Şimdi Ara

Gomis'in hiç bir boka yaramaması. ağır ayağın teki olması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gomis hep böyle bir oyuncuydu neye göre umutluydun? Bilginiz yok fikriniz var.

Adamın profili belli ya almayacaksın ya da faydalanmak istiyorsan doğru kullanacaksın. Öyle sürpriz bir adam değil bu adamın ne vereceği belli. İnanılmaz bir oyuncu değil ama Türkiye'de hücum futbolu oynamak isteyen baskılı oynayan bir takım için fazlasıyla yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 3 Aralık 2017; 2:7:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

oyunu karşı sahaya yıkamadığınızda gomis defanstan topu alıp herkesi çalımlayıp gol mü atmalı ?

Hayır tabiki mesajimda da bunu kastetmedim. Defans arkasına atılan toplara hızlıca koşan ve pozisyon yaratan bir forvet olmadığı için maalesef bir şey yapamıyor. Ceza sahasında buluştu buluştu bulusamadi mücadelesi yüksek olsa da ise yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomis'in suçu değil yanlış sistem yanlış taktik. Adam çok yalnız kalıyor. Asıl sorun Belhanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Elinden geldiğince çabalıyor ama yeterli değil, maalesef gomis takımın en golcü oyuncusu olmasına rağmen oyunu rakip sahaya yıkamadığımız maçlarda gol bulamıyoruz.

topu rakip sahaya geçiremediğin durumda golcu nasıl atacak o golü ? yıkmayı da geç ilerde 1 forvet yandan orta atınca gol olmasını mı bekliyorsun ?
  • Gomis in yapacagi birsey yok ileri de cok yalniz kaldi.Defanstan top surecek hali de yok.

• Verin bize adamı 30+ gol garanti sene sonu

• Ne alakasi var Gomisle ? Adam ztn Ashley Young tarzi at gibi kosan santrafor degil ki. ayrica olu galatasarayda biseyler yapan tek adamdi belki. cekti calimladi sut cekti fabri zor kurtardi bide araya sarkti son anda kacirdi.

Nankorluk yapmayin Gomisi 10 yildir takip ederim super santrafor.
  • Kaleci her şutu yiyorsa.. adam napsın? 1-2 gol atıyor ve tek başına takımı sıyrılıyor..

• Gs büyük maçlarda kontra oynuyor ve gomis kontra topçusu değil. Süratli ve patlayıcı değil. Küçük maçlarda yarı sahaya yıkıyorlar ve gomis duvar oluyor pozisyon yaratıyor gayet etkili

Konuyu açan futboldan anlamıyor ve büyük ihtimalle bjkden küsküyü yiyince saldıracak yer aradı gomise patladı.

• Senin gibi taraftar olmaz olsun

Ayıp ayıp carpilirsin

• Gomisle Cenk Tosunu değiştirin Gomis şuan 15 gol üstü atardı. Cenk Tosun gene 3 4 golde kalır Galatasaray ilk 3 dışında olurdu rahat.

Ayrıca ara paslarda ağır kalıyor demişsin hiç de öyle değil gayet iyi hareketleniyor ara paslarına. Top kontrolüde çok iyi ağır ayak demişsin ama Cenk Tosun gibi topu kontrol edince 20 metre öteye kaçmıyor top ayağına yapıştırıyor topu.
  • Beşiktaşın ileri ucuna Gomisi koy, sene sonu 30 un üzerinde atmazsa hiçbir şey bilmiyorum.

• Yeni yılmazlar kataloglar yetişiyor.
  • ilk defa Fifa 18 oynadım dün gece

Göztepeliyim ama Göztepe'den sonra Galatsaray'ı denemiştim ilk, çünkü benim penceremden kağıt üzerinde ki in iyi isimlere sahip hücum gücü Galatasaray'da ve benim en sevdiğim stille oynuyorlar, hızlı hücum, kanatlara yayılıp, ceza sahası yan cephesinden içe kat ederek merkez santrofora pozisyon hazırlamak.

ANcak Gomis tam bir paletleri bozulmuş tank gibi. top ayağındayken hiç bir şey yapamıyor, top sürme yok, pas özelliği yok.

o yüzden seni anlayabiliyorum ve hak verdim dün gece ki Fifa dan sonra.

3 hafta sonra gerçek bir forveti izleme şansına sahip olacaksın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.