Şimdi Ara

GOLF VI ÇIKTI!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kaya5789

Ekstradan bir sessizlik hissettiniz mi acaba test esnasında? Çünkü bu konuda cok iddialı idi VW.
    quote:

Orjinalden alıntı: PRND

Bugün gidip golf VI 'yı test ettim. 1.4 TSI 122 hp lik versiyondu.Kalite konusuna kesinlikle katılıyorum bariz artmış. araç genel olarak çok güzel. İçeride konsoldaki karbon görünümlü çıtalar aracı çok lüx göstermiş. Kol dayamanın altındaki sürgülü göz çok hoşuma gitti. Passat'takine benzemiş. Tek eleştirdiğim nokta boyutlar. Bagaj küçük iç genişlik golf V ile aynı. Golf VI için makyajlanmış Golf V diyebiliriz. Zira boyutlar aynı resmen. tahminim 2-3 yıl sonra tamamen değişen Golf 7 çıkacak. Golf V i olup VI ile değiştirmeyi düşünenlere tavsiye etmiyorum. eğer Golf tutkunuysanız aracınıza elveda demeyin şimdilik. Fiyat olarak eğer baz donanım yeter, yeterki Golf olsun diyosanız normal. Fakat Highline donanımlı ve ekstra bir kaç özellik isterseniz fiyat uçuyor. Seçim sizin. herkese kazasız sürüşler

ha evet hocam ses olayı tamam diyebilirim stabilize yoldada kullandım. Gerçekten sessiz. Tekerler daha yumuşak basıyor sanki yere ses almıyo. Biraz hızlanınca var tabiki ses ama dediğim gibi yumuşaklık hissediyosunuz.

• Bilen arkadaşlara;
    yeni Golf 6'da, 1.4tsı 160ps dsg higline da bildiğim kadarıyla 16inç jantlar standart. opsiyon olarak, 17inç jant ve xenon far sunuluyormu? yada bu opsiyonlar yokmu?
    VW nin web sitesine baktım ama opsiyonlarla ilgili sadece metalik renk ve sunroof var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mori

Bilen arkadaşlara;
    yeni Golf 6'da, 1.4tsı 160ps dsg higline da bildiğim kadarıyla 16inç jantlar standart. opsiyon olarak, 17inç jant ve xenon far sunuluyormu? yada bu opsiyonlar yokmu?
    VW nin web sitesine baktım ama opsiyonlarla ilgili sadece metalik renk ve sunroof var!

Özel sipariş verdiğinde ancak 17 inç ve xenon far geliyor
  • arkadaşlar bugün gördüm kesinlikle süper araba bence herkes önerilere aldanmamalı gidip incelemeli touareg'in küçüğü gibi çok güzel...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.