merhabalar google chrome temp dosyalarının yerini değiştirmek istiyorum ssd kullanıdığım için hdd ye yönlendirmek istiyorum forumlardaki bilgiye göre özellikler diyip hedef kısmının sonuna –user-data-dir=E:\Temp" bu kodu yazınca olması gerekiyomuş ama bende olmuyo . geçerli değil yol ve dosya konumu adının doğru olmasını sağlayın diye hata veriyo lütfen yardım
O kod için E diski ve o diskte Temp adında bir klasör oluşturmalısınız. Örneklenen böyle diye aynısını yazıp sonuç alamazsınız. Kendi bilgisayarınıza uyarlamanız lazım;
O kod için E diski ve o diskte Temp adında bir klasör oluşturmalısınız. Örneklenen böyle diye aynısını yazıp sonuç alamazsınız. Kendi bilgisayarınıza uyarlamanız lazım;
dostum e diskim ve temp klasörüm var ancak olmuyo.verdiğin linkteki şu kısmı anlamadım '--user-data-dir="C:\tmp\new_profile' to the end of it (eg, "...\chrome.exe" --user-data-dir="" farklı bi kod daha var bunu tam olarak nereye yazıcam açıklayabilirmisin
chrome kısayolun özellikler kısmında kısayol sekmesinde hedef kısmında " dan sonra bi boşluk bırak oraya yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
chrome kısayolun özellikler kısmında kısayol sekmesinde hedef kısmında " dan sonra bi boşluk bırak oraya yaz
hocam yazdığım kod bu varmı bi hata ? "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" –user-data-dir=E:\Temp\googlechrome önceden hata veriyodu şimdi hata vermiyo kodu yazınca ama yinede buraya kaydetmiyo deliricem ssd de 300-400 mb yer tutuyo