Şimdi Ara

Google+ ağından sorumlu başkan yardımcısı Vic Gundotra, Google'dan ayrılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Google+ ağından sorumlu başkan yardımcısı Vic Gundotra, Google'dan ayrılıyor

Google'ın son 7 yılına damga vuran isimlerden olan ve Google+ sosyal ağını bugünlere getiren kıdemli başkan yardımcısı Vivek "Vic" Gundotra, firmadaki işinden ayrıldığını duyurdu.

Teknoloji dünyasında isim yapan Hintli beyinlerin önemli temsilcilerinden olan Vic Gundotra, 2007 yılında Google'a katıldığında mobil platformların önemini kavramış ve firmanın bu alana doğru yayılmasında başrol oynamıştı.

Google'ın ilk sosyal ağlarından Buzz'un kapatılması ile Google+ sosyal ağında dümene geçen Gundotra, o dönem çok riskli bir hamle olarak görülmesine rağmen pes etmedi ve Google+'ı bugünkü haline getirdi. 

Gundotra'nın yeni projeler için firmadan ayrıldığı açıklandı. Yerine gelecek isim ise Google+ mühendislik bölümü başkan yardımcısı Dave Besbris olacak. 

Kaynak:https://plus.google.com/u/0/+VicGundotra/posts/MFrDF3W4RJL

• Google+'yı ilk çıktığında denemiştim beğenmedim ve hala beğenmiyorum.

• Google+ turkiyede pek kullanan yok cunku reklami gecerliligi yok..su bi gercek ki adam mobile yogunlasarak google a cok katkı sagladıgı kesin ..

• google+ ne ola ki ?

• Google+ beğenerek kullandığım bir sosyal ağ ama Türkiye'de ilgi görmüyor maalesef. Reklam kampanyaları ve tanıtımları çok eksik. Türkiye'deki kullanıcılar için Google+, Google'ın bir dayatması olarak görülüyor .

• Ne kadar bonus alarak ayrılacak onu da yazsalardı ya !?=!?

• google+ Türkiyede ilgi görmedi Dünya çapındaki durumunu bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklam olsa bile Facebook ve Twitter'ın yine çok gerisinde kalacaktır.
  • Ben kullanıyorum. Siz kullanmayın zaten çöpsüz iyi böyle.

• likeable kullanıcısına yanıt
    Evet bir nebze daha iyi olabilirdi hocam.

• Yukarıdaki yazılara bakınca istatistik olarak Google+ beğeneni %0 anlaşılan.
    Ben de bulaşmiym bari
  • Profile ziyaret sayacının gelmesi ile yenilikleri beraberinde getirecek bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.