Bildirim
Google'ın arttırılmış gerçeklik gözlüğü detaylanıyor (3. sayfa)
KIOXIA TransMemory U301 128 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX82RZY
8 ay önce paylaşıldı
Remington Power X Series HC6001 saç kesme makinesi profesyonel X6 (Pro-Motor, 3 ayarlanabilir tarak 3 – 35 mm ve sakal düzeltici tarağı, 1 – 5 mm, Japon paslanmaz çelik bıçaklar) saç kesme makinesi : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B098QRV7T4
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adamın gözünü bozar bu aga ya :) -
Büyük proje, büyük yatırımlar hemde güvenme kuşkusuna düşmiyeceğimiz bir isim tarafından.. Herşey güzelde sağlığa zararlı olma etkisi nedir? -
Google bayağı fantazi yapmaya başlamış görmeyeli... -
quote:
Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich
quote:
Orijinalden alıntı: MrHxor
Android işlemciliyse bir şeye yaramaz.
Apple fan dedected ... Genellikle bilgi seviyeleride 0 oluyor .
1. Dedected değil detected.
2. Türkçe konuş.
3. Bim'in kataloğuna baksaydın espriyi anlardın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sciuridae
quote:
quote:
2. Türkçe konuş.
3. Bim'in kataloğuna baksaydın espriyi anlardın.
Engin ingilizce bilginle harfi duzelttigin icin toplum sana mutesekkir, konusma seklimin seni ilgilendirdigini sanmiyorum , tesaduf bu olsa gerek ki bunu soyleyen iphone kullanicisi ve kendini imzasinda app developer olarak lanse etsede yazilim kanadinda herhangi bir yazisi bulunmamakta. Kisaca espri oldugunu dusunecek kisi sayisi az , bundan sonra sacma bir yazi gorursem bim kataloguna bakarim ergen genc saol.
-
pekte hos olmayan bi urun ... googlenin insanlarin ozel yasantilarina saygisi yok hep ozel yasantiyi hedef alan urunler uzerinde calisiyor .. ac kamerasini gez sonada youtubede yayinla normalde insanlarin elinde bi kamera oldumu tepki gosterdiginde bi cok kisi bu kamerayi assa indirir bunda nasil olacak ... androidden mailine arama motorundan plusuna kadar butun urunlerinde insanlarin ne yaptiklarini gozlemliyor ve bunlari arsivliyor ustelik bunu genellemeyle yapmiyor sahis sahis yapiyor .. bu tarz fikirlerin ne tarz calisanlardan ciktigini tahmin edebiliyorum ama burada konusmayacam -
quote:
Orijinalden alıntı: chatlaxs
çıplak göstermiyorsa işe yaramaz
+1. :):)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chuck sen misin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
2. Türkçe konuş.
Engin ingilizce bilginle harfi duzelttigin icin toplum sana mutesekkir, konusma seklimin seni ilgilendirdigini sanmiyorum , tesaduf bu olsa gerek ki bunu soyleyen iphone kullanicisi ve kendini imzasinda app developer olarak lanse etsede yazilim kanadinda herhangi bir yazisi bulunmamakta. Kisaca espri oldugunu dusunecek kisi sayisi az , bundan sonra sacma bir yazi gorursem bim kataloguna bakarim ergen genc saol.
Rica ederim üstün cool insan
-
quote:
quote:
ah şu genellemeler.
edit: 2. mesajınızı gördükten sonra bir ekleme yapma gereği duydum..
konuşma şekliniz toplumu ilgilendirir. Burada bir toplum olarak bulunuyorsak konuşmalarımızı toplumun koyduğu kurallara göre yapmamız gerekir. Yani, evet konuşma şekliniz bizi ilgilendirir. İngilizce, Fince ya da Türkçe konuşmanız farketmez ancak saygı sınırlarını aşmamalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 21 Mayıs 2012; 23:01:01 > -
quote:
quote:
quote:
quote:
2. Türkçe konuş.
head shot
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
quote:
quote:
ah şu genellemeler.
edit: 2. mesajınızı gördükten sonra bir ekleme yapma gereği duydum..
konuşma şekliniz toplumu ilgilendirir. Burada bir toplum olarak bulunuyorsak konuşmalarımızı toplumun koyduğu kurallara göre yapmamız gerekir. Yani, evet konuşma şekliniz bizi ilgilendirir. İngilizce, Fince ya da Türkçe konuşmanız farketmez ancak saygı sınırlarını aşmamalısınız.
Genelleme yapmayi bende sevmem ama apple fanlari bilincsiz bir sekilde buyuyor , cogunlugunda da apple yaptiysa iyi yapmistir ozelliklerine bakmadan alinabilir ve savunulabilir mantigi var, simdi bunu okuyanlar beni apple a karsiyim sanicak , degilim ipad kullaniyorum ben de . Konusma seklim sizi tabiki saygili olmak kosuluyla ilgilendirir fakat soyledigim seyler icinde saygisizlik olarak nitelendirilebilecek neresi var anlamis degilim . "Bilgi seviyeleri 0 oluyor " ise kastiniz bu bir hakaret degil gozlemdir , dileyen dilediginin bilgi seviyesine yorumda bulunabilir , bu bir ozur degildir sonucta yadirganicak bir sey yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: chatlaxs
çıplak göstermiyorsa işe yaramaz
+1 Yok artık -
ünlü gözlük firmalarının sonu geliyor
-
O değilde normal gozluk kullananlar ne yapacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 22 Mayıs 2012; 10:58:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Aynı ürünü şu an Apple geliştiriyor olsa 'işte Apple' , 'vay be' gibi nidalar dönerdi ama Google yapınca aynı kişiler normal tepkiler veriyor ya da ürünü kötülüyor.
apple yapsa daha iyi olurdu.
kim ne derse desin apple
-
Şuan bu teknolojide imkansız birşey yok ve seri üretimede uygun. gözlük sadece ekran olarak kullanılacak cep telefonu asıl işi yapacak. Bekleyelim geliştirsinler hologram falan denmiş yok öyle birşey. -
bana göre çok saçma bir şey, daha doğrusu hayatla bu kadar birleştirilmesi saçma. mesela telefon kısmı olabilir, daha doğrusu arayan kişi camda gözükür, sen telefonu kulağına alır konuşursun. navigasyon kısmı falan da olabilir, ama gerisi gereksiz.
hem bence odak sorunu da olabilir. zart zurt yazı çıkarsa uzak noktaya nasıl odaklanacağız?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X