Şimdi Ara

Google harita yol tarifi Türkiyede çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://maps.google.com/ e giripte denedim süper olmuş.yürüyerek yada otomobille istedğiniz gibi heaplıyor.biraz saçmalıyor ama okadar da olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

iGo varken Google Maps kullanılmaz. Ama iGo çıkmadan önce olsaydı denize düşen yılana sarılır hesabı Google Maps'e sarılırdık

evet igo varken kullanılmaz igo da yol tarifi yapıyor sesli olarakmı bilmiyorum ama hız limitini aştınız falan demişti

Haklisin ama evin icinde igo gps e bağlanmıyor ama Google maps bağlanıyor bende anlamadım

• biraz uzak yoldan tarif ediyor ama olsun :D
  • hakkaten cok guzel haber bu
  • Senin söylediğin gibi. biri gps'le bağlanıyor, diğeri modemle

quote:

Haklisin ama evin icinde igo gps e bağlanmıyor ama Google maps bağlanıyor bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertasd -- 4 Eylül 2009; 8:54:01 >
  • ters yönleri falan hesap edip haritayı çiziyor. akşam denedim 17 tane yapılacak liste çıkatıyor fakat o yerdne geçtikçe 1-3-4-5 diye gitmiyor elle manuel geçirmek gerekiyor. başka deneyen varmı ????

quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY

biraz uzak yoldan tarif ediyor ama olsun :D
  • Tatile bosna herseke gitmiştim orada bile yol tarifi vardı yuh demiştim sonunda buralara da geldi yani güzel haber :)
  • Bende denedim bulunduğum yeri çok alakasız biryer olarak görüyor ama yol hesapladı :)
  • Bende ilk jenerasyon olduğu için bu olay benim için faydalı olmuş.
    hatayı aza indirgemek için pinleri kullanın
    drop pin diyip olduğunuz ve gideceğiniz yerleri bookmark olarak kaydedin bu ikisi arasında rota buldurun en azından sizi abuk sabuk yerlere götürmez.
    mesela ben ankaradayım current locationdan bahçelievlere götür dedim beni antalyaya yollamaya çalıştı ankara,bahçelievler diyince de yine yaklaştı ama alakasız bir sokakta son noktayı koydu.
    belli noktalar arası buldurmak en iyisi...
  • peki igo yu iphone 2g ye yükleyebilirmiyiz? Çalışırmı yani sadece türkiye haritasını?
  • Bence ücretsiz bir yazılıma göre mükemmel olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Peki bu JB'siz ve TR hesapla yüklenebiliyor mu?

Yüklenebiliyor mu derken? Zaten halihazır yüklü geliyor Menüde "Harita"

O uygulama google hizmeti mi? Bunu bilmiyordum,yeni öğrendim...
  • Dün arabada test ettim. Biraz sapma olsa da hizmetin başladığını görmek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Dün arabada test ettim. Biraz sapma olsa da hizmetin başladığını görmek güzel.

iGo alsam mı diye düşünüyordum ama dün biraz deneme yaptım, gayet güzeldi. Zaten parantez içinde "beta" diyor tarif hizmeti için, problemleri de zamanla gidereceklerdir.

Genelde sağa sola bilmediğim yerlere giderken Google Maps'ten bakar, çıktısını alır, arabaya atlar giderdim. Sonra iPhone 2G sahibi oldum, yolda Google Maps'ten bakmaya başladım... Geçenlerde 3GS aldım, iGo alsam mı diye düşünürken, forumda Google'ın tarif hizmetini de getirdiğini okuyunca anında denedim. Bence problemsiz, en azından gerçek bir navigasyon gibi olmasa da, elinizin altında harita var, yolu da gösteriyor, göz kararı nereden döneceğinizi görebiliyorsunuz. Bu bile birşey

• Cydia'dan "Maps Enhancer"i indirin kurun. Wifi'ye bağlanın. Sürekl kullandığınız rotaları çizin ve parmağınızla haritayı sürükleyerek rotayı takip edin. Böylece harita belleğe kaydedilmiş oluyor. Sonra tekrar internete ihtiyaç duymuyor.
  • umutech kullanıcısına yanıt
    6 sene sonra cevap:2015'ten selamlar :D Google konum servislerini kullanıyor. Yani evin kablosuz modemini kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaakgul0606

6 sene sonra cevap:2015'ten selamlar :D Google konum servislerini kullanıyor. Yani evin kablosuz modemini kullanıyor.

Hortlatmanin kralini yapmissiniz hocam tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _recoo kullanıcısına yanıt
  • 2009'dan 2015'e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    9 sene sonra:2018'den selamlar :D Google artık trafiği bile gösteriyor. Hey gidi yıllar hey!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.