Şimdi Ara

Golf mü leon mu yada 150.000 tl ye kadar başka bir araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür öncelikle şirketimizin iş guruplarından ötürü %18 kdvyi çok rahat kullanıyorum. Gidip 2017 model 5.20i benzinli yada muadili bir araç alabilirim ama oturduğum mahalle aile baskısı vs ... istediğim aracı almama ciddi bir engel ve bende bu yüzden hem çok pahalı olmayan hem parça park vs ... sorun olmayacak bir araç bakıyordum ki kararımı verdim galiba bu hafta sonu honda civic 1.5 rs test sürüşüne çıkıcam ve beğenirsem alıcam yoksa kararımı verdim vw golf 7 1.4 tsi act 150 dsg olarak alıcam.

Herkese teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic ve golf güzel arabalar sizi pişman etmez şimdiden hayırlı olsun.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Ben dsg için dediğim zaten robotize kavramını sadece devrik cümle kullanmış gibi oldum yanlış anladın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutoprak1

Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür öncelikle şirketimizin iş guruplarından ötürü %18 kdvyi çok rahat kullanıyorum. Gidip 2017 model 5.20i benzinli yada muadili bir araç alabilirim ama oturduğum mahalle aile baskısı vs ... istediğim aracı almama ciddi bir engel ve bende bu yüzden hem çok pahalı olmayan hem parça park vs ... sorun olmayacak bir araç bakıyordum ki kararımı verdim galiba bu hafta sonu honda civic 1.5 rs test sürüşüne çıkıcam ve beğenirsem alıcam yoksa kararımı verdim vw golf 7 1.4 tsi act 150 dsg olarak alıcam.

Herkese teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin

Doğru karar vermişsiniz 1.4 tsi dsg golf ile. Hayırlı günlerde kullanın şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Patlama riski dediğin dsg yi çoğu kullanıcı bilmeden, motor ısınmadan ani gazlamalar, sürekli ani kalkış ve sürekli ani frenlerle şanzımana yük bindirmekle, aracı park ederken direk p ye alıp el freni çekenlerle, sıkışık trafikte manuel modda kullanmayıp 2. Vitese geçmeyecek hızla sürekli 2. Vitese geçip tekrar duran insanlarla dolu olunca yok "dsg patlıyor, dsg tu kaka, dsg bozuk" gibi şikayetlerle ağlıyor sonra.

DSG şanzıman kullanıcısıyım lakin keşke bunlar herkes için bilinen şeyler olsa, veya kullanıcı kitabında bu söylediğiniz manuel modda kullanma ve aracı önce boşta el frenine alma anlatılsa, malesef böyle şeyler yok. Ayrıca sıkışık trafikte her seferinde aracı manuel moda alacaksam tükürürüm öyle şanzımana kusura bakmayın :)

Yazmadığı için zaten dsg patlıyor ediyor diyorlar ya dostum. Kullanıcıya bunları söylemeyelimki arabaları arıza yapsın bize gelsinler bizde sürekli ekmek yiyelim derdindeler.

İnternette dolu dsg kullanım rehberi dsg nasıl kullanılır adlı yığınla video var artık. Bu adamlar dsg ile sorunları yok ve dikkatli kullanıyorlarki böyle bir video çekiyolar. Dsg kullanmamış herif sağdan soldan iki bilinçsiz insanın dsg sorunlu şanzıman abi lafları duyup hemen ooo dsg kötüymüş imajını lak diye yapıştırıyor. Vereceksin ellerine Tek kavramalı corollanın şanzımanını veya peugeotun Etg5 ni o zaman DSG ye kurban olayım abi diyecekler

Bu arada o manuel moda alma olayı çok sıkışık trafikte sadece 1. Vitese alıp öyle devam ediceksiniz ona göre fren yapıcaksınız D ye almayacaksınız hiç. Yani 1. Viteste atıyorum önünüzdeki araba ilerledi siz 2500 devire tam gelirken durdu frene bastınız. Tiptronikte olunca araç sürekli 1. Viteste olduğu için aniden 2 ye atma veya kararsızlıkta kalma gibi durumları olmuyor.

Ha D de durmuş ha tiptronik bölümde ne fark eder ? Ben size sıkışık trafikte manuel moda alın derken 2. 3. Viteslerede onla geçin demiyorum 1 de tutun ve sadece 1. Viteste gidebilcek bir sıkışıklık varsa öyle yapın diyorum. D de tutarsanız 5-6 km hız sonra 2. Vitese atan bi şanzıman dsg o yüzden sık vites değiştirmek zorunda kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Ağustos 2017; 16:4:22 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.