Şimdi Ara

Google Haritalar (Maps) uygulaması sorunu... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
10
Favori
53.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternete telefon üzerinden bağlanıyorum. Adslm yok.

Ekim deki maps sürümü de işe yaramadı
    Şuan tek çözüm 6.14 sürümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen çözüm yok. Google Türkiye sorun yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3fsane

Halen çözüm yok. Google Türkiye sorun yok diyor.
    Bilgisayarda com.tr üzerinden Türkiye ye bakarsan bulanık gözüküyor ama başka ülkeye bakarsan sorun yok. Tamamen Türkiye haritasının veri aldığı yerle alakalı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

Bilgisayarda com.tr üzerinden Türkiye ye bakarsan bulanık gözüküyor ama başka ülkeye bakarsan sorun yok. Tamamen Türkiye haritasının veri aldığı yerle alakalı bir durum.

Alıntıları Göster
    Herşeyi denedim yine sonuç yok. 2014 ocak versiyonunu bulup indirdim 8. sürüm. Ama yine durum aynı, vpn ile denedim durum yine aynı 3G ile denedim aynı, aynıda aynı anasını satayım. Komple sildim düzelene kadar kurmuyorum maps'i Here maps kullanacağım artık

• Aynı sorun Ipad Ios 5.1.1 Google Haritalar uygulamasında da var bu arada. Sorun sunucu kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Aynı sorun Ipad Ios 5.1.1 Google Haritalar uygulamasında da var bu arada. Sorun sunucu kaynaklı.
    Image from origin 'https://khms0.google.com.tr' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'https://www.google.com.tr' is therefore not allowed access. The response had HTTP status code 403.

reportladım googlea, bakalım keyiflerine ne zaman esecek.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    6.14 sürümünde vpn ile görüntüler yükleniyor ama yıldız ekleme sorunu var
  • Sorunun çözümü ile ilgili bir gelişme var mı?

• Çözümle ilgili gelişme görmedim ama gerileme devam ediyor. Street view uygulaması da çalışmaz oldu ondaki sorunsa internet bağlantısı yok hatası. Telefonu İngilizce yapınca çalışıyor, Türkçeye döndürünce tekrar internet bağlantısı yok yazısı çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: meshutx

Çözümle ilgili gelişme görmedim ama gerileme devam ediyor. Street view uygulaması da çalışmaz oldu ondaki sorunsa internet bağlantısı yok hatası. Telefonu İngilizce yapınca çalışıyor, Türkçeye döndürünce tekrar internet bağlantısı yok yazısı çıkıyor.
    Harita kullanan tüm uygulamalar da bu sorundan etkileniyor doğal olarak. Ölçüm yapan programlar da hep Google haritaları kullanıyor mesafe, alan ölçümü de yapılamıyor çıldıracağımm
  • Beyler çözüm bulan varmı? Bir arkadaş google türkiye sorun yok dedi diyor. Nerden nasıl ulaşacağız onlara? Bu sorunu kaç aydır yaşıyoruz hala çözemediler. Topluca şikayet edersek belki bi zahmet edip sorunu algılarlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmioz

Arkadaşlar sorunun kaynağı (www.google.com.tr/maps ) uzantısından kaynaklanıyor. (www.google.com/maps )olarak girersek sorun kalkıyor. Mobil için çözüm denemedim bilmiyorum.

Allah razı olsun. Bu sıkıntıyı çektirenleri de Allah bildiği gibi yapsın.

Tekrar alıntılamak istedim insanların gözünden kaçtıysa, çözüm burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

quote:

Arkadaşlar sorunun kaynağı (www.google.com.tr/maps ) uzantısından kaynaklanıyor. (www.google.com/maps )olarak girersek sorun kalkıyor. Mobil için çözüm denemedim bilmiyorum.

Önemli olan mobil, desktop değil. Bu yöntem desktopta işe yarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

quote:

Önemli olan mobil, desktop değil. Bu yöntem desktopta işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    Aynen önemli olan telefonda sorunu çözmek...netice başka bir şehire gittiğimizde yanımızda pc gezdiremiyoruz telefonun klavuzluğunda geziyoruz...Birileri çözüm bulsaydı harika olacaktı...

