Şimdi Ara

golf7 çakmaklık çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracın çakmaklık çevresindeki ışık yanıyor fakat çakmaklık çalışmıyor aracı aldığım arkadaş birini söndürüp diğerini yakmış sanırım ben sigara içmiyorum fakat telefon şarjı için lazım oluyor çakmaklığı nasıl değişirim bilgisi olan varsa yardım lütfen...

• Sorunuza çözüm olur mu bilmiyorum ama 2 hafta kadar önce araç sarj kiti almıştım internetten, araçta denedim çalışmadı,çakmaklığın orada ışık yanıyor fakat çakmaklığı ısıtmıyordu,ısıtmadığı için çakmak kaldı öyle geri atmadı.Ben de sigara içmediğim için hiç denememiştim 1 sene geçti öyle öğrendim. Servise götürdüm sigortası atmış, hallettiler, şimdi sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eywallah bendede sigorta atmış sigorta alıp kendim değiştirdim kitapçıktan baktım yanılmıyorsam f40 nolu sigortaydı

• Hocam aynı sıkıntı bende de var da bu sigorta paneli direksiyonun altında olan mı ordaki ise eeğer f40 nolu sigorta hangisi herhangi bir resim var mı elinizde nasıl anlarım o sigortayı bu resim galiba sigorta kutusu hangisi f40?

golf7 çakmaklık çalışmıyor

• Hocam çıkarttığım sigorta sarıydı üzerinde yanılmıyorsam 20 yazıyordu her sigortanın yanında numara yazıyor küçük yazıyla telefonun ışığıyla eğilip bakabilirsiniz resimdeki ortadaki sarı sigortaydı sanırım onu çekin bakın atmışsa kesiktir yenisini alıp yerine takın

• Hocam buarada sigorta direksiyonun altındaki sol taraftaki küçük torpido bölümünün arkasında orayı çıkartmanız gerek burası orasımı resimden anlayamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.