Şimdi Ara

Gomiş hakkında soru işaretleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belliki gomis i dikkatli seyretmemişsin yazdıklarında ofsayt problemi hariç haksızsın gomis in eskiden beri ofsayt problemi var hatta marsilya alamayınca bir taraftar iyiki gittin artık germain var ve ofsayta kalmıyor diye yorum atmıştı gomise

Gomis topla buluşmasa bile genel anlamda sürekli oyunun içinde diri bir görüntüsü var ve her an gol atabilecek bir tarzı var yani adam sadece şu tarz gol atar diyemiyosun bazen kontrol etmeden vuruyor bazen vuracak sanıyorsun bir hareketle iki oyuncuyu birden oyundan düşürüyor.

Gol vuruşları Galatasarayda oynamak için fazlasıyla yeterli zaman zaman adam eksiltebiliyor

Kayseri konya karabük maçlarında adam eksilterek attığı goller mevcuttur.

Eren derdiyok u geçen yıl hiç izlememişsin belliki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Burak gol atarken buraka sallayanlar gimise aynı eleştiriler gelince savunmaya geçmiş :)

Gomis aşırı bencil adam, gol atamazsa atmak için pozisyonları harcıyor. Bu hareketler yüzünden puan kaybedince burdaki arkadaşlar da 180 döner :)

Attığı golde ilk pozisyonda Yasin'e pas vermek yerine direk vurabilirdi.

dünkü maçtan bağımsız yazdım. 5. ya da 6. haftaya gelene kadar gol attı orda durdu ve 1-2 maç atamadı o maçlarda bildiğin ziyan etti topları. şimdi allahtan atıyor, yine 1-2 hafta atamasın sapıtacak yine :)
  • Gomis'i beğenmeyen adam kimi beğenir çok merak ettim

• 13 gol atmış bir adamı nasıl eleştirirsin ?!

*diyen olmamış henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Yeteneksiz kalas şovmen oyuncularını zenci diye baştacı yapıyorsunuz. Afrika’ya gidin boynunuza dolayım, ağzınıza alın, naparsanız yapın da futbol takımını rahat bırakın. Hagi’yle falan karşılaştırmışlar bir de
    Gomiş hayranlarının %90 gizli homo, fantazi kurmak için maç izlerseniz futbol hakkında konuştuklarınız yalan yanlış olur tabi.

5 seneden fazladır forumdayim bundan daha saçma bir mesaj görmedim.

Yemin ediyorum titredim bu nasıl bir tespit üstat

• clyme kullanıcısına yanıt
    pandev yabancı sınırına kurban gitti. Halbuki canavar gibi teknik forvetti. Hem oynar hem oynatır cinsten.
  • birisi de gomis 20 golde kalır, abartıldığı kadar iyi değil yazmış. sabah sabah sinirim bozuldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomis'i beğenmeyen gitsin Umut Bulut'u izlesin.
  • Tudoru yerden yere vurup gitsin diyenler, dışarıdan bakınca konu sahibi gibi görünüyorsunuz. Haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Yeteneksiz kalas şovmen oyuncularını zenci diye baştacı yapıyorsunuz. Afrika’ya gidin boynunuza dolayım, ağzınıza alın, naparsanız yapın da futbol takımını rahat bırakın. Hagi’yle falan karşılaştırmışlar bir de
    Gomiş hayranlarının %90 gizli homo, fantazi kurmak için maç izlerseniz futbol hakkında konuştuklarınız yalan yanlış olur tabi.

5 seneden fazladır forumdayim bundan daha saçma bir mesaj görmedim.

• Oyun içinde arkadan desteklenmezse çok çabuk kaybolabilen biri ama vuruş tekniğine falan söyleyecek şey yok burak, umut, eren'i üst üste koy gomis daha ağır basar.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    iyi olduğun upladığın şöyle direk konu açında rahat rahat bloklayalım yahu
  • Buyrun konudaki ilk mesajim. Gs dusmanlari ve/veya futbol cahillerini ayıklamak icin bu başlığı kullaniniz.

quote:

13 gol atmış bir adamı nasıl eleştirirsin denileceğini biliyorum yalnız bu herifte beni rahatsız eden birşeyler var. Bazı tavırları şovmenler gibi, iç saha maçlarında gol atması zorunlu gibi, neredeyse Karabük maçını bu şımarıklık yüzünden puan kaybedecektik. En sinir olduğumda 20 dk el belde ofsaytta bekledikten sonra 1 dk lık deli dana presiyle taraftarın gözünü boyaması. Hava hakimiyeti zayıf, son pozisyonlarda bencil davranıyor. İlk gollerinde gelip Selçuk a sayılması, gol atamadığı maçlardaki çıkarken halleri filan bilmiyorum. Ligdeki en iyi forvet olabilir ama bazı maçlarda ortadan kaybolması vs beni irrite ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 6 Ağustos 2018; 1:14:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.