Şimdi Ara

Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
275
Cevap
27
Favori
140.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wanheda123

Crack dosyasını açarken kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü sqlite_qt7.dll bulunamadı hatası veriyor. Nedendir ki :( İlk kez bir uygulamayı crack'lamaya çalışıyorum, pek de anlamıyorum yardımcı olur musunuz acaba
    Crack dosyasını açmayacaksınız.
    Önce Rar'ın içinde bulunan android-iphone-whatsapp-transfer-plus_x64 adlı yazılımı kurun, sonra crack dosyasını kurduğunuz dosya konumunun içine atın. Bu işlemi yaparken de Program açık olmasın.
  • BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    Anlattığınız şekilde yapıp o kısmı halledebildim çok sağ olun. Uygulama Apple cihazımı tanımıyor, bir fikriniz var mı neden acaba? :/
  • Rica ederim.
    Tanımıyor derken? Hangi adımları yaptınız? Mesela Android yedeğini alıp Backuptrans adlı yazılım ile bilgisayara aktardınız mı?

Şöyle yapalım, dürüst olmak gerekirse şuan uyumaktayım (sahurdan ve birkaç işim olduğundan dolayı yeni yatabildim)

Hiç panik yapmayın siz de dinlenin, gündüz sizinle ilgileneceğim içiniz rahat olsun.
    Kusura bakmayın ama şuan gözümden uyku akıyor. 🤭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 13 Mayıs 2020; 6:6:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Android yedeğini bilgisayara aktardım. USB ile iphone'u bağlıyorum fakat "transfer messages with this contact to iphone" kısmı aktifleşmiyor. Aynı şekilde uygulamanın üst kısmındaki simgesel yerde de aktifleşmiyor. Uygulamadan iphone'a atamadım yani. Müsait zamanınızda ilgilenirseniz çok sevinirim.
  • Onun için de birkaç adım var.
    İPhone cihazı bağladığınızda ekrana uyarı gelip sizden parolayı devredışı bırakmanızı veya ekranı açık bırakmanızı, iPhone'u Bul'u ile iCloud yedeklemeyi kapatmanız ve son olarak da bilgisayarda iTunes kurulu olup oturum açıp (bir ayar vardı da uykuluyken aklıma gelmedi ama uyarı olarak ekrana çıkıyor, onu açmanız lazım) telefon ikonu olacak ona tıklayıp orta kısımdaki yedekleme kısmında tik olacak, o tik'i aktif etmeniz gerekiyor.
    Daha sonra cihazı tanımlayıp Devices kısmında iPhone'u görecek. (unutmadan bu esnada iPhone cihazda WP açık olup sohbet yedeği varsa da geri yükleyebilirsin) Cihaz çıktığında altta aldığın yedeğin adına tıklayıp üstteki transfer butonu aktif olacaktır.

Son olarak, birden fazla WP sms/arama kodu istediysen Android cihazındaki WP kapatma iPhone cihazdan oturu açarken. Kod süresi varsa da beklersin ve bu sayede beklerken Android cihazındaki WP'yi çıkış yapmadığın için yine kullanabilirsin. 😉
    Hadi ben kaçtım. Gündüz bakarım artık. 😁

Teşekkür ederim fakat halen beceremedim. Dediklerinizi uyguladığımı düşünüyorum ve iphone'un bu kadar karmaşık sıkıntılı olacağını düşünmemiştim, itunes olayları beynimi yaktı. Bu terimlere hiç alışık değilim gerçekten . Gündüz tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim. Yeniden çok teşekkürler.
  • quote:

Teşekkür ederim fakat halen beceremedim. Dediklerinizi uyguladığımı düşünüyorum ve iphone'un bu kadar karmaşık sıkıntılı olacağını düşünmemiştim, itunes olayları beynimi yaktı. Bu terimlere hiç alışık değilim gerçekten . Gündüz tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim. Yeniden çok teşekkürler.
    Merhaba,
    İşlerim vardı anca müsait olabildim.
    Aslında pek karışık değil de ilk kez yapacağınızdan sizi öyle gelmiştir.
    Discord hesabınız yoksa açıp bana özelden kullanıcı adınızı yazın, DC üzerinden yardımcı olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLasTeaR

Merhaba,
    İşlerim vardı anca müsait olabildim.
    Aslında pek karışık değil de ilk kez yapacağınızdan sizi öyle gelmiştir.
    Discord hesabınız yoksa açıp bana özelden kullanıcı adınızı yazın, DC üzerinden yardımcı olacağım.

Alıntıları Göster
    İnstagram üzerinden iletişime geçme şansımız var mı acaba?
  • quote:

İnstagram üzerinden iletişime geçme şansımız var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Discord dememin sebebi, yazılı olmasını geçtim, sesli ve sizin PC ekranınızın ekranı da bana lazım olacak yaptığımız adımları görmek ve yönlendirmek için.
    Herkese böyle yardımcı oluyorum ve çok daha hızlı ve sorunsuz oluyor. :)

Discord adım: BLasTeaR#5514
  • Siz hariç 2 kişi de özelden yardım istiyor.
    Discord grubu mu kursam ne yapsam. 🤔
  • quote:

Discord dememin sebebi, yazılı olmasını geçtim, sesli ve sizin PC ekranınızın ekranı da bana lazım olacak yaptığımız adımları görmek ve yönlendirmek için.
    Herkese böyle yardımcı oluyorum ve çok daha hızlı ve sorunsuz oluyor. :)

Discord adım: BLasTeaR#5514

Alıntıları Göster
    Bunun için müsait ortamım yok ne yazık ki. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Üstte yazdığınız yönergeler doğrultusunda halletmeye çalışacağım. Teşekkürler

• quote:

Bunun için müsait ortamım yok ne yazık ki. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Üstte yazdığınız yönergeler doğrultusunda halletmeye çalışacağım. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hea, tamam o zaman sizinkini de öyle halledelim, özelden yazın bana İnstagram adresinizi.
  • WhatsApp için hızlıca bir Discord grubu kurdum:
    Discord
    Join the Bilgisayar Destek Discord Server!
    https://discord.com/invite/uNqwGnR

Sorunu olanlar verdiğim bağlantıya tıklayarak katılabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 14 Mayıs 2020; 17:22:5 >

• quote:

WhatsApp için hızlıca bir Discord grubu kurdum:https://discord.com/invite/uNqwGnR

Sorunu olanlar verdiğim bağlantıya tıklayarak katılabilirler.
    Kralsın abi, yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İstediğim tüm mesajları aktardım, yaşasın BLasTeaR

• Rica ederim, birini daha sevindirdik 😀

Teşekkür ederim her şey için çok ilgilendi kendisi çok ilgilendi discord size yardımcı olur
  • garthpen G kullanıcısına yanıt
    Bir mağduru daha mutlu ettik Rica ederim
    Usta ısrarla yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim :))
  • mmmmuhsin M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, epey uğraştırdın beni ama sonunda hallettik 🤭😅
  • Yakın zamanda benim de ihtiyacım olacak. Konuyu takibe alayım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.