Şimdi Ara

good play good league (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iujnahk

1v5 girebilecek bir hero henüz yok o yüzden olmaz

Darius garen yi usta ne güne duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hı hı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

quote:

Stun snare knockup knockback root suppress ne gune duruyor,qss deme erimesi saniyeler alir zaten

• eğer lig yükselmek istiyorsanız genel anlamda oynadıgınız oyunları taşımak zorundasınız. ben biraz saplantılı falanım o yüzden oyun içinde sevmediğim şeylere aşırı tepki verip bi türlü silver'a çıkamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

quote:

Stun snare knockup knockback root suppress ne gune duruyor,qss deme erimesi saniyeler alir zaten

Espri yapmıştım ama neyse

• Ne değişik sen diyon la

• Yav he he.
  • Yeni şampiyon çıkacakmış, Truck. Kolay oyun taşımak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

Bronzdan cikamiyorum diyenler koyu oynadigi icin cikamiyo bu bu kadar basit.

Bu arada feeder geldimi dahada hirs yapiyorum sizede tavsiye ederim oynu brakmak yerine dahada asilmak.
    Not:gifi yalnis koydum duzeltmeye useniyorum.

Bak arkadaşım, ben ilk 10 oyunun 3 ünde afk, 2 sinde hard feeder ve diğer oyunlarda da 2 mid giden akıllı insanlarla oynadığımı için bronz 3'e düştüm. Yaklaşık 40 oyun sonra silver'a serilere kadar geldim. En kötü 2-3 oyun sonra silver'a çıkıcam. Sen bu kadar oyunda neler yaşadığımı bilemezsin, support yorick mi dersin, adc teemo mu hepsini gördüm. Saygılı oynadım ve ne eksikse o rolü üstlendim sadece yükselmek için. Ama ne var ki '' SOLO BENDE QNKLAR xd xd'' diyen akıll arkadaşların ilk 5 dakika'da 3 kill vermesi yüzünden kaç kere kaybettiğimi anlatmayacağım.

Yani şans eseri ilk 10 oyunda silver 1'e düşen biri gelip burda bronzdakiler kötü oynuyor gibi bir genelleme yapamaz anladın mı?

• Beyle beni yalnis anladiniz ben 1 vs 5 girin demiyprum iyi bir pLyer attigu ganklerle oyun kzandirir.

• Burası DotA 2 forumu olsaydı evet diyebilirdim bir ihtimalle ama bu LoL tam takım oyunu, istediğin kadar carryle bi vakitten sonra kalıyosun öyle comminicate yoksa adamlar öylesine oyuna girmiş feedliyorsa takılıyorsa kendi kafasına göre, istediğin kadar iyi ol 1v5 mi gireceksin?

Şu an yeni bir sistem getirmeyi düşünüyorlar zaten "mercy sistemi" karşındaki adam yenildi sana soruyormu Loss Prevented olsunmu diye (Lost gözükmüyor mercy bişi diye gözüküyor kaybedenin profilde) aynı surrender atarmış gibi takımından 5 kişi oyluyor oyunun sonunda.Karşı takımda afk vardır adam feedlemiştir başka biri çok iyi oynamıştır carrleyemeye çalışmıştır diğer takım arkadaşları içine s*çmıştır falan buna yönelik bir uygulama.Bunu NA ve WEST'te işe yarayacağından emin gibiyim ama EUNE ve TR gibi serverlarında millet basar NO'yu geçer.(maksat i**elik olsun.)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

Beyle beni yalnis anladiniz ben 1 vs 5 girin demiyprum iyi bir pLyer attigu ganklerle oyun kzandirir.

Sen önce bir yazı yazmayı öğren de sonra millete akıl ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3PL4C3R

Burası DotA 2 forumu olsaydı evet diyebilirdim bir ihtimalle ama bu LoL tam takım oyunu, istediğin kadar carryle bi vakitten sonra kalıyosun öyle comminicate yoksa adamlar öylesine oyuna girmiş feedliyorsa takılıyorsa kendi kafasına göre, istediğin kadar iyi ol 1v5 mi gireceksin?

Şu an yeni bir sistem getirmeyi düşünüyorlar zaten "mercy sistemi" karşındaki adam yenildi sana soruyormu Loss Prevented olsunmu diye (Lost gözükmüyor mercy bişi diye gözüküyor kaybedenin profilde) aynı surrender atarmış gibi takımından 5 kişi oyluyor oyunun sonunda.Karşı takımda afk vardır adam feedlemiştir başka biri çok iyi oynamıştır carrleyemeye çalışmıştır diğer takım arkadaşları içine s*çmıştır falan buna yönelik bir uygulama.Bunu NA ve WEST'te işe yarayacağından emin gibiyim ama EUNE ve TR gibi serverlarında millet basar NO'yu geçer.(maksat i**elik olsun.)

Eski dotacardanim bi ursa herkeze tek ata biliyo amaaaaaaaaa.

Bir lol playeri ne kadar iyi oynarsa o kadar oyum kazanir. Nedeni attigi ganklerle kill aldirir ve herkes kaskis olir

• quote:

Burası DotA 2 forumu olsaydı evet diyebilirdim bir ihtimalle ama bu LoL tam takım oyunu, istediğin kadar carryle bi vakitten sonra kalıyosun öyle comminicate yoksa adamlar öylesine oyuna girmiş feedliyorsa takılıyorsa kendi kafasına göre, istediğin kadar iyi ol 1v5 mi gireceksin?

Dediğiniz sistemin geleceği kesin mi ? Resmini elohell'de görmüştüm fakat fanmade sandım.

• Televizyonda bile lol reklami vatkrn bu oyun islah olmaZ

• Sen lane de iyisindir takım arkadaşın tf de iyi yer tutuyodur , bir başkası iyi farm yapıyordur maksat flame yapmadan oyun oynayabilmek bunu anladığınız zaman siz de kazanmaya başlayacaksınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

quote:

Dediğiniz sistemin geleceği kesin mi ? Resmini elohell'de görmüştüm fakat fanmade sandım.

http://www.newsoflegends.com/index.php/mercy-vote-anti-afk-system-update-to-galio-lyte-on-positive-features-visual-overhaul-for-summoners-rift-and-the-latest-sale-11425/

Evet fan yapımı şu an onun yerine farklı birşey deniyorlar belki sonra denerler ama sonuç olarak makul gelmiş diye biliyorum çoğu Riot'çuya

Şu an denedikleri şey Equalize.Afk varsa bonus exp ve gold mu ne geliyormuş takımları balance lamak amacıyla.

• R3PL4C3R kullanıcısına yanıt
    Peki, teşekkür ederim. Böyle bir sistem gelirse iyi olur bence ama dediğin gibi Tr'de pek acımazlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

Peki, teşekkür ederim. Böyle bir sistem gelirse iyi olur bence ama dediğin gibi Tr'de pek acımazlar adama

Kesinlikle hocam adamın içinden geçerler yemin ediyorum .Ama zaten okuduysanız devamlı no no veya yes yes diyenlere karşı tedibr alınacağınıda belirtmiş gelirse şu anki haliyle mükemmel olur fikrimce
  • oyunun mantıgı takım oyunu oldugu icin bu olay cook zor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.