Şimdi Ara

GOLF TSI DEVİR PROBLEMİ!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bujiler balatalar değişmiş bujiye değilde balatalara baktırdım yeni taktırılmış hatta lastikleri bile 12 bin once değişmiş pirelli p6 cintorato 195 65 15 91V takmışlar arabayı aldığım arkadaş izmir de saygın esnaflarından nişanlısının kullandığı arabaymış 1 kere bile özel servis yüzü görmemiş bütün bakımlarını ufak tefek vuruklarını bile izmir vosmer de yaptırmışlar hatta garantideyken turbo ve egzantrik zinciri dahi değiştirilmiş. herneyse bana arabayı aldığım arkadaş sadece yağ ve filtreleri değiştireceksin dedi onlarda zamanı geldiği için bende öyle yaptım.
  • 1.4 tsi 140 hp 220 binde aracim.var artik kafayi yiyecem.arac 1 seneye.yakindir bu sorunla kullaniyrm aracta performans kaybi var yokuslari 180 le tirmanirken.140 150 gecmiyor gitmedgim.usta kalmadi degsmeyen parca kalmdi devir daim klape sensor vs degsti duzelmedi smdi de 3000 deviri gecmiyr motor isininca 3000 deviri gecmiyor birden giderken kesiyor havalar sicak sicaklik 90 da ortada bi cok forum.okudum.kafam allak bullak ayni parcalari 2 kere degstrdm yok yani duzelmiyr yakit artti deli gbi isiyor yakiti biraz karmasik yazdm sorunlari mesajimi duyan goren varsa lutfen.yardm.bilgi versn hatta cok iyi anlayan bana cani.gonulden aracmla.ilgilenck yardmci olack varsa 0545 924 56 85 masj atabilir yardim.olmk.bagminda lutfn aracimi eski performns da.kullanmk istiyorum delirtti bni artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fq7ih

1.4 tsi 140 hp 220 binde aracim.var artik kafayi yiyecem.arac 1 seneye.yakindir bu sorunla kullaniyrm aracta performans kaybi var yokuslari 180 le tirmanirken.140 150 gecmiyor gitmedgim.usta kalmadi degsmeyen parca kalmdi devir daim klape sensor vs degsti duzelmedi smdi de 3000 deviri gecmiyr motor isininca 3000 deviri gecmiyor birden giderken kesiyor havalar sicak sicaklik 90 da ortada bi cok forum.okudum.kafam allak bullak ayni parcalari 2 kere degstrdm yok yani duzelmiyr yakit artti deli gbi isiyor yakiti biraz karmasik yazdm sorunlari mesajimi duyan goren varsa lutfen.yardm.bilgi versn hatta cok iyi anlayan bana cani.gonulden aracmla.ilgilenck yardmci olack varsa 0545 924 56 85 masj atabilir yardim.olmk.bagminda lutfn aracimi eski performns da.kullanmk istiyorum delirtti bni artik

Turbo bitmiş olabilir diyesim geliyor ama bu sefer 3000 deviri geçmemesi kafamı karıştırdı. Çünkü turbo bitse bile motor 3 4 5 6 bin devirlere çıkabilir. Turbo sadece daha çabuk yüksek devirlere ulaştırır. Turbo arızalı olsa yine çıkar ama daha yavaş çıkar. Sen iyi bir ustaya git derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.