Demek 19 yaşında o büyük kazayı geçiren sendin. Büyük geçmiş olsun o hız ile takla atmış araçtan sağ çıkıyorsan vade dolmamış derim...Büyük geçmiş olsun.
Şu durumda kesinlikle Golf derim.
D sınıfı 1.6 Dizel araç istiyorsanız Peugeot 407 1.6 HDI'de düşünebilirsiniz 49.500 fiyatı var çok da uygun
Golf tdi alırım.Aslında daha az paraya daha donanımlı seat leon tdi alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
Demek 19 yaşında o büyük kazayı geçiren sendin. Büyük geçmiş olsun o hız ile takla atmış araçtan sağ çıkıyorsan vade dolmamış derim...Büyük geçmiş olsun.
Şu durumda kesinlikle Golf derim.
eywallah abi.
bu arada seat leon demişsiniz de leonun yüzü eskidi golf 6 ya göre... golf daha agresif bakışlara sahip leon sa daha sevimli...ayrıca kokpit olarak golf süper duruo geceleri
quote:
Orijinalden alıntı: Emre BİÇER
D sınıfı 1.6 Dizel araç istiyorsanız Peugeot 407 1.6 HDI'de düşünebilirsiniz 49.500 fiyatı var çok da uygun
fransız arabalarından uzak duruyoruz forumda ki yorumları okuduktan sonra. yoksa citroen c5 1.6 hdi de düşünüyorduk.
Ben bu ara yüksek arabalara kafayı taktım.55 bine 3008 dizel otomatik var.Esp falan gayet dolu araç.Ben olsam onu alırdım.
illa bu iki araçtan biri olacaksa kesinlikle golf.Ama lütfen sis farı olmayan, kabak gibi duran golflerden alma.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Ben bu ara yüksek arabalara kafayı taktım.55 bine 3008 dizel otomatik var.Esp falan gayet dolu araç.Ben olsam onu alırdım.
illa bu iki araçtan biri olacaksa kesinlikle golf.Ama lütfen sis farı olmayan, kabak gibi duran golflerden alma.
zaten comfortline yada highline almayı düşünüyoruz. golfte. trendline asla düşünmüyoruz.
tabii ki golf ama trendline da gayet iyi bence o kadar çok fark vermeye gerek yok, ama kullanacaksan o eksik özellikleri ben bilmem..
Dostum bir golf sahibi olarak araba gerçekten güzel ve ekonomik (bakımları ucuz 15.000 bakımları 360 tl - 30 bakımları 420 tl anlıyacagım 120.000 de agır bakımı var oda 600 tl di sanırım)
ufak tefek parçalarıda uygun fiyat (far-stop ayna gibi)
bagaj sorunun yoksa golf al bagajım büyük olsun jetta tavsiye ederim
50 bin bütçe var ise ben alfa jülyet 1.6 dizel öneririm. 0 da 105 hp ancak 320 Nm tork var.
golf 6 alırım çünkü focus kasa değiştireceği için seneye değer kaybı olmaması açısından tercihim golf olurdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme