Şimdi Ara

Google Chrome, internet explorer, mozilla çökme ve hata yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda anlam veremedigim bir sorun ortaya cıktı.

internete girdiğimde 3-5 saniye sonra hata veriyor. google chrome ve mozilla çöktü diyor, exporer siteyi açamadı diyor hiçbir işlem yaptırmıyor bana. 2 defa format attım değişik cdlerden ama yine aynı sorun. aynı bağlantı üzerinde 2 bigisayarım daha var onlarda sıkıntı yok ama masaüstü pc'de bu sorunla karşılaşıyorum. yeniden yükledim hepsini güncelleştirmeleri falan yaptım hiçbir eklenti yükemedim ama yine olmuyor hata alıyorum lütfen yardım edin çaresiz kaldım

• virüs programı ile tarattın mı ? format da atsan virüs bir şekilde kalıyor,daha önce başıma gelmişti.format attığın gibi hiçbişey kurmadan da hata veriyorsa virüsten başka bir seçenek olması istisnai bir durum oılur.
  • taratmadım dediğiniz gibi olabilir belki çünkü c diske atıyorum formatı d olduğu gibi kalıyor... taratıp sonucu buraya yazarım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
  • 2 tane programla tarama yaptım doctor spy ve avg 2012 ile avg tuneup ilede sorunları bulup düzelttim ama yine aynı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal211

2 tane programla tarama yaptım doctor spy ve avg 2012 ile avg tuneup ilede sorunları bulup düzelttim ama yine aynı :S

combofixle taratırmısın ?
  • tarattım yine aynı çok skıldım nolur yardım edin ya çok saçma bir sorun kafam durdu yemin ediyorum :(
  • arkadaşlar lütfen yardım edin :S yokmu koca forumda başına boyle bir sorun gelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun beyler bi fikir bile sunamıyosunuz... anasılan fd'de bitmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal211

merhaba arkadaşlar...

Bilgisayarımda anlam veremedigim bir sorun ortaya cıktı.

internete girdiğimde 3-5 saniye sonra hata veriyor. google chrome ve mozilla çöktü diyor, exporer siteyi açamadı diyor hiçbir işlem yaptırmıyor bana. 2 defa format attım değişik cdlerden ama yine aynı sorun. aynı bağlantı üzerinde 2 bigisayarım daha var onlarda sıkıntı yok ama masaüstü pc'de bu sorunla karşılaşıyorum. yeniden yükledim hepsini güncelleştirmeleri falan yaptım hiçbir eklenti yükemedim ama yine olmuyor hata alıyorum lütfen yardım edin çaresiz kaldım

hortlattim ama yeni aldigim pc de ayni sorun var cozduysen yardimini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.