Şimdi Ara

Good Will Hunting - Can Dostum (1997)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• "Mükemmel değilsin. Seni şüpheden kurtarayım tanıştığın o kız da mükemmel değil. Asıl soru birbiriniz için mükemmel olup olmadığınız. Önemli olan bu. Dünyadaki her şeyi bilebilirsin ama bunu öğrenmenin tek yolu denemektir."

Türkçeye Can Dostum olarak çevrilen 1997 ABD yapımı bir dram filmi Good Will Hunting. Senaryosu Matt Damon ve Ben Affleck yazılan filmin yönetmen koltuğunda Gus Van Sant, oyuncu kadrosunda Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Casey Affleck ve Stellan Skarsgård var. Matt Damon ve Ben Affleck film ile En iyi Senaryo ödülüne layık görülmüştür. Film ile aldıkları ödül onlara sinema dünyasının kapılarını sonuna kadar açmış, birçok dev yapıtta kendi performanslarını sergileme şansı yakalamışlardır. Filmde Robin Williams'ın sergilediği performans göz ardı edilemez, zaten sergilediği performans ile En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilip Oscar kazanmıştır. IMDB puanı 8.2 ve 126 dakika olan filmin bütçesi 10 Milyon $, hasılatı ise 226 Milyon $ kadardır. Hayatı etkileyen filmlerden, izlenebilitesi yüksek filmlerden... İzlemeyen herkese şimdiden iyi seyirler.

Good Will Hunting - Can Dostum (1997)

"Will Hunting, Massachuset üniversitesinde çalışan bir hademedir. Aynı zamanda çok zeki ve öğrenmeyi seven biridir. En yakın çocukluk arkadaşları ile bilikte zaman zaman Mahalledeki diğer genç gruplar ile kavgaya ederler. bu yüzden başı kanunla derttedir ve son yaptığı kavgadan dolayı hapise gönderilir. Daha önce Will'in yeteneğini fark edip araştıran üniversite profesörü bir şartla Will'e kefil olup hapishaneden çıkarılmasını sağlar. Tek şart Will'in bir terapist tarafından tedavi edilip içindeki öfkenin dindirilp iyileşmesini sağlamak. Will, terapist Sean ile birlikte hayatını yeniden yönlendirmeye başlayacak, en yakın arkadaşı Ben Chuckie ve yeni tanıştığı kız arkadaşı bu konuda ona destek olacaktır..."

• Affleck ne kadar da gençmiş öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film mükemmel, senaryo ve kurgu çok orjinal, ayrıca matt ve robin'in oyunculuğuda çok başarılı, kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.