Şimdi Ara

Google a androidmarket ile ilgili şikayet maili atalım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://img821.imageshack.us/i/screenshotzp0.png

http://img33.imageshack.us/i/screenshot1im.png

http://img413.imageshack.us/i/screenshot3pj.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 9 Aralık 2010; 15:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Telefonumdan aldığım görüntüler...

telefon nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Telefonumdan aldığım görüntüler...

telefon nedir?

htc desire paralel ithalat garantili teknosepet sitesinden satın almıştım...

• bende htc hero var kvk garantili ve market yok. kvk garantili android telefonarda market yok sanırım. En mantıklısı google a mail atmak gibi geliyor bana. ilk olarak bu yolu deneyelim derim. eğer işe yaramaz ise türkiyenin ilgili kurumları ile görüşürüz. ama yeterince kalabalık deiliz biraz daha ilgi çekerse topic belki daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 10 Aralık 2010; 18:34:03 >
  • quote:

htc desire paralel ithalat garantili teknosepet sitesinden satın almıştım...

Paralel ithalat işte sonuçta; o yüzden var. Türkiye'ye resmi yollardan giriş yapmış olan telefonlarda market olmaz. Google izin vermiyor. Ne ücretli ne de ücretsiz uygulamalara.
  • Root yapın root . ben aldıgımdan beri root lu kullanıyorum kafam rahat . bekle bekle nereye kadar 2 yıl bekle garanti süresi bitsin sonra root işlemine koyul anlam veremiyroum zaman kaybı sizdeki
  • mail yollamakla çözülecek iş değil ki bu... kaç kişi organize edicez??? Hadi edelim, 1000 kişi organize edelim, bunun 10da 1ini edemeyiz ama hadi ettik diyelim. yolladık 1000kişi, google'ın "aa türkiye'den bin genç market istiyor, hadi madem ödeyelim şunların vergisini de açalım marketi" demesini mi bekliyorsunuz?

Google'ın açacağı varsa sen açma desen de açar, açacağı yoksa ne yapsan açmaz. Açılsa da Türkiye'de yaşıyoruz arkadaşlar, bulurlar bi bahane engellerler erişimi.

Ben şu marketin yeni sürümünü bekliyorum, marketin yapısını yeniliyor google, webden erişim vs başlayacak, o bi başlasın muhtemelen girmenin bi yolu üretilecektir ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

Google'a şikaet ederseniz hiç bir şey olmaz. Google'da istiyor açılmasını. Eğer açılmasını istiyorsanız Android market'in türkiye'de kullanılmasını engelleyen kurumlara atın

bilmiyorsun bari konuşma be hocam google türkiyeye vergi vermek istemediğinden yani yasal prosedürleri yerine getirmeden açmak istiyor devlette buna izin vermiyor kim suçlu acaba burda hakkını isteyenmi yoksa bedava iş yapmak isteyenmi?

evet çok haklısın adamım, yasal prosedür bu ülkede cep doldurmak üsttekiler yesin halk veya yatırımcı ödesin, akaryakıt fiyatlarından belli zaten bu yasal prosedür doğrudur motorin aldı başını gidiyor nereye gidecek bakalım daha iyi ki benzinli değil araba 4 litreden benzin almak daha beter koyardı insana, kim suçlu burada gemileri üretenler mi satın alanlar mı sen söyle onu da biz öğrenelim

ayrıca apple türkiyeye market için vergi mi ödüyor sanki, tamamen iktidarla olan münasebeti google ın bu durum, türkiyede apple bile yok daha kendi gelip açmış vergi öder şekilde, distribütörle götürüyor işini, boş boş konuşmayın bari birşey biliyor gibi "bilmiyorsun bari konuşma hocam" falan şeklinde ayak yapmalar falan, havanı sevsinler

quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

mail yollamakla çözülecek iş değil ki bu... kaç kişi organize edicez??? Hadi edelim, 1000 kişi organize edelim, bunun 10da 1ini edemeyiz ama hadi ettik diyelim. yolladık 1000kişi, google'ın "aa türkiye'den bin genç market istiyor, hadi madem ödeyelim şunların vergisini de açalım marketi" demesini mi bekliyorsunuz?

