Şimdi Ara

GOM Player'da oynatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu GOM PLAYER'ı yeni keşfettim ben.

Aldım hemen kurdum tabi. Ne de olsa artık DVD izlemek için Power DVD'ye, diğer videolar için quicktime'a, real player'a ve divx için de BS Player'a ihtiyacım kalmayacak, tek bir programla tüm video dosyalarını izleyecektim..

Aldım bunu yükledim, windows media player hariç tüm bu programları uninstall ettim.

İlk gün süper çalıştı, dizilerde filmlerde falan denedim, diğer ufak cep telefonuyla çekilmiş videolarda, .mov dosyalarında vs. herşeyi süper çalıştırdı, hatta dedim kendi kendime bu zamana kadar neredeymiş bu diye..

Ama bugün açtım, gelin görün ki, divxleri, xvid leri hiç göstermiyor kafasına göre, diğer .mov dosyalarını falan da çizgili çizgili oynatıyor.

Codec problemidir derseniz de, bundan önce zaten yüklüydü tüm codecler, tamamen sorunsuz oynatıyodu herşeyi..

Acaba bunun codecleriyle bende önceden yüklü olanlar mı çakıştı, onu düşünüyorum.

Bu GOM Player'ı yükledikten sonra bir daha codecle ilgili hiçbir problem yaşamamam için hangi codec paketlerini yüklememi önerirsiniz, bir de bu sorunumun çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çok teşekkürler yardımlarınız için.

• Gom player senin indireceğin klite mega codec ile falan uyumlu değil eğer codec sorunu olursa kendi sitesinden bulup indiriyor. Bende uzun süredir kullanıyorum ve mpg dat dosyaları hariç diğerlerini sorunsuz olarak açıyor. Bence kaldırıp yeniden kurmayı denemelisin.
  • Bütün codeclerimi bi uninstall edip sadece GOM Player'ı kurup bir deniyeceğim bakalım :)
    Teşekkürler ilgine..
  • Ne var ne yok sil peşine k-lite mega codecpack kur sonrada gom player i kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.