arkadaşlar bende winampta ''dfx'' eklentisi kurulu daha önce gomplayerada tanıtabilmiştim ama nasıl olduğunu unuttum şimdi gomplayer açılınca dfx devreye girmiyo nasıldı acaba yaww
iyi güzelde beniim soruma cevap verecek kimsecikler yokmu yaww dfx'i nasıl tanıtıyoruz gomplayera yaww nasılda unuttum
varsa yoksa gom .... ama bir sorunum var benim de gom konusunda. şöyle k ; filmlerin altyazı dosyalarını gom'un içine sürükleyip bırakıyoruz , film oynarken altayazılar bazen geç geliyor. adam konusuyor, yazı çıkmıyor, bi süre bekliyor ve aniden yazı çıkıyor ve yazının orda kalması 1 saniye bile sürmüyor. bu da filmi izlenilmez yapan bi unsur. her filmde olmuyor bu hata. bazılarında oluyor. sebebi ne olabilir ??
quote:
Orjinalden alıntı: Bilgin
varsa yoksa gom .... ama bir sorunum var benim de gom konusunda. şöyle k ; filmlerin altyazı dosyalarını gom'un içine sürükleyip bırakıyoruz , film oynarken altayazılar bazen geç geliyor. adam konusuyor, yazı çıkmıyor, bi süre bekliyor ve aniden yazı çıkıyor ve yazının orda kalması 1 saniye bile sürmüyor. bu da filmi izlenilmez yapan bi unsur. her filmde olmuyor bu hata. bazılarında oluyor. sebebi ne olabilir ??
sebebin gom player la hiçbir alakası olmadığını söyleyebiliriz. Bu kullandığın altyazı hazırlanırken filmin hangi sürümüne göre hazırlandığıyla ilgili. bitrate'i 23.976 fps olan bir video dosyasına sahipseniz ve kullandığınız altyazının bitrate'i atıyorum 25 fps ise bu tarz sorunlar mutlaka oluşacaktır. dosyayı gom player'da açtıktan sonra sağ tıklayıp özelliklerine girip orada yazan bitrate uygun altyazı indirirseniz sorununuz büyük ölçüde çözülecektir. Ayrıca ufak tefek kaymalar bitrate uysa da olabilir. bunu düzeltmek için de yani altyazının gecikmesini ayarlamak için de "," ve "." tuşlarını kullanabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme