birkaç resim koyarmısınız beyler,belki sizin gibi düşünüpte giymek isteyenler olab,ilr
V yaka kazaklar gömleksiz vücutta daha güzel duruyor bence.İçinize kalın bir atlet giyerseniz üşüme sorununuz da kalkar.
Kazak giymeyi sevmem o yüzden giymiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: nazaman
birkaç resim koyarmısınız beyler,belki sizin gibi düşünüpte giymek isteyenler olab,ilr
Evet aynen ben premium üye olmadığım için koyamıyorum
bence hoş duruyor ama gömlek giyen bir insan değilim bir denemek lazım yarın alışverişe gitcem hangi markanın gömleklerini tavsiye edersiniz?
Gömlek, V yaka kazak ve kravat çok güzel duruyor. Giyerim yani ama kravat da takarım.
defactodan almayın gömleği benim gibi, sonra terletiyo 10dk yürümede bile. ne adi bi gömlek yapmış adamlar naylon, nasıl aldıysak işte
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
quote:
Orijinalden alıntı: oceqn yarım kol yeşil atletin üstüne mor gömleği giyip üzerine beyaz kazak ve tshirt iyi oluyor.
yeşil olmaz gibi ama gözümde canlandığı için güzel olmadı
Oha
quote:
Orijinalden alıntı: benimadımegemen
Gömlek, V yaka kazak ve kravat çok güzel duruyor. Giyerim yani ama kravat da takarım.
Ben okulda öyle yapıyorum. Sade gri V yaka giyiyorum.
kareli gömlek(oduncu gibi değil ama) ve v yaka kazaklarla bütün kışımı geçiriyorum
tshirt üstü gömlek,gömlek üstü tshirt, tshirt üstü kazak, gömlek üstü kazak giyerim. kazak üstü tshirt, kazak üstü gömlek daha denemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Güren
tshirt üstü gömlek,gömlek üstü tshirt, tshirt üstü kazak, gömlek üstü kazak giyerim. kazak üstü tshirt, kazak üstü gömlek daha denemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Milkli.Nuriye
Evet işte bu yeni tarzım sağolasın resimler için
dünyanın en rahatsız edici şeyi
quote:
Orijinalden alıntı: Mr LoneLy
dünyanın en rahatsız edici şeyi
Ama kaliteli kumaş olunca güzel oluyor.Diğerleri kaşındırma hareketsizlik yapıyor
güzel kombinasyon sadece kazak giyince rahatsız olurum onun için gömlek+kazak iyi oluyor.
Yeni modellerde içerisinde gömlek varmış gibi görünen kazaklar var, ben şahsen chino pantolon ve o tarz kazak giyiyorum şu an iyi oluyor
Ben sanırım bu kombinasyonu birazda fazla kişi denemediği için seviyorum.Tabi okulluları saymıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen adam
hiç denemedim. geçen haftaya kadar tişört üstü gömlek giyenlere kıl olurdum. artık ben de onlardan biriyim sebepsiz bir özgüven geldi değişiklikten sanırım
Tişört üstü gömlek herzaman tercihimdir, bu havalarda bile hala giyiyorum aynı şekilde. Keza gömlek üstüne kazak de giyiyorum. V yaka kazak, yuvarlak yakaya göre her zaman tercihiniz olsun. Çünkü yuvarlak yaka kazak içinde gömlek gerçekten de çok ezik gösteriyor. Fakat V yaka kazak giyip, içinden gömleğin yakalarını dışarıya çıkardığınızda gerçekten çok havalı gözüküyor. Bence V yaka kazakları tercih edin. Ama benden bir tavsiye, sakın ola ki yuvarlak yaka kazağın içinden gömlek giydiğinizde gömleğin yakasını dışarı çıkarmayın, çok kazma duruyor, haberiniz olsun.