Şimdi Ara

Google Inbox by Gmail (Davetiye) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
2
Favori
12.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Inbox davetiyesi olan gönderirse sevinirim.

Edit: Davetiyemi aldım, kullanmaya başladım. Kişisel olarak Inbox'un Gmail'den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eski tüm mailleri (10.000+) tamam olarak işaretleyip, ben istemediğim sürece bir daha görünmeyecek hale getirdim. Mail karmaşası yaşamıyorum artık. Mailleri otomatik gruplandırması da ayrıca çok güzel. Şu mailin önemli, bize lazım olan kısmını mail içeriğine bakmadan gösterme olayı henüz Türkçe dilinde tam oturmamış sanırım. Bunlar dışında daha sade, daha güzel olduğunu söyleyebilirim.
    Davetiye hakkım olduğunda 3 taneden 2 tanesini bu konudaki arkadaşlara, sırayla göndereceğim. Davetiye alanlar da mesajlarını günceller ise daha faydalı bir konu olur burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 4 Kasım 2014; 15:27:17 >
  • ben de google'dan istedim gelen giden yok. Olan arkadaşlardan birisi gönderirse iyi olur. burakrmazan@gmail.com
  • vayacondıos kullanıcısına yanıt
    Bana gelen davetiye yi Size yönlendirdi etkinlesiyormu bi deneyin inbox

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

Bana gelen davetiye yi Size yönlendirdi etkinlesiyormu bi deneyin inbox

Hocam saolun geldi davetiye fakat bir sorum var. Etkinleştirme için öncelikle android ya da ios versiyonunu indirmemiz mi gerekiyor illa ? Yani sadece ve bunu yapmadan web üzerinden kullanıma başlayamıyor muyuz ?
  • Benide listeye eklerseniz sevinirim. davetiye bekliyorum.

emreagc@gmail.com
    Bu bana gelen davetiye ben Size yönlendirdim oluyor mu deneme için

Ya benim jeton sonra düştü nasıl olacakki DAVETİYE BANA GONDERILMIS

Siz bi inbox uygulama sini indirin benim maili yolladığım hesap ile inbox da oturum açın oluyo mu bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio2006 -- 3 Kasım 2014; 19:42:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • phoenixtr[at]gmail.com benide listeye ekleyebilirseniz sevinirim
  • Davetiyesi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davetiye karşılığı makul bir miktar verebilirim. Yetkisi olanlara duyrulur.

ahmedellialti@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo56

Davetiye karşılığı makul bir miktar verebilirim. Yetkisi olanlara duyrulur.

ahmedellialti@gmail.com

Miktara gerek yok şifreni verebilir sen 5 dakika ligina benim cihazda oturum açıp davetiye alivereyim

Kullanmadigin bir hesapta olur sonra kendin kullandığın hesabı ekleyip davet edebilirsiniz alabilir sin olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio2006 -- 3 Kasım 2014; 23:56:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Evet, aktif hale getirmek için mobil uygulamadan davetiyenin geldiği hesap ile oturum açmanız gerekiyor.
  • Davetler cihaz olarak değil google hesabı üzerinden çalıştığı için o şekilde olmayacaktır.
    Ancak size gelen fazla davetiyeleri Forward ederek değerlendirebilirsiniz.
  • Davet gönderecek arkadaşlar ilk mesajdakii sırayı takip ederlerse daha adil olur.

Davetleri doğrudan gönderebileceğiniz gibi bana gönderip benim yönlendirmemi de tercih edebilirsiniz. Böylece kimler davet edildi güncelleme şansım olur.

Listeye göre davet ederken listenin en üstündekine özel mesajla davet bildirimi yapacağım. 24 saat içinde cevap gelmemesi halinde sıradaki kişiye pm atacağım.
  • bir yerden devetiye geldi bana, tabi istedimde geldi, bu inbox ta farklılıklar mı var acaba, hotmail kurmak istedim izin vermedi, daha beta aşamasından olabilir mi?

bu arada davet gönderme hakkım yok, o hak tanınırsa ilk sayfadaki sıraya göre göndereceğim.
  • percin.turgay@gmail.com

bir davetiyede ben rica etsem
  • halilkayhan28@gmail.com lütfen rica ediyorum bir davetiye atınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu inbox farklı mail adreslerini destekliyormu hotmail gibi
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    hayır
  • benide listeye eklermisiniz

10 gün oldu daha gelmedi davetiye

199007.hakan@gmail.com
  • Zahmet olmazsa bir davetiyede buraya ;

salihyesil@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.