Şimdi Ara

Google’dan yeni bir “Phone X” paylaşımı daha (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yine boş sallıyorsunuz tuttu bile. xda forumda insanlar para toplayıp yazılım geliştiricilere kendi kullandıkları telefonları alıp hediye ediyorlar. Neden mi google kamera uygulamasını kullandıkları cihazlara port etmeleri için. Biri de çıkmış ps express senelerdir yapıyor demiş. Sırf şu sayfada bile üç defa yazdım ama anlamamak isteyene davul zurna az. Gcam'in olayı sonradan müdahale etmek değil fotoğrafı direk o şekilde çekiyor. Ha çok mu lazım? her zaman zifiri karanlıkta fotoğraf çekmediğimiz doğru ama öyle bir ortam olduğunda ve vakit kaybetmeden anı yakalamak istediğinizde elinizde dslr, tripod vb. yoksa kabul edin veya etmeyin çok pratik ve işe yarar bir yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Yine boş sallıyorsunuz tuttu bile. xda forumda insanlar para toplayıp yazılım geliştiricilere kendi kullandıkları telefonları alıp hediye ediyorlar. Neden mi google kamera uygulamasını kullandıkları cihazlara port etmeleri için. Biri de çıkmış ps express senelerdir yapıyor demiş. Sırf şu sayfada bile üç defa yazdım ama anlamamak isteyene davul zurna az. Gcam'in olayı sonradan müdahale etmek değil fotoğrafı direk o şekilde çekiyor. Ha çok mu lazım? her zaman zifiri karanlıkta fotoğraf çekmediğimiz doğru ama öyle bir ortam olduğunda ve vakit kaybetmeden anı yakalamak istediğinizde elinizde dslr, tripod vb. yoksa kabul edin veya etmeyin çok pratik ve işe yarar bir yöntem.
    satmaz diye düşünüyorum tutmazı ona dedim

kameradan çok anlamıyorum umursamıyorumda incecik telefon parmak kadar lensle ne kadar kameralık yapabilir ki

• Gerçekten gifteki gibi çekiyorsa, sarımsılık yoksa devrimsel bir özellik bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.