Google'ın açacağı varsa sen açma desen de açar, açacağı yoksa ne yapsan açmaz. Açılsa da Türkiye'de yaşıyoruz arkadaşlar, bulurlar bi bahane engellerler erişimi.

Ben şu marketin yeni sürümünü bekliyorum, marketin yapısını yeniliyor google, webden erişim vs başlayacak, o bi başlasın muhtemelen girmenin bi yolu üretilecektir ;)

bu iş seçimlerde çözülür ancak çözülürse, bir google için de kömürden vazgeçemez bizim halk o yüzden siz en iyisi root etmeden goldcard kullanarak rom atın cihazlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracos -- 12 Aralık 2010; 19:21:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

quote:

Google'a şikaet ederseniz hiç bir şey olmaz. Google'da istiyor açılmasını. Eğer açılmasını istiyorsanız Android market'in türkiye'de kullanılmasını engelleyen kurumlara atın

bilmiyorsun bari konuşma be hocam google türkiyeye vergi vermek istemediğinden yani yasal prosedürleri yerine getirmeden açmak istiyor devlette buna izin vermiyor kim suçlu acaba burda hakkını isteyenmi yoksa bedava iş yapmak isteyenmi?

evet çok haklısın adamım, yasal prosedür bu ülkede cep doldurmak üsttekiler yesin halk veya yatırımcı ödesin, akaryakıt fiyatlarından belli zaten bu yasal prosedür doğrudur motorin aldı başını gidiyor nereye gidecek bakalım daha iyi ki benzinli değil araba 4 litreden benzin almak daha beter koyardı insana, kim suçlu burada gemileri üretenler mi satın alanlar mı sen söyle onu da biz öğrenelim

ayrıca apple türkiyeye market için vergi mi ödüyor sanki, tamamen iktidarla olan münasebeti google ın bu durum, türkiyede apple bile yok daha kendi gelip açmış vergi öder şekilde, distribütörle götürüyor işini, boş boş konuşmayın bari birşey biliyor gibi "bilmiyorsun bari konuşma hocam" falan şeklinde ayak yapmalar falan, havanı sevsinler

quote:

mail yollamakla çözülecek iş değil ki bu... kaç kişi organize edicez??? Hadi edelim, 1000 kişi organize edelim, bunun 10da 1ini edemeyiz ama hadi ettik diyelim. yolladık 1000kişi, google'ın "aa türkiye'den bin genç market istiyor, hadi madem ödeyelim şunların vergisini de açalım marketi" demesini mi bekliyorsunuz?

bu iş seçimlerde çözülür ancak çözülürse, bir google için de kömürden vazgeçemez bizim halk o yüzden siz en iyisi root etmeden goldcard kullanarak rom atın cihazlara

olayı farklı boyutlara niye çekersin ki anlamam ben sana bir soru sordum vergisi ödediği taktirde açılımı açılmazmı bende biliyorum benzin fiyatlarını... benzin fiyatlarınıda devlet belirliyor dimi???? petrol fiyatınıda devlet belirliyor eee be koçum bilmiyorum yaşın kaç ama ekonomiden küresel dünya yapısından hiç anlamadığın ortada evet apple vergisini tabiki veriyor ve googleda bunu yapmadığı sürece marketi açamaz 3.dünya ülkesi olsakta bazı yasal prosedürleri yerine getirmek zorunda hee benzin olayına gelince dünyada petrol fiyatları artınca benzinin fiyatıda artar sana basit mantıkla anlatim diğer şekilde farklı boyutlarıyla anlatırsam anlamayabilirsin... 10 seneden beri bu halk kömüre oy verdi dimi referandumda da kömüre oy verdi ama nedense bana kimse kömür vermedi nasıl olucak bu iş???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 13 Aralık 2010; 9:36:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

quote:

quote:

