Şimdi Ara

Google'ın Katlanabilir Telefonu Elimizde! Pixel 9 Pro Fold ve Pixel 9 (IFA 2024 Google Standı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• IFA 2024 Berlin turumuzda bu defa Google standını ziyaret ediyoruz. Katlanabilir ekranlı Google Pixel 9 Pro Fold telefon, Gemini AI yapay zekalı Google Pixel 9 Pro XL telefon, Pixel Watch 3 akıllı saat, Pixel Buds A serisi kulaklık ve Pixel Buds Pro 2 kulaklık modellerine yakından bakıyoruz. 

Google'ın yeni cihazları nasıl olmuş? Türkiye'ye gelse satın alır mısınız?

Google Pixel ürünlerini Amazon'dan satın almak için tıklayın

• Adamlar 3 e katlanan tanıttı. siz hala iphone yok 2 ye katlananı gezin. Bu senenin ünavasyon birincisi Huawei bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lansker kullanıcısına yanıt
    En kısa sürede dahili bir kalem de eklemeliler yoksa havada kalacak. Katlama tasarımı, kalemi, telefonu bir yere koymadan da kullanabilecek bir şekilde yapılmış. Kesinlikle kalemi de olmalı...

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Kalem olursa bu kadar ince yapamayabilirler, 3e katlanıp bu kadar ince olması güzel yanı...

• deniz_sea kullanıcısına yanıt

Bence aşırı ince olması tutuşu çok zorlaştırıyor (ben Note 8 kullanıyorum ve zayıf parmaklara sahip olmama rağmen rahat kullanamadım ve kalın kılıf aldım -bir yere bırakırken yüksekten bırakmak zorunda kalınıyor, durduğu yerden alırken de parmaklar telefonun altına giremediği için tutuş zorluğuna neden oluyor. Özellikle edge türü ekran ise daha da zorlaşıyor işler-), ilaveten S-Pen'in inceliğini biliyorsunuz, dolayısı ile çok sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum ben...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.