Şimdi Ara

Google chrome uzantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzantıları açamıyorum chrome'un görev yöneticisinden Apple 1.0(ben indirmedim..) uzantısını kapatınca uzantıları açabiliyorum ve kaldırıyorum ama bir süre sonra tekrar geliyor.Buna bağlı olarak facebook hesabım kendi kendine sayfa ve gönderi beğeniyor bu uzantıyı kapatınca beğenmeler duruyor.Umarım sorunumu açık şekilde anlatabilmişimdir.Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

• aynısı bende de oluyor çözüm yok mu???????????
  • cevabı yok galiba
  • buna cevap yazdim yav :) hocam şu linki bi dene: chrome silinemeyen uzantı nasil silinir
  • En sevmediğim şey sorunu çözüpte konuya yazmadan geçmek ama kusura bakmayın unutmuşum.Tahminim facebooktaki bazı videolara tıklayınca saçma sapan adobe reader filan indirmesinden dolayı bu sorunu yaşadım ama google chrome u tamamen silip tekrar yükleyince kurtuldum bundan.İyi forumlar.
  • aynı sorun bende de vardı chrome yi ve chrome ile ilgili herşeyi silip başdan kurdum ve düzeldi . inş sizinki de düzelir.
  • Daha önceden hesabınız da paylaşılan ilgi çekici haberlerin bir benzerine inanıp tıklamışsınızdır, ve bu da internet browser'ına yerleşen küçük bir virüs oluşturmuştur. Bir dahası şöyle bir şey deneyebilirsiniz. Facebookta, Uygulamalar bölümüne gelip 'kullandığın uygulamalar'' kısmına tıklayıp oradan platformu kapat yapın. Sonra ise tüm beğendiğiniz sayfaları beğenmekten vazgeçin. Sonra da tarayıcınızı dediğiniz gibi silin,yeniden kurun. Böylelikle tarayıcınız da ki; uzantılardan kurtulmuş olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome Eklenti Bozuk Hatası
    9 yıl önce açıldı
    opera tarayıcı youtube sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.