olayı farklı boyutlara niye çekersin ki anlamam ben sana bir soru sordum vergisi ödediği taktirde açılımı açılmazmı bende biliyorum benzin fiyatlarını... benzin fiyatlarınıda devlet belirliyor dimi???? petrol fiyatınıda devlet belirliyor eee be koçum bilmiyorum yaşın kaç ama ekonomiden küresel dünya yapısından hiç anlamadığın ortada evet apple vergisini tabiki veriyor ve googleda bunu yapmadığı sürece marketi açamaz 3.dünya ülkesi olsakta bazı yasal prosedürleri yerine getirmek zorunda hee benzin olayına gelince dünyada petrol fiyatları artınca benzinin fiyatıda artar sana basit mantıkla anlatim diğer şekilde farklı boyutlarıyla anlatırsam anlamayabilirsin... 10 seneden beri bu halk kömüre oy verdi dimi referandumda da kömüre oy verdi ama nedense bana kimse kömür vermedi nasıl olucak bu iş???

küresel ekonomi mi ahahaha, akçı olduğun belli bak eyvallah siyasi görüşe saygı duyuyorum tamam kime oy verdiysen verdin güvenerek beni ilgilendirmiyor şurda hata yaptın burda hata yaptın edebiyatına da girmek istemiyorum artık sıkıldım çünkü sizinkilerle tartışmaktan 20 kuruşluk yumurta atana paranız çok diyen bir zihniyet bu yani, petrolün rafineri çıkış fiyatı türkiyede 1 lira civarı, benzin 95 kuruş motorin de 97 kuruş olması lazım, eskiden 93 e 94 tü, neyse geri kalan ne sence, benzinde 2,50-2,65 lira civarı vergi mazotta 2-2,10 lira civarı vergi, 35-40 kuruş civarı dağıtım nakliye payı, firmanın maaliyet bedeli yani, geri kalanı da karı, dünyanın neresinde böyle bir vergilendirme var onu da söyler misin bana peki, benim aracım 1.6 araçların çoğundan az yakıyor ama daha fazla ödüyorum vergide de, neden motor hacmi büyükmüş 2000cc miş diye, her yer emisyon oranlarına göre vergi belirliyor, mazotu daha pahalı tutuyor çevreye zararlı diye kullanmasınlar diye biz burda mazota kaçıyoruz az yakıyor en azından tüp gibi de derdi yok diye, sonra bana yaş bilmem ne edebiyatı yapıyorsun klasik yandaş çevresi gibi, onlara da birşey dedin mi hemen yaşın kaç muhabbetine başlıyoruz malum, gören seni 70lik ermiş dede sanar yani, böyle ayak yapmayın o yüzden komik oluyorsunuz yani referandumda evet dediniz şu an refah seviyeniz de yükseldi 5 katına çıktı tebrik ederim ben hayır verdim herşey aynı tas aynı hamam gidiyor yani heralde sizde değişim vardır, wikileaks de yalan zaten en doğrusu aktır

bana küresel ekonomi edebiyatı da yapma sakın bir daha, apple sadece ürün satıcısı olduğu için vergi ödüyor, onun adına bilkom ödüyor, çünkü o kadar iphone ipod mac cihazları hayrına satamazsın elbette, ama market için herhangi bir vergi ödenmiyor, ödemeyecek de zaten merak etme, google da ödemeyecek, microsoft windows marketplace için de ödemiyor, yeni sürüm os larda gelecek marketler için de ödemeyecek, bu kadar basit bazı şeyleri bilip bilmeden sallamayalım dediğim gibi

• bende de android market açık benim telefon nexus one ama yurt dışından geldi telefon zaten türkiyede yasal olarak satışıda yok bildiğim kadarı ile ama paralı uygulamaları alamıyorum telefonumuda root lamak istemiyorum. Bir umutla bekliyorum rootlu olanlar black market adlı programla herşeyi yükleye biliyorlar ama malesef ben hala google ın bu durumdaki poziyonunun düzeltmesini bekliyorum. Iphone dada olmuştu aynı durum ama ı phone türkiyeye gelince düzeldi. İnşallah bizdede durum düzelir ??? Yada bi tane yurt dışı bir sim kart bulup oradan yapılacak başka çare yok gibi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.