Bildirim
Google'ın Katlanabilir Telefonu Elimizde! Pixel 9 Pro Fold ve Pixel 9 (IFA 2024 Google Standı)
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adamlar 3 e katlanan tanıttı. siz hala iphone yok 2 ye katlananı gezin. Bu senenin ünavasyon birincisi Huawei bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En kısa sürede dahili bir kalem de eklemeliler yoksa havada kalacak. Katlama tasarımı, kalemi, telefonu bir yere koymadan da kullanabilecek bir şekilde yapılmış. Kesinlikle kalemi de olmalı...
-
Kalem olursa bu kadar ince yapamayabilirler, 3e katlanıp bu kadar ince olması güzel yanı...
-
Bence aşırı ince olması tutuşu çok zorlaştırıyor (ben Note 8 kullanıyorum ve zayıf parmaklara sahip olmama rağmen rahat kullanamadım ve kalın kılıf aldım -bir yere bırakırken yüksekten bırakmak zorunda kalınıyor, durduğu yerden alırken de parmaklar telefonun altına giremediği için tutuş zorluğuna neden oluyor. Özellikle edge türü ekran ise daha da zorlaşıyor işler-), ilaveten S-Pen'in inceliğini biliyorsunuz, dolayısı ile çok sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum ben...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X