• azmioz A kullanıcısına yanıt
    Çok çok çok teşekkürler... telefonda da masaüstü bilgisayarda da aynı sorun vardı. Hatta okulda fiber bağlı akıllı tahtalarda bile aynıydı. Çözüm için çok teşekkürler...
    yalnız şuna dikkat etmek lazım belki de. Telefonda maps arama yaptırıp "maps" i açarken de sorulan "Chrome" ya da "Haritalar" seçeneğiyle açma tercihinde Chrome'u tercih etmekte fayda var. Zira Haritalar'ı tercih edince sanırım ".tr" uzantılı olarak kabul ettiğinden maalesef yine bulanık çıkıyor.
    Belki sizlerin telefonunda farklı durumlar oluşuyor olabilir. Biraz karışık gelmiş olabilir.

Kısacası, google maps'i Chrome üzerinden ".tr" uzantısız açarsanız sorun çıkmıyor. Ancak kurulu olan "Haritalar" üzerinden gezmeye kalkışırsanız, sorun oluşuyor. belki Haritalar uygulamasında bir ayar vardır. Çare bulursam yazarım... azmioz arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler.

• quote:

Biraz önce alıntı yapmadan mesajı cevaplamışım. Tekrar cevaplama gereği duydum. Arkadaşlar sorun bu şekilde tamamen çözülüyor. Önceki mesajıma da bakabilirsiniz. Orada ayrıntı var ama tekrar edeyim. Telefonda ".tr" uzantısından kurtulmak için direkt chrome üzerinden .tr'siz ".maps"e girin. Göreceksiniz sorun olmayacak. "Haritalar" uygulamasını kullanmayın. vesselam...

• quote:

Orijinalden alıntı: akinen61

quote:

Biraz önce alıntı yapmadan mesajı cevaplamışım. Tekrar cevaplama gereği duydum. Arkadaşlar sorun bu şekilde tamamen çözülüyor. Önceki mesajıma da bakabilirsiniz. Orada ayrıntı var ama tekrar edeyim. Telefonda ".tr" uzantısından kurtulmak için direkt chrome üzerinden .tr'siz ".maps"e girin. Göreceksiniz sorun olmayacak. "Haritalar" uygulamasını kullanmayın. vesselam...

Alıntıları Göster
    benim s6 edge plus telefonumda maps uygulaması yakınları hiç göstermediği gibi bazen uzaktan bakarken bile uydu görüntüsünü vermiyor...
    ama street view görüntüsü full net.. yukardaki arkadaşın dediği gibi telefondaki chromedan girip (tr uzantısız) baktığımda çok aşırı hızlı olmamakla beraber yakından net görüntü veriyo ama street view kaliteli görüntü vermiyo ve kullanışlı değil.. çok ilginç bi durum gerçekten..

• Kasıtlı olaeak engellendiği su götürmez bir gerçek. Kimin neden yaptığı belli değil. Bunu google da yapmış olabilir hükumet de içerik bazlı engelleme yaptırmış olabilir ya da hükumet google dan bunu istemiştir.

Harita uygulaması ile dünyanın her yerinde net zoom yapıyorum. Burnumuzun dibinde atinada bile zoom net. Türkiye sınırları içine girince görüntü sıçıyor!!!

Bu bir sorun değil, sansür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

Kasıtlı olaeak engellendiği su götürmez bir gerçek. Kimin neden yaptığı belli değil. Bunu google da yapmış olabilir hükumet de içerik bazlı engelleme yaptırmış olabilir ya da hükumet google dan bunu istemiştir.

Harita uygulaması ile dünyanın her yerinde net zoom yapıyorum. Burnumuzun dibinde atinada bile zoom net. Türkiye sınırları içine girince görüntü sıçıyor!!!

Bu bir sorun değil, sansür.
    Bana da sanki kasıtlı bir sansürmüş gibi geliyor. Belkide artık hiç düzeltmeyecekler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurileflef

Bana da sanki kasıtlı bir sansürmüş gibi geliyor. Belkide artık hiç düzeltmeyecekler ...

Alıntıları Göster
    Ben şu anda Android Haritalar uygulamasından kontrol ettiğimde çözünürlüğünün eskiye döndüğünü gördüm. Fakat PC' den girince hala bulanık görünüyor. Sİzlerde değişiklik var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Google Haritalar (Maps) uygulaması sorunu...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.