|
Google CEO’sundan itiraf: “Google Arama kökten değişecek”
-
-
herhalde daha fazla reklam gösterecek😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyice içine edecekler. Hintli CEOların elini atıp da kurutmadığı bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kökten değişmesi gereken: Aşağılık nepotizm kültürünüzle kök salmanızdır. Çer çöp ne varsa bırak eş dost sırf Hintli diye topladınız.
(duyarcılar gelmeyin sizi ayrı severim)
-
Yapay zekayı devredışı bıraksınlar yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google'da bir şey aramak başından beri tam bir çile. Tek sayfada yüzlerce link çıkıyor, hepsi başka başka saçmalıklar. Oysa aradığım şey basit: su neden ıslak? gibi bir soru. Sadece cevabı istiyorum. İsteyen zaten gelişmiş aramayla site site gezebilir. Ama benim kafam almıyor artık her sitenin karmaşık tasarımını, bir bilgi için yüz tane reklam banneri görmeyi.
Şimdi ne yapıyorum? Ne varsa ChatGPT’ye soruyorum, kafam rahat!
Evet, sanırım artık her yerden fırlayan popup reklamlarla dolduracaklar. Google.com yazıp girdiğimizde ekranımızda hiç bir şey yapmadan onlarca sayfa bir anda fırlayıp açılacak. Çünkü artık sadece bilgi amaçlı ne yazarsan yaz ilk sayfa komple reklamlı sitelelerle dolu. Örneğin thyden bilet almak istiyorsun, google a thy yazıyorsun ama ilk 5 link komisyoncu bilet siteleri var. Ama thy çok altlarda. Ben o sitelere girip bileti daha pahalıya alacağımı biliyorum ama normal vatandaş bilmiyor ve deli gibi fazladan aracılara para ödüyorlar. Sadece dolandırıcılık. Haber sitelerinin tüm kelimelere yazdıkları spam yazıları saymıyoruz bile
Bu adam Alphabet'in başında kaldığı sürece şirketi felakete sürüklemeye devam edecek. Bir tarafta Microsoft'u ayağa kaldıran Satya Nadella, diğer tarafta bu vizyonsuz; ikisi de Hintli.
Yapay zeka yarışında Google'ın tartışmasız açık ara farkla 1. olması gerekiyordu sahip olduğu imkanları düşününce ama kötü yönetim yüzünden ve 'woke' ideolojisi yüzünden yapay zekası yerlerde sürünüyor, chatgpt arayı iyice açtı
-
Google arama ve diğer servisler konusunda inanılmaz çuvalladı ama Gemini çok başarılı, kabul etmek lazım. Copilot ile karşılaştırılmaz bile.
Ben bu heriflerin hiç bir şeyi olumlu yönde değiştirdiğini görmedim, umarım Google arama motoruna veda etmek zorunda kalmam...
-
Şaşırt beni Google.
-
Her bir duyurularında köklü değişim olacak, biz geliyoruz, kemerleri bağlayın diyorlar ve maksimum 1 yıl sonra dükkanı kapatıyorlar. Umarım ellerinde kalan tek şeyi de batırmazlar.
-
Diğer örnek: Microsoft.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten arama motoru değil ki... reklam ve pazarlama motoru
adsense hangi sene çıkmıştı?
-
saçma içerik basan seo cular ve haber sitelerini zortlatan bir değişiklik olur umarım.
-
openAI ve dahası tarayıcı çıkartacak olduğundan kullanıcı kaybetmemeye çalışıyor.
buradaki herhangi az buçuk bilgisi olan birinin özel işi olmadığı takdirde isteyerek google'ın arama motorunu kullanıp kendini kazanın içindeki bir damla etmek istemez.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İyice içine edecekler. Hintli CEOların elini atıp da kurutmadığı bir şey yok.
|
herhalde daha fazla reklam gösterecek😂
|
Kökten değişmesi gereken: Aşağılık nepotizm kültürünüzle kök salmanızdır. Çer çöp ne varsa bırak eş dost sırf Hintli diye topladınız.
(duyarcılar gelmeyin sizi ayrı severim) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X