Şimdi Ara

Google'dan geri adım: Huawei Mate 20 Pro, yeniden Android Q beta programında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazan-kazan ilişkisi var zaten. Bizde hâlâ geri adım var mı yok mu onun kavgasını ediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Amerika R yi korktuğu için değil daha az zarar etmek için yaptı. Yoksa bu savaşın kaybedeni amerika değil huawei olacaktı. Bu arada bu yaptıkları bile huaweiyi ciddi anlamda zor duruma soktu. Bu saatten sonra herkes temkinli yaklaşacak eski güveni veremezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky

Ayın 20'sinde, p30 konusunda şunu yazmıştım;

"NSA; Apple, Google , Microsoft, Cisco vb. pek çok firmanın veritabanına direkt erişimi vardır istihbarat toplamak için. Muhtemelen, Huawei buna izin vermediği için bu şekil de operasyon yapılıyor. İstediklerini, istemeye istemeye bile olsa yapmak zorundasın ayakta kalmak için. Bu işler genel de böyle olur. Huawei tavizleri verip, sonunda iş tatlıya bağlanacaktır."

Millette ABD, Çin'den korktu zannetsin hala.
    Buna cidden inanıyor musunuz?

:)
  • Geri adım felan değil. Olacak olan buydu. Pazarlıklar yapıldı. İki taraf kazanacak.

Ama Huawei darbeyi sağlam yedi.

Kısa sürede toparlanır merak etmeyin. Düşürürler fiyatı, önce biz sefer düzenleriz...

• Komik olmayın ne geri vitesi, Amerika istediğini almadan neyi bırakmış. Arkada dönen anlaşmaları nereden biliyorsunuz. Belli ki tavizler verildi.

• kötü komşu insanı ev sahibi yapar..çinliler iyi bir işletim sistemi cıkarabilirse dunyada mobil sektorunun yönü komple değişir..

• Huawei meselesi neden hep cep telefonu üzerinden konuşuluyor ki

5G ve bu tür teknolojilerde Huawei ekipmanları kullanılıyor altyapılarda, amerika’da sıkıntı çıkmasının sebeplerinden biri budur muhtemelen

Yoksa telefonda yok huawei veriye izin vermiyormuş vb, Google var telefonda istediği gibi kullanabilir.

Arkaplandaki Hücresel Veri Ekipmanlarında huaweinin piyasayı ele geçirmesinden korkulduğu için aksiyom alındı diye düşünüyorum.

Yoksa xiaomi oppo vb ye direkt saldırı yapılmadı

Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim, doğrusunu öğrenmiş olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kapismadan, Huawei sağlam bir işletim sistemi çıkarıp, Çinli firmalar da bunu kullanırsa Google'a Allah rahmet eylesin deriz.

• Ark Os işletim sistemini sunan Huawei'ye saygılar. İşte planlı bir şirket böyle yok edilemez.

• ABD nin itibarı artık bitmiştir. bundan sonra diğer ülkeler B planları için daha fazla bütçe ayıracak. kısa zamanda olmasa da uzun vadede alternatifleri göreceğiz. buna işlemci de dahil

• Ciddi ciddi Huawei’in yapacağı işletim sisteminin tutacağını sananlar var yazık. Sadece Çin’de satsa bile birinci olabilir. Google’ın ve servislerinin (YouTube, Gmail, Google Drive), WhatsApp’ın, Instagram’ın, Twitter’ın daha bir sürü oyunun ve uygulamanın olmadığı bir platform yaşayamaz. Çin dışına çıkarsanız o platform tutmaz. Windows Phone’u gördük. Yıllarca gelişecek diye diye kendilerini avuttular milleti de kandırdılar boşu boşuna cihaz aldırdılar. Instagram dahi yıllarca gelmedi. Ki Microsoft herhangi bir ambargo da yememişti. Ona rağmen sadece popüler uygulamaların destek vermemesi platformun sonunu getirdi. Ki burada bırakın desteği ambargo söz konusu. Çin’in dışında bu uygulamalar olmadan hiçbir bok yiyemez. WhatsApp yerine WeChat, Twitter yerine Weibo mu kullanalım? He canım herkesde zaten bunlar kuruluydu. Bütün dünya bunları kullanacaktı zaten. Huawei’in düştüğü durum anlaşma yapmasına sebep oldu. Mesut Çevik’in WP için söylediği güzel bir söz vardı. Gelişecek diye bir platform alınmaz. Bir platform gelişmişse ancak o zaman alırım. Bu Ark OS için de böyledir. Daha geçen gün ilk adımı Huawei’in kurucusu atmıştı. Bu ilk sinyallerin habercisiydi. DH’de haberi yapılmadı. O açıklamadan birkaç gün içinde de ambargoların birer birer kaldırılmaya başlandı. Arka kapılarda bir şeyler oldu. ABD şartlarını sundu Huawei de kabul etti.

