Şimdi Ara

Golf ve Megane arasında kararsız kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yolda denk geldiğimde en az 5-6 kez 1.5 dCi edc fluencelerle bastım, her defasında 2 boy kadar geçtim, megane st 1.5 dCi 105lik manuel ile yan yana 40tan 160a kadar bastık o da aynı şekilde arkada kalıyor.
    Bu araçlar gövde ağırlığı olarak biraz daha ağır ,Fluence edc 1389 kg, Octavia 1305 kg ve 105lik eski dci maksimum torkunu 2.000 devir gibi geç bir devirde veriyor. Ayrıca Dci'lar maksimum beygirini sadece 4.000 devirde verirken, Tdi ise maksimum beygirini 3.000 ile 4.000 arası veriyor, gücü Daha erken vermeye başlıyor ve belli bir devre kadar sabit o gücü veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Tek tek okudum hepsini.

Şu an kafamda netleşen en azından böyle bir işe kalkışıp pişman olmaktansa öncelikle Megane kiralayıp test etmem daha doğru olacak gibi.
    Yakın zamanda Golf için km servis zamanı gelecek. Durumu servise de anlatırım belki aracın fazla yakıt yakmasına neden olan kusurlar oluşmuştur.

Performans konusunda açıkcası karşılaştırma yapabilmem için Megane sürmüş olmam gerekiyor. Golf'n performansı konusunda bir şikayetim yok. Araç gerçekten güçlü olduğunu yolda hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 9 Temmuz 2016; 0:49:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.