websiteler arası bol bol reklam alışverişi bol bo lback linkler yapmalıyız
quote:
Orijinalden alıntı: CINCANCUN
websiteler arası bol bol reklam alışverişi bol bo lback linkler yapmalıyız
Günde ortalama 40 kişi alıyorum artık reklam versem, bunlardan günde 2 si reklama tıklasa ayda ne kadar alırım
google adsense ile para kazanabilmek için sitenin belli bir ziyaretçi kitlesine ulaşması gerekmektedir. Herhangi bir konuda bilginiz varsa örneğin, sağlık, mağazin, spor, arabalar, yemek tarifleri vs. günlük olarak yazılar yazarak sitenizi güncel tutmalısınız. Siteniz anahtar kelimelerinde üst sıralara çıktığında otomatik olarak sitenizin müşteri potansiyelide artacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken google adsense den reklam alarak sitenizi ziyarete gelen müşterilerin reklamlarınızı tıklamasıdır. Her tıklanan reklamda sizde para kazanırsınız. Siteniz üst sıralara çıktığında google adsense haricinde sitenizden satış ortaklığı sistemindende para kazanabilirsiniz. Satış ortaklığı sistemi internetten en çok para kazandıran sistemdir. Aylık olarak 3000 TL ile 5000 Tl arasında para kazanabilirsiniz. Buradan internetten para kazanma yollarını öğrenebilir ve ilk adımınızı atabilirsiniz.
Hocam eğer sen 3bin 5bin kazanıyorsan bize yol göster bizde kazanalım
quote:
Orijinalden alıntı: CINCANCUN
Hocam eğer sen 3bin 5bin kazanıyorsan bize yol göster bizde kazanalım
Aynen. Biraz daha detaylı açılarmısınız
ats100 basta size bahsettiğim affiliate marketing mevzuuanda bahsediyor arkadas ancak bana biraz garip geldi 3 5 binlik kazanç :D
beyler bana biri şu google adsense nin mantığını anlatabilirmi bi dewww.teknospot.org bi bakın :))
Arkadaşlar internetten gerçekten ciddi anlamda para kazanmak istiyorsanız satış ortaklığı sistemi ile para kazanma yöntemini size kesinlikle tavsiye ederim. Sistemi oturtuğunuzda çok ciddi paraları kazanacaksınız buna emin olabilirsiniz. internetten para kazanmayöntemleri arasında en çok parayı kazandıran sistem hiç şüphesiz satış ortaklığı sistemidir. Bu sistem hakkında araştırma yapıp kafanıza yatarsa başlayabilirsiniz. Satış ortaklığı sistemi ile para kazanmanın işleyiş şeklini kısaca açıklamak gerekirse, başkalarına ait olan ürünlerin satış ortağı olarak satılmasını sağlamanızdır. Bunun içinde stratejiler vardır. Birincisi çiftçi tekniği ikincisi ise avcı tekiğidir. Avcı tekniğinde ürünlerin reklamlarını yaparak satılmasını sağlamaktır. Bu strateji için cebinizden azda olsa para çıkmaktadır. Fakat çiftçi stratejisinde hiç bir para cebinizden çıkmadan da para kazanabilirsiniz. Çiftçi stratejisinde önce emek verirsiniz bir kaç ay sonrasında emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Satış ortaklığı sistemi ve diğer internetten para kazanma yöntemleri hakkında bilgi alabilmeniz için internetten para kazanma yöntemleriaraştırabilirsiniz. Hepinize bol kazançlar diliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme