Şimdi Ara

Google'a yeni rakip: Apple Haritalar web üzerinden kullanılabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google'a yeni rakip: Apple Haritalar web üzerinden kullanılabilecek
    Apple, Haritalar uygulamasını web tarayıcılarına taşıyarak büyük bir adım attı. Artık iPhone veya iPad'inize ihtiyaç duymadan herhangi bir cihazın tarayıcısından Apple Haritalar'ı kullanabileceksiniz.

Apple Haritalar web adresi kullanımda

Bu gelişme yol tarifi almak, yeni yerler keşfetmek ve işletmeleri bulmak gibi işlemleri daha da kolaylaştıracak. Apple'ın basın bültenine göre, uygulamanın beta versiyonuna erişmek isteyenler, Mac ve iPad cihazlarında Safari ve Chrome tarayıcıları, Windows cihazlarında ise Chrome ve Edge tarayıcıları kullanabilecek.

Ayrıca Bkz.Apple, iOS 18 ve iPadOS 18 beta 4 sürümünü yayınladı

Apple Haritalar'a  beta.maps.apple.com adresi üzerinden erişilebiliyor ve şimdilik sadece İngilizce olarak hizmet veriyor. Beta ile birlikte kullanıcılar araç ve yaya yol tarifleri alabilir, fotoğraflar, çalışma saatleri, derecelendirmeler ve yorumlar dâhil olmak üzere harika yerleri ve yararlı bilgileri bulabilecek.

Haritalar, Rehber özelliği ile de pek çok şehirde yemek yenilebilecek, alışveriş yapılabilecek ve keşfedilecek yerleri gösterecek. Bu adımla birlikte Apple, yıllardır pazar lideri olan Google Haritalar'a ciddi bir rakip olacak.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/7/24/24205449/apple-maps-web-beta

• Bence Apple maps kadar güncel olmayan başka uygulama yoktur. Sagolsun bazı zamanlar olmayan yolu var gibi gösterebiliyor. İçinde apple geçen bir içeriğin de reklam olma ihtimali de baya yüksektir.

• Firefox desteği yok sadece Edge ve Chrome. Maalesef Chromium tarayıcılar kullanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google mapsın resmen nanesi çıktı. Yakında Android'e de gelir :)

• apple maps hiç bir zaman google maps'e rakip olamamıştı ki şimdi olsun. aradığım hiç bir adresi bulamıyorum apple maps'de.

• Rakip olabileceğini hiç düşünmüyorum.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Google Maps'e bir ücretli özellikler gelsin o zaman rakip mi seçenek mi görürüz

• Antalya’da tam 4 tane yeri, konumlarını görüntülü olacak şekilde, düzeltilmesi ve doğru konuma işaretleme yaparak, geri bildirim attım. Apple hiçbirini kabul etmedi. Bir tanesi devlet okuluydu. Bir diğeri oteldi. Kabak gibi adresini bile açık açıl yazdım. olmuyor. S…. değil, açar Google maps kullanırım dedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Edge chromium mu? Bilmediğimden soruyorum. Yeni pcde Win 11'den beri sadece edge kullanıyorum, firefox indirdim ama kullanmıyorum.

• tesekkurler apple...

Google'a yeni rakip: Apple Haritalar web üzerinden kullanılabilecek
  • istanbulda kullanayım dedim berbat ötesi bişi googlenin gözünü seveyim ya birbirine yakın yolları ayıramadım kalın cizgi ile çiziyor grafikleri.. 2 defa yanlış yere girdim google şeridine kadar ince gösteriyor açıkcası kullananına kolay gelsin

• Prsctr P kullanıcısına yanıt
    Birkaç senedir öyle ama özellikleriyle fena sayılmaz.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Apple Maps daha temel işlevini yerine getiremiyor. Alternatifi başka bir navigasyon olabilir ama Apple Maps olamaz. En azından şu haliyle...

• Apple Map hala cok yetersiz. Bircok acidan Google Maps daha kullanisli. Gercek gorunum ozelligi dahi yok.

• Google maps Türkiye'deki rakibi yandextir bence.

Apple bu konuda maalesef zayıf kalıyor.

• Apple Maps ABD’de çok iyi onun dışında iyi değil. Biz Google Maps kullanmaya devam.

• Haber hatasıdır dedim araştırdım baktım gerçekten Firefox'ta yokmuş. Gerçi onda kullanmak mümkün ama add-on ile.

• Apple önce navigasyon olarak kullanımını düzeltsin.

• Açıp bakayım dedim ama görüntüler hem berbat hemde o görüntülerin üstünden çok yaşanmışlıklar geçti. Google'a yeni rakip: Apple Haritalar web üzerinden kullanılabilecek 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.