Şimdi Ara

gönül işlerinde şansızım herhalde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. sımdı sıze cıddı bır konuyu anlatmak ıstıyorum. lıse son sınıf ogrencısıyım. yaz donemı dersaneler baslar bılırsınız. dersane basladı neyse bızım sınıfta bana gore tek guzel kız var o da o kız :/ ilk başta bununla goz goze geldık 3-4 sn ama sankı 1 yıl gıbıydı. asırı derecede etkılendım. boyle gecıp gıderken gnler tam kıza mesaj atıcaktım ki bır arkadasım vasıtasıyla kızın sevgılısı oldugunu ogrendım ama abı yemın edıyorum tip olarak elıme su dokemez o derece. kıza hiç yakışmamıs zaten ve bunu bırtek ben soylemıyorum.ben bunu ogrenınce mesaj atmaktan vazgectım. bu kız bu cocukla 1 yıldır cıkıolar herhalde ama kız cocugu pek takmıyor gıbı. işin garip yanı ne bılıyor musunuz? kıza bakmamaya calısıyorum sonucta bır erkek arkadası var ama her kıza dondugumde kızın bana baktıgını fark edıyorum. sureklı gozunu kacırıor her baktıgımda . bu durum bende ona karsı olan duguları beslendırıyor. sizce ne yapmalıyım ? dipot(lütfen dalga geçicekseniz hiç yazmayın )

• Bence kızla muhabbeti kurmaya çalış.Senin dediğin gibi kız sevgilisini takmıyosa eninde sonunda ayrılırlar.Ayrıldıkları zamanda sen kaparsın kızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yakin arkadasi ol ayrilincada sevgilisinden. Acıl kiza

• abı ısın kotu yanı konusmak ıcın bı fırsat yok cok teptım gerı :S daha gelmez herhalde ki kız da boyle herkesle konusan bır tıp degıl :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: caleboue

abı ısın kotu yanı konusmak ıcın bı fırsat yok cok teptım gerı :S daha gelmez herhalde ki kız da boyle herkesle konusan bır tıp degıl :(

Kızı mızı boş ver üniversite sınavına hazırlan .

Kız kazandırmayacak sana üniversiteyi
    Sen kazanacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Raskolnikov

quote:

Orijinalden alıntı: caleboue

abı ısın kotu yanı konusmak ıcın bı fırsat yok cok teptım gerı :S daha gelmez herhalde ki kız da boyle herkesle konusan bır tıp degıl :(

Kızı mızı boş ver üniversite sınavına hazırlan .

Kız kazandırmayacak sana üniversiteyi
    Sen kazanacaksın

Arti Yan yatms sekiz

• abı haklısınız da gonul bu yapıcak bır sey yok !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağlam bir şaka
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.