Şimdi Ara

Google chrome sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma - htc chacha- google chrome indirdim ve daha kurma olayının basında üzgünüz! chrome to phone uygulaması (işlem com.google.chrome.android.apps.chrometophone) beklenmeyen sekilde durdu.lütfen tekrar deneyin. dedi ne yapmam gerekli yardım eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sedena

Telefonuma - htc chacha- google chrome indirdim ve daha kurma olayının basında üzgünüz! chrome to phone uygulaması (işlem com.google.chrome.android.apps.chrometophone) beklenmeyen sekilde durdu.lütfen tekrar deneyin. dedi ne yapmam gerekli yardım eder misiniz?

Chrome to phone tarayıcı değildir.sadece Chrome olanı kuracaksınız. Chrome to phone bilgisayarda bulduğunuz bir linki telefona doğrudan yollamanıza yarar, tabi bilgisayardaki chrome'a eklentiyi de kurmanız gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu aniden kapanma neden kaynaklanıyor geçen günde başka bir programda olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedena

Peki bu aniden kapanma neden kaynaklanıyor geçen günde başka bir programda olmuştu.

Telefona Custom Rom Atmışmıydın Yoksa Stock Rom'mu?
  • Açıkça söylemek gerekirse şu dediklerinizden bi şey anlamadım ama aldığımdan beri de bi şey yaptırmadım.ben sadece internet radyolarından birini dinlemeye çalıştım ve chrome yüklemelisin dediler ama şimdi dediğiniz gibi normal tarayıcısını yükledim yine işe yaramadım
  • arkadaş bayan, pek custom rom olaylarından anlayacağını sanmıyorum

öncelikle chrome yüklemelisin diyen fena sallamış.

zorla kapanma olayı android'de olur ara sıra öyle. sen yine de güncellemelerini yapıp yapmadığına bir bak. telefonu çok şişirdiysen (kasılıyorsa çok takılıyorsa vs) fabrika sıfırlaması dene. ama bunu yapmadan önce güncellemelerin yapılı olduğundan emin ol.

soruna gelince;

internet radyosunun uygulamasını indirmeyi dene. yoksa eğer telefonun kendi tarayıcısından dene. yüksek ihtimal açmayacaktır. o zaman dinlemek istediğin radyo tune in radio uygulamasında var mı diye bak. o da yoksa dinleyemezsin.

hadi kolay gelsin.

ekleme: chrome tarayıcısını telefonunuza kuramazsınız çünkü sizin android sürümünüzü desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 25 Ekim 2012; 21:12:59 >

• google marketten dolphin programini yukleyin cok hizli ve basit bir tarayicidir tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Safari sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • androidde chrome yok diye biliyorum.

• Google chrome'un 2.3 versiyonunu bulup indirmistim de pek bi yararı olmadı.tune in'de de bulamadım en iyisi bilgisayardan dinlemeye devam edeyim hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratal

androidde chrome yok diye biliyorum.

Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Chrome var ama radyo için gerek yok. Tune in radyoda da neredeyse her radyo var

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Orijinalden alıntı: muratal

androidde chrome yok diye biliyorum.

Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Chrome var ama radyo için gerek yok. Tune in radyoda da neredeyse her radyo var

peki hocam haklısınız.

• Androidde son güncellemeyle chrome bir garip oldu .yazılar felan bozuluyor .sizdede problem varmı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.