Şimdi Ara

golf plus 1.6 2006 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar golf plus 1.6 FSİ 2006 model benzinli 81000'de araç buldum 24.500 Tl anlaştım hafta sonu araçı görmeye gidecem ne dersiniz?
    bu paraya değer mi yoksa biraz daha araştırmam gerekir mi?
    bu araç yakıt yönünden nasıldır çok yakar mı?
    bu konuda biraz bilgisizim tavsiyelerinizi bekliyorum.
    teşekkürler...

• Fsi motor lpg'ye uyumlu degildır.Yakıtta ortalamanın bıraz ustundedır.
    Boya degısen durumu iyiyse alınabılır dürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Fsi motor lpg'ye uyumlu degildır.Yakıtta ortalamanın bıraz ustundedır.

eleman konfor ve spor bir arada diyor bu nedemek yakıtta golfe göre biraz üste yoksa genelin üstünde
    yakıtta ortalamaüstü derken bir depo ile yaklaşık ne kadar gider çok sıkmadım inşallah ama dediğim gibi bu konuda fazla bilgim yok kandırılmakistemiyorum işi bilen biriyle gidecem servise gösterecem değişeni ve boyası yok sadece ön camda çatlakta nedeniyle değişti tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandil16

quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Fsi motor lpg'ye uyumlu degildır.Yakıtta ortalamanın bıraz ustundedır.

eleman konfor ve spor bir arada diyor bu nedemek yakıtta golfe göre biraz üste yoksa genelin üstünde
    yakıtta ortalamaüstü derken bir depo ile yaklaşık ne kadar gider çok sıkmadım inşallah ama dediğim gibi bu konuda fazla bilgim yok kandırılmakistemiyorum işi bilen biriyle gidecem servise gösterecem değişeni ve boyası yok sadece ön camda çatlakta nedeniyle değişti tavsiyelerinizi bekliyorum

Depo boyutunu bilmiyorum ama ş.içi rahat 9-10 litre yakar gibi geliyor.Golf Plus'ın içinde bir süre bulunmuştum,gayet konforlu bir araçtı.Bu arabadan sportif birşeyler beklemek yanlış olur ama ailece ferah ve konforlu yolculukar vaat eder.

• arkadaşlar ben aydında otuyorum bu araçı aldıktan sonra trafik sorunum olmayacak.
    birazda geniş araba aramamın nedeni çoçuk yolda ileride aile için uygun olduğu için bunun üzerinde duruyorum
    yakıtı kafaya takmadan alalım mı?
    yorumlarınızı bekliyorum.
  • yorum yapacak yok mu lütfen
  • Aldınız mı aracı. Ben de düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1.6 Trend x Tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok çok yakıyorr aslında asıl problem sağlıklı şekilde LPG takılmaması

102bglik mpi motorlara bakın varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

Aldınız mı aracı. Ben de düşünüyordum

kaçırdım arkadaş şehir dışından görmekiçin gelecektim benden önce gösterdiği birine satmış kısmet değilmiş
  • quote:

quote:

kaçırdım arkadaş şehir dışından görmekiçin gelecektim benden önce gösterdiği birine satmış kısmet değilmiş

ben şanslıyım bugün aldım aracı. ve çok beğendik. zaten aile aracı geniş tam bize göre.
  • quote:

quote:

quote:

ben şanslıyım bugün aldım aracı. ve çok beğendik. zaten aile aracı geniş tam bize göre.

aldığın araç istanbul kadıköyde 81200 km'de sahibinden.com mı buldun?????????
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok hayır 75000 km mecidiyeköydeyim ben

ama araştırırsan vardı bu araçlardan ikinci el satanı. vallahi tavsiye ederim. sportif degil de aile aracı geniş ferah güvenli konforlu arıyorsan 10 numara araba. bütce de uygun bize 25 bine aldım ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hayır 75000 km mecidiyeköydeyim ben

ama araştırırsan vardı bu araçlardan ikinci el satanı. vallahi tavsiye ederim. sportif degil de aile aracı geniş ferah güvenli konforlu arıyorsan 10 numara araba. bütce de uygun bize 25 bine aldım ben.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
    bazı yorumlarda çok yaktığı söyleniyor yeni aldın ama sana göre nasıl çok yakıyor mu?

• şimdi çok fazla yol almayacağım için benim için fazla önemi yok ama zaten almadan aracı volkswagen doğuş oto yetkili servisine gösterdim. arkadaşım kendisi. sıkıntısı yoktu. çok fazla da benzin tüketimi olmayacağını söylediler. fsi motorda problemsiz. ama süper ekonomi de tabi ki beklememek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.