< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 11 Haziran 2020; 9:4:35 > |
Google'ın Android 11'de Dışarıdan APK Yüklemeyi Kaldırma Çalışması (2. sayfa)
-
-
aynen sizin gibi dusunuyorum madem guvensiz google mahkemeye verilmeli boyle birseye 10 yil izin verdigi için -
Hocam benimki yüklendiği halde takılmıyor, yüklenmeyince uçar telefonlar herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bana geçen gün Android 11 geldi. Ve APK yüklenmiyor. Sizlere de oldu mu? Xiaomi mi10 lite 5g var.
Herhangi bir sorun yok. Bilinmeyen kaynaklar ayarını ve Play protect seçeneklerini devre dışı bırakın. -
İşe yaramadı -
bende de apk yüklenmiyordu bende biraz araştırdım bilgisayar yoluyla apk yükleyebilirsiniz.
Telefondan geliştirici seçeneklerini açmanız lazım bunun için:
Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgileri> Yapım numarasına geliştici seçenekleri açılana kadar tıklayın
geliştirici seçeneklerine gelin Usb hata ayıklamasını açın ve Usbden yüklenen uygulamaları doğrulayı kapatın
Bilgisayarda Yapmanız gerekenler :
https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools
bunu indirin (Download SDK Platform-Tools for Windows yazısına tıklayın)
sonra zip dosyası halinde olduğu için winrar ile çıkartın
sonra yükleyeceğiniz apkyı bu klasöre atın
windows + r tuşuna basıp cmdyi açın
cd C:\Users\KullanıcıAdı\Downloads\platform-tools_r30.0.5-windows\platform-tools
adb devices
adb install oyunismi.apk
bu kodları sırasıyla cmdye yazın daha sonra apk yüklenmiş olacak
not: adb devices yazdıktan sonra telefondan usb hata ayıklama onayı gibi bir şey çıkacak onu onaylayın
-
O zaman ben ve birkac xda li yeni bir android varyanti uzerinde calismaya baslariz nede olsa acik kaynak dime
Evet, note 20 ultrada android 11 kullanıyorum, aynı zamanda note 10.1de de aosp lineageos 18 kullanıyorum. Apk işi yalan çıktı denebilir. Yükleniyor apklar.
Cihaz neydi? S10+ kullanırken sorun yoktu, note 20 ultra kullanıyorum bunda da sorun yok android 11de. Belki üretici kaldırmıştır yazılımdan
Oh be cok mutlu oldum cidden apk yuklenmesi kaldrilirsa ha ios ha android ztn cogu telefon-tablette ozellestirme icin ya root yada parali yazilimlar gerekli ben kullandigim samsung cihazda google product sans yazi tipini ufak bir ucret karsiliginda kullaniyorum
Hocam ne mutlu ki şimdilik böyle bir şey yok. Android cihazlar adeta cebimizdeki bilgisayarlar gibiler, istediğimiz dosyaları istediğimiz yere yükleyebiliyoruz. Bu özelliği de kaybetmeyeceklerdir
Aynen hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X