Bildirim
GOOGLE CARDBOARD PLASTİK VERSİYON İNCELEME
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaleee17
Değişik bir deneyim sunan gözlüğü denedim. Plastik olduğu için daha sağlam ve konforlu. İnceleme aşağıda.
Dostum google cardboard un yeni guncellemesinde youtube'u kaldirmislae galiba. Ben yatağa uzanip youtubedan video izlemek istiyorum. Bunu yapmanin bi yolu varmi. Birde goruntuyu ne kadar buyuklukte goruyorsun mesela google glassta gozunun önünde 27 inc falan var diyolar ya bundada oyle buyukmu gozukuyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla aman aman bir büyük ekran yok. Ama tatmin edici. Nasıl desem karşınızda daha çok karemsi bir ekran var ve büyüklük olarak 70-80 ekran Tv gibi geldi bana. Ekranın sağı ve solu siyah, ekran sadece karşınıza denk geliyor. Youtube için Googleplay'de Vr diye aratın, birkaç program çıkacak karşınıza, indirin işinizi görecektir. Ya da youtube uygulamasına girip 3d veya vr şeklinde aratarak da videolar bulabilirsiniz. Side by side şeklinde olan hemen hemen her video gözlükle uyumlu izleniyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X