlayamıyorum ne kadar yakıyor , volvonun iç dizaynı kesinlikle bana göre değil. Zaten dizel araba düşünmüyorum ben , arkadaş sorduğu için ikisi arasından hangisini alırdınız diye ben golf dedim olabilir siz astra diyebilirsiniz ama gerek konfor gerek sürüş deneyimi olarak golfu en geriye atmanızı anlamadım 1.2 pejonun performans olarak 1.2 golf ile ancak aşık atabileceğini de unutmayalım :) fiyat konusunda haklısınız ama ben sadece fiyat olarak bakmıyorum u ledli bir golf kadar yakışıklı bulmuyorum diğerlerini mesele bu birazda tarz yani

Yazıyorsunuz ama bilgi sahibi olmadan yazıyorsunuz, peugeot'nun 1.2 motoru vw'nin 1.4tsi ile rakip performans anlamında, hatta ondan da biraz daha iyi, torku da yüksek ilave olarak 100kilo daha hafif.

Buyrun 1.2 puretech ile 1.2tsi arasındaki performans farkı aşağıda. Güç, tork, hızlanma, son sürat hepsinde peugeot daha başarılı. Üstelik tork konvertörlü tam otm olmasına ramen tüketim değerleri aynı. Bu başarıyı görmemeyi anlayamıyorum. Sevmek zorunda değilsiniz ama burada bir başarı var.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=20550
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=21002

308 dizelleri biraz daha gürültülü ama puretech benzinli motorlarda sıfıra yakın motor sesi var. Dizeli zaten çok pahalı pek mantıklı değil ama 1.2 motor 72bine f/p aracı. Yine i30 elite dct pazarlıklı 73bine f/p aracı. Focus 1.6 powershift 68bine f/p aracı. Tamam atmosferik ama bu devirde 70bin altına full donanım c sınıfı sedan veriyorlar. Golf alacak olsanız misal en elzem cruise, park sensörü için sürüş konfor paketi saçmalığı alacaksınız. 77500'e halojen farlı aracınız olacak..

O paraya 308 premium paket alsanız navigasyondan, cam tavana, geri görüş kamerasından, uzaktan kumandalı katlanır yan aynalara, led fardan otomatik park sistemine, kör nokta uyarıdan, dinamik cruise controlüne kadar herşey olur araçta. Muadili golf 100bini geçiyor. Liste fiyatı 107bine dizel otm s60 varken kim ne yapsın 100bine golfü..

• yusuf00001 Y kullanıcısına yanıt
    Gitmeye gerek varmi simdi internetin basina otur ve parca fiyat kiyaslamasi yap hocam farki gorursun..Yillardir yapilmis araci kasa degsti dye millete kakaliyolar,sorunlu dsgden hic bahsetmiyorum warsin agir olsun opel cok yaksin biz onu bole sevdikk..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timya T kullanıcısına yanıt
    size demedim hocam zaten konu açmış diye yazmışım kusura bakmayın orada benim hatam var. mesajım diğer arkadaşaydı.

siz alınmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: yudevil

Hocam ben hepsinin deneme sürüsüne katıldım ford hariç , pejonun dizeli güzel ama sesi çok alıyor mesela araba rahat ama motor sesi rahatsız edecek düzeyde, hyundai alacaktım ben ama korktum herkes çok yakıyor vs dedi tabi testten anlayamıyorum ne kadar yakıyor , volvonun iç dizaynı kesinlikle bana göre değil. Zaten dizel araba düşünmüyorum ben , arkadaş sorduğu için ikisi arasından hangisini alırdınız diye ben golf dedim olabilir siz astra diyebilirsiniz ama gerek konfor gerek sürüş deneyimi olarak golfu en geriye atmanızı anlamadım 1.2 pejonun performans olarak 1.2 golf ile ancak aşık atabileceğini de unutmayalım :) fiyat konusunda haklısınız ama ben sadece fiyat olarak bakmıyorum u ledli bir golf kadar yakışıklı bulmuyorum diğerlerini mesele bu birazda tarz yani

Yazıyorsunuz ama bilgi sahibi olmadan yazıyorsunuz, peugeot'nun 1.2 motoru vw'nin 1.4tsi ile rakip performans anlamında, hatta ondan da biraz daha iyi, torku da yüksek ilave olarak 100kilo daha hafif.

Buyrun 1.2 puretech ile 1.2tsi arasındaki performans farkı aşağıda. Güç, tork, hızlanma, son sürat hepsinde peugeot daha başarılı. Üstelik tork konvertörlü tam otm olmasına ramen tüketim değerleri aynı. Bu başarıyı görmemeyi anlayamıyorum. Sevmek zorunda değilsiniz ama burada bir başarı var.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=20550
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=21002

308 dizelleri biraz daha gürültülü ama puretech benzinli motorlarda sıfıra yakın motor sesi var. Dizeli zaten çok pahalı pek mantıklı değil ama 1.2 motor 72bine f/p aracı. Yine i30 elite dct pazarlıklı 73bine f/p aracı. Focus 1.6 powershift 68bine f/p aracı. Tamam atmosferik ama bu devirde 70bin altına full donanım c sınıfı sedan veriyorlar. Golf alacak olsanız misal en elzem cruise, park sensörü için sürüş konfor paketi saçmalığı alacaksınız. 77500'e halojen farlı aracınız olacak..

O paraya 308 premium paket alsanız navigasyondan, cam tavana, geri görüş kamerasından, uzaktan kumandalı katlanır yan aynalara, led fardan otomatik park sistemine, kör nokta uyarıdan, dinamik cruise controlüne kadar herşey olur araçta. Muadili golf 100bini geçiyor. Liste fiyatı 107bine dizel otm s60 varken kim ne yapsın 100bine golfü..

