Şimdi Ara

GOLF5 Modifiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: M@rvellous

quote:

Orjinalden alıntı: Dr. Lecter

GOLF5 Modifiye

Bu tampon çok hoş duruyor.Nereden temin edebiliriz?

Bu orjinal GTI tamponları. sadece kısmi olarak boyanmış. yan eteklerin tanesi 120 ytl, arka tampon ( solda çift egzost çıkışlı ) yaklaşık 400 YTL, tabi boyasız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfl13 -- 22 Kasım 2008; 16:49:43 >

• Coilover alırsan tadından yenmez ama 3,5cm'lik H&R ve Eibach yay da yeter. Hem görüntü olarak güzelleşir hem de yol tutua önemli katkısı olur

quote:

Orjinalden alıntı: Chillout

bende tecrübeli arkadaşlara soru sormak istiyorum golf V ile ilgili.

aracım golf V ve yazın kullanmak için 18" BBS rc jantlardan düşünüyorum.
    fakat bu şekilde bir jant uygulaması ile beraber coilover set ya da en azında yay uygulaması gerekir mi?
  • Aceleye getirmeden iyi düşünülüp güzel işçilik ile yapılırsa modifiye içinize siner. Ama cok para yatırıp sonradan içinize sinmesse gerçekten de pişmanlık duyarsınız, verdiginiz paraya acırsınız.
    Mesela ben aracıma açık koyulukta Llumar cam filmi, çift egzoz çıkışı, pipercross açık hava filtresi ve beyaz philips ampul taktırdım ön farlara ve plakalığa, hepsi de içime acayip sindi ve her arabaya uzaktan bakışımda iyiki yaptırmışım diyorum. Yayları da cuma günü alıyorum. Sonrada sadece jant kalıyor geriye. Şu ana kadar yaptırdıklarım yine fazla bir para tutmadı ama jant seçimi cok önemli sonuçta lastiklerle beraber 2000TL'yi buluyo.

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

bu işlerle bayağı uğraşmış biri olarak modifiye işine hiç girme derim daha iyi.yaptığın herşeyden sonra pişmanlık duyacaksın ve içine sinmeyecek.

benden söylemesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: gfl13

Bu orjinal GTI tamponları. sadece kısmi olarak boyanmış. yan eteklerin tanesi 120 ytl, arka tampon ( solda çift egzost çıkışlı ) yaklaşık 400 YTL, tabi boyasız.

Orjinali o şekilde diye düşünmüştüm.Peki sonradan plastiği boyayınca herhangi bir temasta boya dökülmez mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.