https://www.log.com.tr/huawei-ceosundan-gundeme-oturan-apple-yorumu/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple ve Samsung hegamonyası bitti beyler. Bunu büyük şirketlerin anlaması çok zor oldu ve görseldeki kaçınılmaz geri vites yapıldı.

• İnsanlar ciddi ciddi ABD’nin geri adım attığını düşünüyorlar. Huawei yaptırımlara dayanamayip arkaplanda ABD’ye istediğini verdiğini aklına hiç getirmiyor. 😁

• kim geri adım attı acaba. çinmi amerikamı onu bilmiyoruz. çin attıysa amerikanın şartlarını kabul etti demektir. Amerika attıysada zarar görmemek adınadır. veya 3 seçenek trumpun çocukça yaptığı bir karardan döndürülmesi olabilir. ramazan ayındayız trump oruçken sinir olur malum:))

• Turp geri vitese taktı

• Belliydi böyle olacağı huawei ve çin ile baş etmeleri zor. Kalkamazlar altından bütün ürünler çinde üretiliyor. Misilleme ye daha başlamadı çin yoksa avrupa amerika. Fena halde bozguna uğrayabilirdi

• Yorumları okudum bir taraf çin demiş bir taraf amerika ama asıl bizim almamız gereken dersi kimse söylememiş bugün çin amerikaya baş kaldırıyorsa bu sanayisinin gücüyle alakalı bugün huwai başına gelecekleri görmüş ve kaç yıl önceden bir işletim sistemi oluşturma haritası çıkarmışlar ve uygulamaya koymuşlar peki bizim arkadaşlar dışarıya olan bağımlılığımız ne kadar pardus diye bir işletim sistemimiz vardı devlet daireleri onu kullanacaktı noldu pardus projemiz neden bu kadar yavaş ilerliyor bugün dünya ülkeleri bize birer ambargo koysa çoğu aleti üretemeyecek kadar kötü bir sanayimiz var bugün tayland dediğimiz ülke çoğu bilindik pc markalarını üretiyor ve biz o adamların ekonomisine güç katıyoruz neden bizimde yerli markalarımız yok neden bizimde bir ekran kartı bir işlemci bir anakart üretecek firmalarımız yok yada neden güçlü bir motor üretecek fabrikamız yok milletler sanayide devrim atlarken bizler neler yapıyoruz bizim sanayiden anlayışımız küçük parçalar yapmak neden büyük parçalar yapıpta büyük resmi biz oluşturmuyoruz bırakın abd ve çin ne yaparsa yapsın biz önce kendi ülkemize bakalım kendi yanlışlarımızı görelim bunları insanlara duyuralım devlet yetkilileri bu konu hakkında çözüm üretsinler bugün nasıl uçak helikopter iha yapıyorsak aynı şekilde diğer milletleri dize getirecek onlarında kullanmasını sağlayacak ürünler üretelim biz onlardan değil onlar bizden ithal etsinler bugün bakıyorsun vestel bir telefon çıkarmış zamanın çok çok gerisinde bir telefon kardeşim madem telefon üreteceksin kaliteli yap kaliteli parça kullan insanlarda senin telefonunu alsın ama nerede biz türk milleti olarak ucuz yapayım adi yapayım adi yapınca ucu olur herkes kullanır mantığındayız böylem bir mantık yok bakın iphone pahallı ama yinede kullanılıyor neden sağlam ve kaliteli

• Reis mate 20 pro Q beteya döndü güzel hoş ta mate 20 lite ne olacak hala 8.1.0 yaani olmuyor. Böyle isyandayız.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum; bu adam ne diyor diye hiç araştırma yaptınız mı ? Echelon ve PRISM'i araştırın.
  • Brky kullanıcısına yanıt
    :)

Ah be hocam. Dedikleriniz öyle olmuyor işte...

Uzun ve derin hikaye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.