Şimdi Ara

Gönlüm IPhone 4S'den aklım S3'den yana.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir BlackBerry kullanıcısıyım.Telefonumu önümüzdeki ay değiştireceğim.Iphone 4S istiyordum.Fakat yaptığım araştırmalar sonucu Samsung Galaxy S3'ün çok daha ileride olduğunu gösteriyor.Fakat ben Android'den se Apple kalitesini ve Ios'u tercih ederim.S3'ün Java desteği beni ilgilendirmiyor.Ben sadece internette özgürce dolaşmak ve facebook,tumblr,twitter gibi siteleri aktifce takip edip paylaşım yapmak istiyorum.İnternet hızı olarak S3 öne çıkıyor.S3'ün daha bir çok özelliği olduğunu ve Iphone 4S'den daha sağlam olduğunu biliyorum.IPHONE 4S'in cam ekran olması ve kolay çizilebiliyor olmasın da canımı sıkıyor. Her şeye rağmen Iphone 4s in albenisi var ve her zaman moda olabilecek bir telefon.Ben Iphone istiyorum fakat biraz aklım karıştı.2 telefonu da kullanan veya S3 kullanmış olanlar yorum atabilirse sevinirim.Iphone 4s kullananlarda memnunlar mı onu merak ediyorum.Pil ömrüde benim için çok önemli,Iphone'nin pil ömrü azalınca pili değiştirmek çok masraflı oluyor mu?Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Bang -- 30 Temmuz 2012; 17:03:43 >

• Dun s3 kullandim,valla cihaz dondu koptum gulmekten nerede bu 4 cift cekirdek ve ram !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone bildiğin PVC cam değil ki. Öyle kolay kolay çizilmez korkma.
  • 4 al zaten tüm özelliklerini kullanmicakmışsın bende 4 ve 4s var 4s o kadar fiyat etmez 4 tercihimdir s3 kullanmadım bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.