Şimdi Ara

GOLF V Arka Kapı Hoparlörleri Kaç cm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Arabamın arkada kapılardaki hoparlörleri yok. Tesisatları hazır çekilmiş ancak hoparlör koymamışlar. Ben de bir takım alayım diyorum ancak kaç cm'lik olduğunu bilen var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GOLF V ve GOLF VI Arka Kapı Hoparlör Ölçüleri

Volkswagen Golf V ve Golf VI modellerinde bulunan arka kapı hoparlörleri, 16,5 cm (6,5 inç) standart ölçülerindedir. Bu hoparlörler, çoğu satış sonrası hoparlörle uyumludur ve kolayca değiştirilebilir.

Arka kapı hoparlörlerinin ölçülerini doğrulamak istiyorsanız, eski hoparlörü çıkarmanız ve çapını ölçmeniz önerilir. Ayrıca, yeni hoparlörünüzün montaj derinliğini mevcut hoparlör ile karşılaştırmalısınız.

GOLF V ve GOLF VI arka kapı hoparlörlerinin değiştirilmesi, genellikle kolay bir işlemdir. Tek ihtiyacınız olan bir Phillips tornavida ve yeni hoparlörlerinizdir. Adım adım talimatlar için çevrimiçi kaynaklara veya bir tamirciye başvurabilirsiniz.

Arka kapı hoparlörlerinizi değiştirirken, aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Hoparlörleri bağlarken doğru kutupsallığı koruduğunuzdan emin olun.
    • Hoparlörleri çok sıkı sıkmayın ve hasar vermeyin.
    • Yeni hoparlörlerin eski hoparlörlerle aynı boyutta olduğundan emin olun.

Umarız bu bilgiler, GOLF V veya GOLF VI arka kapı hoparlörlerinizi değiştirmenize yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Leon lar 16 cm sanırım Golf te de öyle
  • teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.