Şimdi Ara

Google, iOS platformu için yenilenmiş Haritalar uygulamasının çalışmalarını hızlandırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siz cidden ios6 daki haritalarda adam gibi bir türkiye kapsamı olacağını düşünüyorsunuz yani öyle mi gerçekten?

• quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

Nankörlük diz boyu. Bu zamana kadar Google Mapsi keyifle kullananlar şimdi daha görmedikleri bir hizmetin duyumuyla bile nankörlükde zirve yapıyorlar.

HOcam nankörlükle ne alakası var.Sonuçta şu anki mapse göre daha gelişmiş.Tabi google güncellerse birşey diyemem ama.Eğer google neryeyse çıktığından beri değiştirmeyip ayrımcılık yaprsa kendi işletim sistemine özel millette der böyle şeyler.E şimdi noldu, google ne düşündü?iPhone iPad kullanan çok.E mevcut harita uygulamasınıappstoredan niye indirsin millet apple ın haritası varken?Bunu görünce geliştirme kararı aldı tabi.Millet burda apple google diye birbirini yiyo ama onların umrunda değil hepsi işlerine bakıyor.Ayrıca iyiki 2 side var ki daha sıkı çalışıyorlar.Rekabetin olursa daha iyi sonuçlar alınır.Ama bu maps konusunda asıl nankörlüğün ben google ın yaptığını düşünüyorum.Bu arada android ve ios ile alakası yok ama google mapsten nefret ediyorum.Bunun nedeni de İzmir de bir arkadaşla hadi kfc ye gidelim diyip google mapsten yerini baktığımız ve google mapsin süre ve yeri tamamen yanlıs söylediği ve sonunda bir şekilde ulaşıp yedikten sonra az küfretmedik.Bize çok çektirdi o gün :D

• Yandex güncelleme yapmış ve fazla deneme fırsatım olmadı ancak oldukça başarılı buldum.
  • Sesli navigasyon ozelligi varsa kullanirim. Apple turkiye yi dahil etmeyebilir servise

• İos 6 yi ankarada kullaniyorum su an. Tam anlamiyla BERBAT BİR HARİTA UYGULAMASİ VAR. Yakin banka aratiyorum bana 25 km uzaktaki bankayi gosteriyor. Cami yaziyorum kocatepeyi gosteriyor. Eskisinde cami yazinca etrfindaki camileri gosteriyordu. Google super bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

siz cidden ios6 daki haritalarda adam gibi bir türkiye kapsamı olacağını düşünüyorsunuz yani öyle mi gerçekten?

Evet. Tomtom'un tum datasini kapsadigina gore, Turkiye'yi de kapsayacaktir.
  • "teşekkürler, geç kaldın google" tarzı yorumlar yazan arkadaşlar ios6'daki harita uygulamasının Türkiye için ne kadar yetersiz olduğunu görünce de "teşekkürler almayalım" diyebilecekler mi acaba google'ın harita uygulamasına?

daha çook uzun bir süre harita alanında Google'ın önüne kimse geçemez. Hele Türkiye için bu imkansız.
  • Türkiye de Yandex akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Türkiye de Yandex akar.

retina ekrana uyumlu değil çözünürlüğü düşük hala
  • Google maps İOS'sa yeni gelecek uygulama androiddir benim gozumde. Yeni gelecek haritanin çok eksikleri olacaktir. Su gune kadar google maps her isimi gordu herkes de memnundur mantikli dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sygic akar..
  • Google maps ios6 için kurtarıcı olmaya hazırlanıyor galiba .

• Tomtom yerine tekrar Google gelse keşke.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.