80 bine highline +uled dinamik far sistemi + madrid jant aldık, evet cam tavan yok kamera yok onkar da olmayıversin :) Dediğim gibi bütün araçların eksik veya iyi olduğu yönler var bu nedenle bir arabayı bu kadar karalamaya gerek yok zira tek kötü yönü fiyatı tabiiki kalitesi opelin pejonun hundainin bir tık ustunde mercedes bmw nin bir tık gerisinde. Maalesef şu anda wolkswagen rakiplerinden bir adım önde. Kim hangisini dilerse onu alsın iyi forumlar

• quote:

Gitmeye gerek varmi simdi internetin basina otur ve parca fiyat kiyaslamasi yap hocam farki gorursun..Yillardir yapilmis araci kasa degsti dye millete kakaliyolar,sorunlu dsgden hic bahsetmiyorum warsin agir olsun opel cok yaksin biz onu bole sevdikk..

Bizim bakım fiyatı 450-550 arası normal bakım. Astranınki kaç bilmiyorum.
    İnternette nerde hangi parça pahallı. Bulup gösterin inanalım.
  • yusuf00001 Y kullanıcısına yanıt
    Samsunda yasiyorum,Servs normal bakima 250 tl ozel servsler 160 tl n11den parcalari ben aldm vakit 100tl parca 20 tl iscilik veryorum..Gerisini sen hesapla..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf00001

quote:

Bizim bakım fiyatı 450-550 arası normal bakım. Astranınki kaç bilmiyorum.
    İnternette nerde hangi parça pahallı. Bulup gösterin inanalım.

Hocam zaten bunların derdi o. Biz vw sevince niye seviyorsunuz bunlar opel sevince biz onu karsılıksız sevdik :) biz iyi ozellik soyleyince onemli degil onlar soyleyince opel baska :D
  • yudevil kullanıcısına yanıt
    Aracinizi Merso ve Bmwnin bi cit altinda tutarak nekadar alcak gonulluymussunuz ben esittir dye dusunmustum!!!!!! Ayrica forumda Passat ile İnsignianin kiyaslamasi var malzeme kalitesi ne bi okuyun derim.

• quote:

Samsunda yasiyorum,Servs normal bakima 250 tl ozel servsler 160 tl n11den parcalari ben aldm vakit 100tl parca 20 tl iscilik veryorum..Gerisini sen hesapla..

Neyseki bu kadar fakir değilim :) Bence işçilik ücreti de vermeyin. Öğrenin nasıl olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf00001 -- 19 Haziran 2015; 11:02:26 >
  • quote:

Aracinizi Merso ve Bmwnin bi cit altinda tutarak nekadar alcak gonulluymussunuz ben esittir dye dusunmustum!!!!!! Ayrica forumda Passat ile İnsignianin kiyaslamasi var malzeme kalitesi ne bi okuyun derim.

Bari passat ile insignia kıyaslama. :)
    Segmentinin tartışmasız lideri. Satış rakamları ortada.
  • Holojen farlı golf alma ne alırsan al
  • kesinlikle astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf00001

Bari passat ile insignia kıyaslama. :)
    Segmentinin tartışmasız lideri. Satış rakamları ortada.

2004 den bu yana kompakt ve orta sınıf Opel - Vw modelleri kullandım, şuanda da 2014 Insignia ve Golf 7 kullanıyorum.

İki marka modellerinin kıyaslanması komik olacak denli bir üstünlükleri yok bence birbirlerine göre.

Satışlar arası fark modellerdeki üstünlük farkından ziyade firmalardaki seçeneklerin ülke pazarına uygunluğu ve satış stratejisi başarısı farkını gösteriyor, ayrıca B8 Passat ve 7. nesil Golf dışında Opel modellerinin sürüş keyfi ve tasarımları yine bana göre daha iyiydi ama son nesil Vw ler bu konuda gayet iyiler, tabi Astra ve Insignia nın da yeni nesilleriyle bu durum tekrar eski haline dönebilir.

• Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler. Tercihim Golf oldu. Dizel Comfort + Xenon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timya

Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler. Tercihim Golf oldu. Dizel Comfort + Xenon

Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin, xenon farlar aracın tasarımını Polo dan Golf e yükseltiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timya

Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler. Tercihim Golf oldu. Dizel Comfort + Xenon

Çok güzel tercih hocam güle güle binin uled olmazsa olmazdı zaten ..

• Bence kesinlikle Astra tercih edilmelidir. Astranin ic tasarimindan sıkılcaginizi zannetmiyorum zira Astra J cosmo 1.3cdi modelini 3 seneden fazla kullandim ve cok memnundum. Tek sorunum 1.3 ve 95 beygir olmasiydi ve yeni astralarda bu sorunu daha iddiali ve verimli bir motorla cozmusler. Arac ici goruse gelince, evet ben de baslarda yadirgamistim dar geliyordu gorus acisi ama sonradan insanin gozune oyle geldigini farkettim arabayi kullandikca o onyargimdan kurtuldum. Golf icin yapabilecegim tek yorum astra kadar saglam bir araba degildir. Adi satiyor, insanin senelerdir aklina kazinmis bir marka gecmis kasalarda bence iyidi fakat son iki kasada fena cuvalladi, bir de arabayi beklemek zor is geldiginde 80 yaparlar onu parisi bombaladilar euro artti fakat hukumet kurulunca biraz rahatlar diyorlar euro icin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.