Şimdi Ara

GOM PLAYER KULLANANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

arkadaşlar bende winampta ''dfx'' eklentisi kurulu daha önce gomplayerada tanıtabilmiştim ama nasıl olduğunu unuttum şimdi gomplayer açılınca dfx devreye girmiyo nasıldı acaba yaww

iyi güzelde beniim soruma cevap verecek kimsecikler yokmu yaww dfx'i nasıl tanıtıyoruz gomplayera yaww nasılda unuttum
  • varsa yoksa gom ....
    ama bir sorunum var benim de gom konusunda. şöyle k ;
    filmlerin altyazı dosyalarını gom'un içine sürükleyip bırakıyoruz , film oynarken altayazılar bazen geç geliyor.
    adam konusuyor, yazı çıkmıyor, bi süre bekliyor ve aniden yazı çıkıyor ve yazının orda kalması 1 saniye bile sürmüyor. bu da filmi izlenilmez yapan bi unsur. her filmde olmuyor bu hata. bazılarında oluyor.
    sebebi ne olabilir ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

varsa yoksa gom ....
    ama bir sorunum var benim de gom konusunda. şöyle k ;
    filmlerin altyazı dosyalarını gom'un içine sürükleyip bırakıyoruz , film oynarken altayazılar bazen geç geliyor.
    adam konusuyor, yazı çıkmıyor, bi süre bekliyor ve aniden yazı çıkıyor ve yazının orda kalması 1 saniye bile sürmüyor. bu da filmi izlenilmez yapan bi unsur. her filmde olmuyor bu hata. bazılarında oluyor.
    sebebi ne olabilir ??

sebebin gom player la hiçbir alakası olmadığını söyleyebiliriz. Bu kullandığın altyazı hazırlanırken filmin hangi sürümüne göre hazırlandığıyla ilgili. bitrate'i 23.976 fps olan bir video dosyasına sahipseniz ve kullandığınız altyazının bitrate'i atıyorum 25 fps ise bu tarz sorunlar mutlaka oluşacaktır. dosyayı gom player'da açtıktan sonra sağ tıklayıp özelliklerine girip orada yazan bitrate uygun altyazı indirirseniz sorununuz büyük ölçüde çözülecektir. Ayrıca ufak tefek kaymalar bitrate uysa da olabilir. bunu düzeltmek için de yani altyazının gecikmesini ayarlamak için de "," ve "." tuşlarını kullanabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.