Şimdi Ara

google earth açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
20.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla bunu kurduktan sonra bi yavaşlama hissettim firefoxta. Host dosyasınıda komple sildim ama hala utubea fln girebiliorum. Başka bişeyler daha yapmış bu program. Biraz kıllandım açıkcası.
    quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

peki bu programı nasıl kaldıracaz?
    quote:

Orijinalden alıntı: denizyamki

quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Google ve youtube a giremeyen arkadaşlar.

burada gerekli anlatım ve host dosyası mevcuttur

http://harmonya.tr.gg/Youtube-ve-Google-Giris.htm

burada verilen programı kurdum ve sorunum çözüldü

Çok teşekkür ediyorum.

Bu sadece host dosyasını değiştiriyor netten bulduğunuz orijinal host dosyasını tekrar aynı yerine ekleyebilirsiniz.

Hem dns hem de bu işlemi uygularsanız verim alamazsınız. Dns kullanmadan bu işlemi uygulamalısınız.

• Orijinalden alıntı: nemesis

valla bunu kurduktan sonra bi yavaşlama hissettim firefoxta. Host dosyasınıda komple sildim ama hala utubea fln girebiliorum. Başka bişeyler daha yapmış bu program. Biraz kıllandım açıkcası.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-

walla beni de huzursuz etti biyavaşlama var hatta hem firefoxda hem explorer da ciddi bi video izleme sorunu ortaya çıktı yarıda donuyor videolar bu yüzden olmasın.. :(

ayrıca dns leri iptal ettiğim halde youtube a girmeye başladı ama sadece giriyor yani site açılmıyor yine ktunnelden giriyorum..

biraz karıştırdı pc leri bu program bence de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyamki -- 31 Ağustos 2010; 21:30:51 >

• virüs olmasa bari
    quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

valla bunu kurduktan sonra bi yavaşlama hissettim firefoxta. Host dosyasınıda komple sildim ama hala utubea fln girebiliorum. Başka bişeyler daha yapmış bu program. Biraz kıllandım açıkcası.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-

walla beni de huzursuz etti biyavaşlama var hatta hem firefoxda hem explorer da ciddi bi video izleme sorunu ortaya çıktı yarıda donuyor videolar bu yüzden olmasın.. :(

ayrıca dns leri iptal ettiğim halde youtube a girmeye başladı ama sadece giriyor yani site açılmıyor yine ktunnelden giriyorum..

biraz karıştırdı pc leri bu program bence de..

• derdin o olsun arkadaşım. ben iş bilgisayarını bozdum. .exe .bat hiçbir şey açılmıyor :(
  • youtube ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamazken şimdi google da youtube la ilgili birşey yazmaya göreyim, hem explorer hem mozilla anında çöküyor. diğer sitelere girişte problem yok. ustalarımın ilgisine şimdiden teşekkür
  • quote:

her şeyi ama her şeyi denedim

yasaklı olan her yere ulaşabiliyorum sadece google earth açılmıyor hiç bir uyarı da vermiyor kapkara ekran çıkıyor karşıma :(

en son şu kanaate vardım ki kullandığım programlardan biri google earth ı ve bazı oyunları açmamı engelliyor..

sizce ne olarbilir???
    ???

win7 64 mb kullanıyorum bu arada

64 MB ilginç bir bakım olmuş gerçekten.

quote:

Orijinalden alıntı: sonerguven

youtube ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamazken şimdi google da youtube la ilgili birşey yazmaya göreyim, hem explorer hem mozilla anında çöküyor. diğer sitelere girişte problem yok. ustalarımın ilgisine şimdiden teşekkür

HijackThis adlı programı kurup bir log atabilirseniz eğer?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.