Şimdi Ara

Google Asistan Turkce kullananlar(15 Aralik büyük gün.) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
14
Favori
47.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zero fear

neden hocam zebani falan mı çıkıyor

Evet ama giyinik olmayan zebaniler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Denememde google asistan aktif oldu. Her yeni hesap oluştururken 1 özelliği farklı yaptım. Denemek isteyenler için önerim:

1) Doğum tarihi kısmına 18 yaşından küçük olacak şekilde ayarlayın. (Ben 10.10.2005 yaptım. )

2) "Telefon numarası eklensin mi?" kısmına evet deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aktif zaten epeydir beta kullaniciydim

• Sonunda bende 6. Hesapta aktiflestirebildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bence bu kadar çaba sarfetmenize gerek yok gün boyunca kullandım asistanı gerçekten güzel özellikleri var örneğin WhatsApp mesajı yazması, Arama yapabilmesi vs.

Ama daha fazla yapay zeka beklerdim bazen saçma cevaplar verebiliyor. Fıkra anlatabiliyor, bilmece sorabiliyor. Eğlendirici canım sıkılınca "Okey google" deyip takılıyorum biraz ama çok daha fazla geliştirilmesi gerekiyor.

Aynı zamanda diğer uygulamalar üzerinde entegrasyon ve uyandırma problemi var. Home butonuna basmadan komut alma pozisyonuna geçmiyor mesela yada ben ayarını yapamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Arkadaşlar bence bu kadar çaba sarfetmenize gerek yok gün boyunca kullandım asistanı gerçekten güzel özellikleri var örneğin WhatsApp mesajı yazması, Arama yapabilmesi vs.

Ama daha fazla yapay zeka beklerdim bazen saçma cevaplar verebiliyor. Fıkra anlatabiliyor, bilmece sorabiliyor. Eğlendirici canım sıkılınca "Okey google" deyip takılıyorum biraz ama çok daha fazla geliştirilmesi gerekiyor.

Aynı zamanda diğer uygulamalar üzerinde entegrasyon ve uyandırma problemi var. Home butonuna basmadan komut alma pozisyonuna geçmiyor mesela yada ben ayarını yapamadım.

Daha tam aktif değil o yüzden, Google widgeti ana ekrana koyunca sesle açılıyor.

• Boyle haberleri görünce hemen aklıma terminator geliyor

• Barkatoy B kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizi yaparak ilk denemede aktif oldu. Teşekkür ederim.

• Google Assistant uygulamasını PlayStore'dan indirmek istediğimde bu ülkede kullanılmıyor diyor, telefonum op5t ve İngilizce kullansam bile aynı, var mı benzer sıkıntıyı yaşayan,

• quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

Google Assistant uygulamasını PlayStore'dan indirmek istediğimde bu ülkede kullanılmıyor diyor, telefonum op5t ve İngilizce kullansam bile aynı, var mı benzer sıkıntıyı yaşayan,

Asistanı indirmiyorsunuz zaten. Asistan, Google uygulamasının içersinde gömülü.

• dalga mı geçiyorlar?
    Webtekno
    Google Asistan'a Türkçe Dil Desteği Nihayet Geldi
    https://www.webtekno.com/google-asistan-a-turkce-dil-destegi-nihayet-geldi-h58334.html

• Dostum asistanin APK dosyası var telefonunu İngilizce yapıp kurulum yapabiliyorsun, play Store'de de var ama ulkenizde kullanilmiyor diyor, biliyorum Google uygulamasının içinde de var. Merak ettiğim sadece bende mi play Store'de ulkeniz için kullanılmıyor diyor

Google Asistan Turkce kullananlar(15 Aralik büyük gün.)

• Google Asistan Turkce kullananlar(15 Aralik büyük gün.)

• pislick0 kullanıcısına yanıt
    Bize halen gelmedi. Google saçma sapan işler yapıyor. Kardeşim herkese açsana bunu. Denemek isteyenler kullanır istemeyenler kullanmaz.

• Ne yaptıysam olmadı. (Yerel rehberler 6. seviye ve yeni hesap açtım bir sürü olmuyor) Yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misskinn

Dostum asistanin APK dosyası var telefonunu İngilizce yapıp kurulum yapabiliyorsun, play Store'de de var ama ulkenizde kullanilmiyor diyor, biliyorum Google uygulamasının içinde de var. Merak ettiğim sadece bende mi play Store'de ulkeniz için kullanılmıyor diyor

Hayır bende asistan var ama aynı sizdeki uyarı da var, o uygulamayı yükleyemiyorum. Zaten eski bir uygulama o. Asistanı açmak için home tuşunu kullanıyorum, bir kısayolu yok o uygulama yüklenmediği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Aralık 2018; 21:3:12 >

• Nokata kullanıcısına yanıt
    Google hala beta da herkese açıldığı yok. Dil menüsünün ekran görüntüsünü paylaşan arkadaşlar ikinci bir dil eklediğinde beta uyarısını da görürler.Şahsi tahminim gelecek hafta sonuna doğru asıl sürümün yayınlanacağı yönünde umarım geri bildirimlerimiz dikkate alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svmhkn

Hocam dediğinizi yaparak ilk denemede aktif oldu. Teşekkür ederim.
    7 tane açtım hesap ne hikmetse hiçbirinde olmadi

• flegga34 kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim bende oldu. Yanlış yaptığın bişeyler var.

Google Asistan Turkce kullananlar(15 Aralik büyük gün.)

• Benim eski mi4te lineage os 14.1 de var ekran görüntüsü koyarım bırazdan

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.