Şimdi Ara

Google Chrome ve IDM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet Download Manager (IDM) v6.17 kullanıyorum. Google Chrome v27 ile ilişkilendirilmiş(uzantısı yüklenmiş) durumda, gayet de iyi çalışıyor. Fakat, boyutu küçük olan(yaklaşık 2-3MB ve altı) dosyaları indirmeye çalıştığımda Internet Download Manager (IDM) indirmeyi devralmıyor, indirme penceresi çıkmıyor, Google Chrome otomatik olarak indiriyor hemen kendisi. İlle de Internet Download Manager (IDM) ile indirmek gibi bir takıntım yok, otomatik olarak kategorilere ayırdığı için tercih ediyorum. Bu sorunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Google Chrome'un kendi indirme yöneticisini gelişmiş ayarlardan(chrome://flags) devre dışı bırakmak için bir seçenek aradım ama bulamadım. Chrome Web Mağazası'ndan bununla ilgili bir eklenti de bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selaset -- 6 Temmuz 2013; 20:40:42 >

• bende de aynısı var kafasına göre çalışıyor
  • Az mb li dosyalar için eklenti kullanabilirsin.Programın chrome eklentisinde sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selaset

Internet Download Manager (IDM) v6.17 kullanıyorum. Google Chrome v27 ile ilişkilendirilmiş(uzantısı yüklenmiş) durumda, gayet de iyi çalışıyor. Fakat, boyutu küçük olan(yaklaşık 2-3MB ve altı) dosyaları indirmeye çalıştığımda Internet Download Manager (IDM) indirmeyi devralmıyor, indirme penceresi çıkmıyor, Google Chrome otomatik olarak indiriyor hemen kendisi. İlle de Internet Download Manager (IDM) ile indirmek gibi bir takıntım yok, otomatik olarak kategorilere ayırdığı için tercih ediyorum. Bu sorunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Google Chrome'un kendi indirme yöneticisini gelişmiş ayarlardan(chrome://flags) devre dışı bırakmak için bir seçenek aradım ama bulamadım. Chrome Web Mağazası'ndan bununla ilgili bir eklenti de bulamadım.

Google Chrome ve IDM

• quote:

Orijinalden alıntı: Selaset

Internet Download Manager (IDM) v6.17 kullanıyorum. Google Chrome v27 ile ilişkilendirilmiş(uzantısı yüklenmiş) durumda, gayet de iyi çalışıyor. Fakat, boyutu küçük olan(yaklaşık 2-3MB ve altı) dosyaları indirmeye çalıştığımda Internet Download Manager (IDM) indirmeyi devralmıyor, indirme penceresi çıkmıyor, Google Chrome otomatik olarak indiriyor hemen kendisi. İlle de Internet Download Manager (IDM) ile indirmek gibi bir takıntım yok, otomatik olarak kategorilere ayırdığı için tercih ediyorum. Bu sorunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Google Chrome'un kendi indirme yöneticisini gelişmiş ayarlardan(chrome://flags) devre dışı bırakmak için bir seçenek aradım ama bulamadım. Chrome Web Mağazası'ndan bununla ilgili bir eklenti de bulamadım.

google chrome da bu aralar birçok sorun var (açılıp kapanmalar, appcrash hataları gibi - eskiden hiç yoktu), chrome'un eski sürümlerini kullanman gerekebilir.

• arkadaşlar bizlede idm nin kurulumun dosyalarını paylaşsanız ne iyi olurdu..Tam sürümse ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.