Şimdi Ara

Gömlek Üstü Kazak Giyer misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
14.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç resim koyarmısınız beyler,belki sizin gibi düşünüpte giymek isteyenler olab,ilr
  • V yaka kazaklar gömleksiz vücutta daha güzel duruyor bence.İçinize kalın bir atlet giyerseniz üşüme sorununuz da kalkar.
  • Kazak giymeyi sevmem o yüzden giymiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

birkaç resim koyarmısınız beyler,belki sizin gibi düşünüpte giymek isteyenler olab,ilr

Evet aynen ben premium üye olmadığım için koyamıyorum
  • bence hoş duruyor ama gömlek giyen bir insan değilim bir denemek lazım yarın alışverişe gitcem hangi markanın gömleklerini tavsiye edersiniz?
  • Gömlek, V yaka kazak ve kravat çok güzel duruyor. Giyerim yani ama kravat da takarım.
  • defactodan almayın gömleği benim gibi, sonra terletiyo 10dk yürümede bile. ne adi bi gömlek yapmış adamlar naylon, nasıl aldıysak işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür41

quote:

Orijinalden alıntı: oceqn
    yarım kol yeşil atletin üstüne mor gömleği giyip üzerine beyaz kazak ve tshirt iyi oluyor.

yeşil olmaz gibi ama gözümde canlandığı için güzel olmadı

Oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadımegemen

Gömlek, V yaka kazak ve kravat çok güzel duruyor. Giyerim yani ama kravat da takarım.

Ben okulda öyle yapıyorum. Sade gri V yaka giyiyorum.
  • kareli gömlek(oduncu gibi değil ama) ve v yaka kazaklarla bütün kışımı geçiriyorum
  • tshirt üstü gömlek,gömlek üstü tshirt, tshirt üstü kazak, gömlek üstü kazak giyerim.
    kazak üstü tshirt, kazak üstü gömlek daha denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

tshirt üstü gömlek,gömlek üstü tshirt, tshirt üstü kazak, gömlek üstü kazak giyerim.
    kazak üstü tshirt, kazak üstü gömlek daha denemedim.

•  Gömlek Üstü Kazak Giyer misiniz?

Gömlek Üstü Kazak Giyer misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye

Evet işte bu yeni tarzım sağolasın resimler için

• dünyanın en rahatsız edici şeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

dünyanın en rahatsız edici şeyi

Ama kaliteli kumaş olunca güzel oluyor.Diğerleri kaşındırma hareketsizlik yapıyor
  • güzel kombinasyon sadece kazak giyince rahatsız olurum onun için gömlek+kazak iyi oluyor.
  • Yeni modellerde içerisinde gömlek varmış gibi görünen kazaklar var, ben şahsen chino pantolon ve o tarz kazak giyiyorum şu an iyi oluyor
  • Ben sanırım bu kombinasyonu birazda fazla kişi denemediği için seviyorum.Tabi okulluları saymıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

hiç denemedim. geçen haftaya kadar tişört üstü gömlek giyenlere kıl olurdum. artık ben de onlardan biriyim sebepsiz bir özgüven geldi değişiklikten sanırım

Tişört üstü gömlek herzaman tercihimdir, bu havalarda bile hala giyiyorum aynı şekilde. Keza gömlek üstüne kazak de giyiyorum. V yaka kazak, yuvarlak yakaya göre her zaman tercihiniz olsun. Çünkü yuvarlak yaka kazak içinde gömlek gerçekten de çok ezik gösteriyor. Fakat V yaka kazak giyip, içinden gömleğin yakalarını dışarıya çıkardığınızda gerçekten çok havalı gözüküyor. Bence V yaka kazakları tercih edin. Ama benden bir tavsiye, sakın ola ki yuvarlak yaka kazağın içinden gömlek giydiğinizde gömleğin yakasını dışarı çıkarmayın, çok kazma duruyor, haberiniz olsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.