Bildirim
golf7 çakmaklık çalışmıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sorunuza çözüm olur mu bilmiyorum ama 2 hafta kadar önce araç sarj kiti almıştım internetten, araçta denedim çalışmadı,çakmaklığın orada ışık yanıyor fakat çakmaklığı ısıtmıyordu,ısıtmadığı için çakmak kaldı öyle geri atmadı.Ben de sigara içmediğim için hiç denememiştim 1 sene geçti öyle öğrendim. Servise götürdüm sigortası atmış, hallettiler, şimdi sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eywallah bendede sigorta atmış sigorta alıp kendim değiştirdim kitapçıktan baktım yanılmıyorsam f40 nolu sigortaydı
-
Hocam çıkarttığım sigorta sarıydı üzerinde yanılmıyorsam 20 yazıyordu her sigortanın yanında numara yazıyor küçük yazıyla telefonun ışığıyla eğilip bakabilirsiniz resimdeki ortadaki sarı sigortaydı sanırım onu çekin bakın atmışsa kesiktir yenisini alıp yerine takın
Hocam buarada sigorta direksiyonun altındaki sol taraftaki küçük torpido bölümünün arkasında orayı çıkartmanız gerek burası orasımı resimden anlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X